Country Life, Target-Mins Calcium-Magnesium 1000 mg/500 mg, Кальцій Магний, 90 таблеток

Код: 36567
Фото товару Country Life, Target-Mins Calcium-Magnesium 1000 mg/500 mg, Ка...
Фото складу Country Life, Target-Mins Calcium-Magnesium 1000 mg/500 mg, Ка...
Фото використання Country Life, Target-Mins Calcium-Magnesium 1000 mg/500 mg, Ка...
Основне фото товара Country Life, Target-Mins Calcium-Magnesium 1000 mg/500 mg, Ка...
(5)
1121 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Живіть м’язи, кістки та життєво важливі тканини комплексом Target-Mins Calcium-Magnesium with Vitamin D 1000 mg/500 mg 90 таблеток від Country Life. Ця дієтична добавка забезпечує ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Country Life Кальцій Магний 90 таблеток

Country Life, Target-Mins Calcium-Magnesium 1000 mg/500 mg, Кальцій Магний, 90 таблеток

Опис

Живіть м’язи, кістки та життєво важливі тканини комплексом Target-Mins Calcium-Magnesium with Vitamin D 1000 mg/500 mg 90 таблеток від Country Life. Ця дієтична добавка забезпечує ваш організм щоденною потребою кальцію з різних джерел у зручній для використання формі для кращого засвоєння та більшої доступності. Добавка може допомогти збільшити щільність кісток і навіть уповільнити втрату кісткової маси.

Traget-Mins виготовляється з відібраних амінокислот у вільній формі та використовує такі мінерали, як кальцій, магній та фосфор у потрібному співвідношенні для підтримки використання кальцію. Кальцій допомагає підтримувати високу щільність кісток і запобігає розм’якшенню кісток, яке зазвичай супроводжується болем. Це також допомагає відновити кістки та підтримує їх міцність.

Фосфор, як гідроксиапатит кальцію, підтримує формування кісток в організмі та допомагає підтримувати здорову структуру та функцію кісток. Наявність магнію в цій добавці від Country Life сприяє правильному росту та підтримці кісток. Як фосфор, так і магній можуть сприяти кращому засвоєнню кальцію організмом.

Поєднання кальцію та вітаміну D у Target-Mins Calcium-Magnesium with Vitamin D Complex 1000 mg/500 mg 90 Tablets від Country Life може допомогти запобігти слабкості та ламкості кісток‚ і покращити загальний стан кісток.

Офіційний сайт: https://www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 Капсули порції на контейнер: 45AMount на порцію % щоденний valuecalcium (як кальцієвий гідроксиапатит-1 000 мг (1 г) 100 % цитрат "ɨlysinate-альфа-кетоглутарат" аспарат) ɨ фосфор (як кальцієвий гідроксиапатіт) ɨ 500 мг кальцію) ɨ 500 мг 50 % магнію (у вигляді магнію 500 мг 125 % оксиду, цитрату, альф-кетоглутарату, тауринату, аспартату) Ɨ Інші інгредієнти: целюлоза, діоксид кремнію, L-лейцин, рослинна глазур.Ɨ Country Life завжди позначає мінерали в елементарній вазі. Сертифікований вегетаріанець. Сертифікований без глютену. Кошерне. Не містить: дріжджів, пшениці, сої, молока, цукру, консервантів або штучних барвників. Не містить стеарату магнію. Цей продукт був виготовлений на заводі, зареєстрованому GMP.

Дозування

Дорослі приймають дві (2) таблетки на день. Для найкращого використання приймайте з їжею. Не перевищуйте рекомендовану дозу. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, приймаєте ліки або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть прийом продукту та зверніться до лікаря. Не приймайте, якщо пломба порушена. Зберігати при температурі 59-86° F. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кальцій Магний (Calcium Magnesium)
Country Life, Quercetin + D3, Кверцетин + D3, 90 капсул
(5)
1336 грн.
У наявності