Dr. Berg, Nerve Support with Benfotiamine, Підтримка нервової системи, 90 капсул

Код: 36854
Основне фото товара Dr. Berg, Nerve Support with Benfotiamine, Підтримка нервової ...
(5)
1978 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Сприяйте здоровій роботі нервів за допомогою Dr. Berg Nerve Support. Ця унікальна формула наповнена вісьмома неймовірними поживними речовинами, які сприяють здоров’ю нервової системи, включаючи бенфотіамін. Якщо вам ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.23 кг

Dr. Berg Підтримка нервової системи 90 капсул

Dr. Berg, Nerve Support with Benfotiamine, Підтримка нервової системи, 90 капсул

Сприяйте здоровій роботі нервів за допомогою Dr. Berg Nerve Support. Ця унікальна формула наповнена вісьмома неймовірними поживними речовинами, які сприяють здоров’ю нервової системи, включаючи бенфотіамін. Якщо вам потрібна формула, яка забезпечує повну підтримку нервової системи, ця добавка ідеально підходить для вас. Кожен флакон містить 90 сильнодіючих капсул.

Підтримка вашої нервової системи є ключем до здорового та міцного тіла та розуму. Ваша нервова система контролює рух м’язів, пам’ять, мислення, сон і сотні інших функцій. Без потрібних поживних речовин ваша нервова система може стати сприйнятливою до окислювального стресу, запалень і пошкоджень.

Dr. Berg Nerve Support розроблено для підтримки здоров’я всієї нервової системи за допомогою восьми потужних інгредієнтів, включаючи бенфотіамін, фолат, магній, альфа-ліпоєву кислоту та вітаміни D3, B2, B6 і B12. Ці інгредієнти чудово допомагають зменшити окислювальний стрес, зменшити запалення та підтримати нормальну роботу нервів.

БЕНФОТІАМІН: НАЙКРАЩА ПОЖИВНА РЕЧОВИНА ДЛЯ ЗДОРОВ’Я НЕРВОВОЇ СИСТЕМИ

Бенфотіамін — це жиророзчинна форма вітаміну B1 (тіаміну), біодоступність якої в 3,6 рази більша, ніж водорозчинний тіамін. Ця унікальна поживна речовина є одним із найкращих засобів захисту від пошкодження нервових клітин. Він допомагає забезпечити нерви паливом, полегшити нервовий біль, передавати нервові імпульси, підтримувати скорочення м’язів і зменшувати окислювальний стрес. Бенфотіамін — одна з небагатьох синтетичних поживних речовин, які ми рекомендуємо в Dr. Berg Nutritionals через його безпеку, ефективність і неперевершену користь для нервової системи

 

Форма: Капсули

Розмір порції: 3 капсули

Порцій в упаковці: 30

Рекомендації щодо застосування: як дієтичну добавку приймайте по 3 капсули на день під час їжі.

Застереження: не перевищуйте рекомендовану дозу. Вагітним і годуючим матерям, дітям віком до 18 років та особам із відомими захворюваннями слід проконсультуватися з лікарем перед використанням цієї чи будь-якої іншої дієтичної добавки.

ДОПОВНІТЬ ФАКТИ

 Кількість на порцію% від добової норми
   
Вітамін D (з холекальциферолу D3)25 мкг (1000 МО)125%
Вітамін B2 (рибофлавін)20 мг1538%
Вітамін В6 (піридоксаль-5-фосфат)40 мг2333%
Фолієва кислота (з 5-метилтетрагідрофолату кальцію)200 мкг DFE50%
Вітамін В12 (у вигляді метилкобаламіну)2000 мкг83333%
Магній (з бісгліцинату магнію)100 мг24%
Бенфотіамін300 мг 
Альфа-ліпоєва кислота200 мг 
   

*Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій.Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: рослинна капсула, мікрокристалічна целюлоза, стеарат магнію (рослинне джерело)

 

ВІСІМ СИЛЬНИХ ПОЖИВНИХ РЕЧОВИН ДЛЯ ВСЕОБІЙНОЇ ПІДТРИМКИ НЕРВОВОЇ СИСТЕМИ

 

Вітамін D

Вітамін D є одним із найважливіших поживних речовин для здоров’я нервової системи. Має сильний нейропротекторний ефект і зменшує окисне пошкодження нервової тканини. Вітамін D також бере участь в активації основних нейромедіаторів, які регулюють нервову систему. 

 

Вітамін B2 (рибофлавін)

Вітамін B2 є потужним антиоксидантом, який допомагає тримати під контролем пошкодження вільними радикалами у вашій нервовій системі, а також це життєво важлива поживна речовина для підтримки низького рівня нейрозапалення.

 

Вітамін B6 

Вашій нервовій системі потрібен вітамін B6 для виробництва нейромедіаторів, включаючи дофамін і серотонін. Без нормального рівня нейромедіаторів нерви не можуть спілкуватися один з одним, що спричиняє порушення дихання, дратівливість, тривогу, брак енергії та багато інших негативних наслідків.

 

Вітамін B9 (фолат)

Фолієва кислота необхідна для формування нервової системи та виробництва нейромедіаторів. Дефіцит фолієвої кислоти зазвичай асоціюється з розумовою втомою та симптомами депресії. 

 

Вітамін B12

Вітамін B12 підтримує мієлінові оболонки, які є рукавами-захисниками, які захищають ваші нервові клітини від пошкоджень. Він також важливий для виробництва гормонів «гарного самопочуття», які допомагають стабілізувати ваш настрій і рівень енергії. 

 

магній

Магній є найважливішим мінералом для передачі сигналів між вашими нейронами. Він також відіграє важливу роль у нервово-м’язовій провідності, тобто процесі, який дозволяє центральній нервовій системі контролювати рух м’язів. Крім того, магній допомагає захистити від атрофії мозку, викликаної втратою нейронів.

 

Альфа-ліпоєва кислота (ALA)

ALA є потужним антиоксидантом, який нейтралізує вільні радикали, які, як відомо, викликають нервові болі. Ця унікальна сполука також може стимулювати нерви та регенерувати пошкоджені нервові волокна.

 

Бенфотіамін

Бенфотіамін є синтетичною формою вітаміну B1 (тіаміну), який є набагато більш біодоступним, ніж інші природні форми. Він має деякі неймовірні переваги для вашої нервової системи — він допомагає захистити від пошкодження нервів, підтримує скорочення м’язів і сприяє нормальному передачі нервових сигналів.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка мозку (Memory Focus Brain)