Barlean's, Fresh Flax Oil, Лляна олія, 100 капсул

Код: 36181
Фото товару Barlean's, Fresh Flax Oil, Лляна олія, 100 капсул
Фото складу Barlean's, Fresh Flax Oil, Лляна олія, 100 капсул
Фото використання Barlean's, Fresh Flax Oil, Лляна олія, 100 капсул
Основне фото товара Barlean's, Fresh Flax Oil, Лляна олія, 100 капсул
(5)
990 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
М’які гелі з олією льону від Barleans Organic Oils можуть надавати антиоксиданти та підтримувати здоров’я функціонування серця, суглобів, шкіри, волосся та нігтів.Насіння льону, як відомо, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Barlean's Лляна олія 100 капсул

Barlean's, Fresh Flax Oil, Лляна олія, 100 капсул

Опис

М’які гелі з олією льону від Barleans Organic Oils можуть надавати антиоксиданти та підтримувати здоров’я функціонування серця, суглобів, шкіри, волосся та нігтів.

Насіння льону, як відомо, є одним із найкращих рослинних джерел омега-3 жирних кислот, і ця добавка від Barleans Organic Oils дає вам усі переваги, пов’язані з олією льону.

Лляна олія може мати здатність підтримувати та сприяти рухливості суглобів і щільності кісток, а також покращувати та збільшувати енергію та витривалість; збільшення енергії та витривалості може допомогти вам протистояти щоденним випробуванням.

Незамінні жирні кислоти, що містяться в насінні льону, можуть допомогти зберегти шкіру м’якою та еластичною, а також сприяти росту та здоров’ю волосся.

У насінні льону також багато вітамінів групи В, магнію, марганцю, клітковини, омега-3 жирних кислот і антиоксидантів. Антиоксиданти мають здатність потенційно запобігати або зупиняти активність неспарених і нестабільних молекул, які називаються вільними радикалами.

Кожна крапля лляної олії, яка використовується в м’яких гелях Flax Oil від Barleans Organic Oils, є чистою, нерафінованою та нефільтрованою, щоб забезпечити вам найкраще живлення.

Офіційний сайт: http://www.barleans.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули (3 г) Порції в упаковці: 33 Кількість на порцію / Калорії 30 Загальний жир 3 г / 4%* Поліненасичені жири 2 г / † Мононенасичені жири 0,5 г / † Поліненасичені жири Омега-3: Альфа-ліноленова кислота (ALA) 1650 мг / † Омега-6 поліненасичені жири: лінолева кислота (LA) 410 мг / † Омега-9 мононенасичені жири: олеїнова кислота 480 мг / † * Відсотки добових норм базуються на дієті з 2‚000 калорій. †Денна цінність не встановлена. Інгредієнти: лляна олія та капсула (желатин, гліцерин та вода). Без ГМО / без глютену. Продукт США.

Дозування

3-9 капсул на день.

Запобіжні заходи

Тримайте пляшку щільно закритою. Зберігати в прохолодному‚ сухому‚ недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Лляна олія (Flax Oil)