Thorne, FloraMend Prime Probiotic, Пробіотики, 30 капсул

Код: 10223
Основне фото товара Thorne, FloraMend Prime Probiotic, Пробіотики, 30 капсул
(5)
2625 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Харчова добавка. Не містить глютену. Підтримка ГІ. Обмін речовин. Запатентована стабільна пробіотична суміш для щоденної підтримки шлунково-кишкового тракту та підтримки ваги. FloraMend Prime Probiotic підтримує широкий спектр переваг для здоровя, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.2 кг

Thorne Пробіотики 30 капсул

Thorne, FloraMend Prime Probiotic, Пробіотики, 30 капсул

Опис

Запатентована стабільна пробіотична суміш для щоденної підтримки шлунково-кишкового тракту та підтримки ваги.

FloraMend Prime Probiotic підтримує широкий спектр переваг для здоров’я, включаючи підтримку шлунково-кишкового тракту, контроль ваги, підтримку сезонної алергії та імунну функцію.

Переваги

Підтримка шлунково-кишкового тракту, метаболізм

FloraMend Prime Probiotic має три характеристики пробіотичних добавок, необхідних для оптимальної ефективності: (1) він життєздатний при кімнатній температурі; (2) він витримує шлункову кислоту, тому не руйнується до того, як потрапить в кишечник; і (3) він розроблений для розподілу по всьому кишковому тракту, де він може прилипнути і розмножуватися. При щоденному прийомі FloraMend сприяє зміцненню здорової мікробіоти кишечника, що підтримує широкий спектр переваг для здоров’я – від підтримки шлунково-кишкового тракту до контролю ваги та імунної функції. FloraMend не містить молочних продуктів і надається як зручна добавка один раз на день.

Все більше даних підтверджують вплив мікробіома кишечника на контроль ваги. Що таке мікробіом? Це всі бактерії та інші організми, які населяють кишечник, а також весь генетичний матеріал і метаболіти, пов’язані з цією бактерією.

Дослідження показують, що більшість мікрофлори в кишечнику пов’язана з масою тіла. Дослідження на тваринах і на людях показують, що худорляві особи мають різні типи і більш різноманітну флору, ніж люди з ожирінням.

Зміни в складі та метаболічній здатності мікробіому при ожирінні сприяють утворенню ожиріння та впливають на метаболічні процеси в периферичних органах, такі як контроль ситості в мозку, проникність кишкового епітелію, що призводить до запалення, а також синтез, зберігання або метаболізм. ліпідів у жировій тканині, печінці та м’язах.

Які пробіотичні організми є у FloraMend Prime Probiotic?

Lactobacillus gasseri

Цей представник родини Lactobacillus є одним із двох видів, які, як свідчать дані людей та тварин, мають допоміжну роль у регулюванні ваги. Дослідження на людях Lactobacillus gasseri виявило середнє зниження вісцеральної та підшкірної жирової тканини на 4,6 відсотка з супутнім позитивним впливом на масу тіла, окружність талії та індекс маси тіла. Інші поширені мікроорганізми Lactobacillus (такі як L. acidophilus і L. fermentum) можуть насправді покращити використання енергії, але можуть збільшити ризик збільшення ваги.

Біфідобактерії (лонг і біфідум)

Види біфідобактерій домінують у слизовій оболонці, що вистилає товстий кишечник. B. bifidum підтримує здоровий імунітет кишечника і допомагає підтримувати корисний баланс флори в товстій кишці. Він також підтримує підтримання нормального pH. Дослідження також показали, що B. bifidum і B. longum покращують засвоєння кальцію, магнію та фосфору. B. longum також підтримує імунну функцію шлунково-кишкового тракту та регулярність кишечника. Здоровий рівень біфідобактерій також може забезпечити захист від збільшення ваги, особливо в дитинстві.

Гіпромелоза (отримана з целюлози) капсула, картопляний крохмаль, діоксид кремнію.

Рекомендоване використання

Приймати по 1 капсулі на день під час їжі або за рекомендацією лікаря.

Склад:

Склад:
Розмір порції: одна капсула
Одна капсула містить: %DV
Власна суміш: 5 мільярдів живих клітин
Lactobacillus gasseri, КС-13
Bifidobacterium longus ММ-2
Bifidobacterium bifidum G9-1
Денна вартість (DV) не встановлена. На момент закінчення терміну придатності.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)