Lactobacillus Reuteri, Лактобактерії Реутері

Лактобактерії Реутері, Lactobacillus Reuteri , купити в Украї ...

Primadophilus Reuteri Probiotic Powder, Лактобактерії Реутері,...
(5)
1445 грн
У наявності
Primadophilus Reuteri Probiotic Capsules, Лактобактерії Реутер...
(5)
1912 грн
У наявності
Primadophilus Reuteri Probiotic Pearls, Лактобактерії Реутері,...
(5)
1406 грн
У наявності
Lactobacillus Reuteri 50 Billion, Лактобактерії Реутері, 60 ка...
(5)
1814 грн
Доставлення
Primadophilus Reuteri Probiotic Pearls, Лактобактерії Реутері,...
(5)
1194 грн
Доставлення
Primadophilus Reuteri Probiotic Capsules, Лактобактерії Реутер...
(5)
743 грн
Доставлення
1
Показати ще

Опис

Lactobacillus reuteri — це пробіотична бактерія, яка природно мешкає в травному тракті людини та інших тварин. Вона має численні корисні властивості для здоров’я, підтримує баланс мікрофлори кишківника і сприяє загальному добробуту організму.

Корисні властивості:

  1. Здоров’я шлунково-кишкового тракту:
    • Зменшує симптоми діареї, включаючи інфекційну та антибіотико-асоційовану.
    • Допомагає зменшити запалення при синдромі подразненого кишківника (СПК) і виразковому коліті.
  2. Імунна підтримка:
    • Стимулює роботу імунної системи, зменшує ризик інфекцій верхніх дихальних шляхів.
  3. Здоров’я ротової порожнини:
    • Сприяє зменшенню запалення ясен і профілактиці карієсу.
  4. Здоров’я шкіри:
    • Позитивно впливає на стан шкіри, зокрема при акне чи екземі.
  5. Гормональний баланс:
    • Сприяє підвищенню рівня окситоцину, що може покращувати соціальну взаємодію та зменшувати тривожність.
  6. Серцево-судинна система:
    • Знижує рівень "поганого" холестерину (LDL) і підвищує рівень "хорошого" (HDL).

Форми приймання та дозування:

Lactobacillus reuteri доступний у різних формах:

Рекомендоване дозування:

Як приготувати йогурт на основі Lactobacillus reuteri?

  1. Інгредієнти:

    • 1-2 капсули або 1 г пробіотика, що містить L. reuteri.
    • 1 л молока (краще пастеризованого або ультрапастеризованого).
    • (Опціонально) 1-2 ч. л. цукру для поліпшення ферментації.
  2. Процес:

    • Нагрійте молоко до 37-40C (температура тіла).
    • Додайте пробіотик і добре перемішайте.
    • Перелийте суміш у стерильний контейнер або йогуртницю.
    • Ферментуйте 12-24 години при температурі 37-40C (залежить від бажаного рівня густини і смаку).
    • Після ферментації охолодіть у холодильнику.
  3. Використання:

    • Йогурт можна їсти як самостійно, так і додавати до страв.

Особливості приймання:

Протипоказання та застереження: