Dr. Mercola, Lignans with Lycopene, Лікопен, 30 капсул

Код: 36263
Фото товару Dr. Mercola, Lignans with Lycopene, Лікопен, 30 капсул
Фото складу Dr. Mercola, Lignans with Lycopene, Лікопен, 30 капсул
Фото використання Dr. Mercola, Lignans with Lycopene, Лікопен, 30 капсул
Основне фото товара Dr. Mercola, Lignans with Lycopene, Лікопен, 30 капсул
(5)
1817 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Приблизно 6000 американських жінок щодня вступають у менопаузу, і від 75 до 85 відсотків із них відчувають тривожні симптоми, такі як припливи, проблеми зі сном, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Dr. Mercola Лікопен 30 капсул

Dr. Mercola, Lignans with Lycopene, Лікопен, 30 капсул

Опис

Приблизно 6000 американських жінок щодня вступають у менопаузу, і від 75 до 85 відсотків із них відчувають тривожні симптоми, такі як припливи, проблеми зі сном, перепади настрою, небажане збільшення ваги, зниження статевого потягу та сухість піхви. Лігнани з лікопіном були клінічно доведені та протестовані третіми сторонами, щоб допомогти жінкам: ✔Відчувайте менше та менш сильні припливи. В одному дослідженні припливи зменшилися до 55 відсотків, а їх тяжкість – до 79 відсотків серед учасників дослідження лише через чотири тижні. ✔Отримайте полегшення від інших тривожних симптомів, таких як нічна або денна пітливість, розлад емоцій, перепади настрою, поганий сон тощо завдяки балансуванню рівня ваших гормонів. ✔Почувайтеся більш енергійним, покращуючи здатність організму метаболізувати «хороші» метаболіти естрогену та зменшуючи виробництво менш здорових метаболітів. ✔Забезпечує додатковий захист їхніх грудей та інших пов’язаних з естрогеном органів, оскільки це допомагає зменшити окислювальний стрес і бореться з пошкодженням клітин і тканин вільними радикалами. ✔Насолоджуйтеся потенційними перевагами для здоров’я та когнітивної діяльності завдяки збалансованому рівню естрогену, оскільки його вміст фітоестрогену може діяти як естроген, коли рівень низький, і видаляти надлишок естрогену, коли рівень надто високий. Лігнани з лікопіном спеціально розроблені для жінок, які перебувають на стадії перименопаузи, менопаузи та постменопаузи для полегшення симптомів, гормонального балансу та підтримки грудей та інших органів, пов’язаних з естрогеном.

Офіційний сайт: https://shop.mercola.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / %DV Рибофлавін (вітамін B2) 0,25 мг / 19% вітамін B6 (у вигляді піридоксину HCI) 1,5 мг / 88% вітамін B12 (у вигляді метилкобаламіну) 0,4 мкг / 17% Dr. Суміш Mercola для жінок 150 мг / * порошок журавлини (Vaccinium macrocarpon) (фрукти) диіндолілметан (DIM) 7-гідроксиматаресінол (7-HMR) [зі ялини (Picea abies) (гілка)] екстракт лігнану^ лікопін (з помідорів (фруктів) )] *Денна норма (DV) не встановлена: мікрокристалічна целюлоза, капсула (гідроксипропілметилцелюлоза), дикальцій фосфат, середньоланцюгові тригліцериди, альгінат натрію, камедь акації, гідроксид магнію, екстракт листя розмарину, трикальцій фосфат. ‚ Гороховий крохмаль‚ Кремній Діоксид.

Дозування

Дорослим, як дієтичну добавку, приймати одну (1) капсулу щодня під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Не використовуйте, якщо пломба безпеки пошкоджена. Якщо ви годуєте грудьми, вагітні, приймаєте ліки або маєте захворювання, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Лікопен (Lycopene)