Karuna Health, HydroxyCal, Зміцнення кісток, 120 капсул

Код: 35459
Фото товару Karuna Health, HydroxyCal, Зміцнення кісток, 120 капсул
Фото складу Karuna Health, HydroxyCal, Зміцнення кісток, 120 капсул
Фото використання Karuna Health, HydroxyCal, Зміцнення кісток, 120 капсул
Основне фото товара Karuna Health, HydroxyCal, Зміцнення кісток, 120 капсул
(5)
2339 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Якщо ви шукаєте добавку, яка може підтримувати міцність кісток і зубів, ви можете спробувати HydroxyCal від Karuna Health.Основним інгредієнтом HydroxyCal є комплекс гідроксиапатиту кальцію (MCHC), ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Karuna Health Зміцнення кісток 120 капсул

Karuna Health, HydroxyCal, Зміцнення кісток, 120 капсул

Опис

Якщо ви шукаєте добавку, яка може підтримувати міцність кісток і зубів, ви можете спробувати HydroxyCal від Karuna Health.

Основним інгредієнтом HydroxyCal є комплекс гідроксиапатиту кальцію (MCHC), який виділено з ліофілізованої кісткової тканини великої рогатої худоби, вільної від BSE. На додаток до кальцію, MCHC природним чином забезпечує широкий спектр поживних речовин і кофакторів, які можуть сприяти засвоєнню кальцію. Наприклад, колаген є ключовим компонентом MCHC; зокрема, кістки містять значну кількість колагену, який є білком, який може запобігати незначним переломам, працюючи для збереження сили та гнучкості.

Крім того, кожна порція HydroxyCal містить один міліграм бору. Бор — це мінерал, який може відігравати ключову роль у побудові та підтримці щільності кісткової тканини, можливо, допомагаючи організму засвоювати та використовувати такі поживні речовини, як магній, фосфор і вітамін D.

При рекомендованому розмірі порції дві капсули три рази на день пляшки HydroxyCal Karuna Health із 120 капсул має вистачити на 20 днів.

Офіційний сайт: http://karunahealth.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Вітамін С (аскорбінова кислота) 150 мг / 250% Вітамін D3 (холекальциферол) 800 МО / 200% Вітамін K1 (філохінон) 330 мкг / 413% Кальцій (MCHC / цитрат і малат) ) 280 мг / 28% Фосфор (MCHC) 100 мг / 10% Магній (MCHC /гліцинат) 140 мг / 35% Марганець (хелат амінокислоти) 1 мг / 50% Мікрокристалічний гідроксиапатитний комплекс* 800 мг / * Кремній (Equisetum arvense) 20 мг / * Бор ( хелат амінокислоти) 1 мг / * *Денна норма (DV) не встановлена. *Мікрокристалічний гідрозіапатитний комплекс (MCHC) виділений із сублімованої кісткової тканини великої рогатої худоби, вільної від BSE, і містить кальцій, протеїни, включаючи колаген, глікозаміноглікани, пептиди росту, а також мікроелементи, включаючи магній, калій і кремній. Рослинне джерело кремнію, що забезпечує 20 мг кремнію на порцію. Інші інгредієнти: рослинний стеарин, рослинна целюлоза, діоксид кремнію.

Дозування

2 капсули тричі на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати в сухому прохолодному місці, щільно закупоривши.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Зміцнення кісток (Bone Strength)