Thorne, 5-MTHF 15 mg 30, 5-MTHF 15 мг, 30 капсул

Код: 10935
Фото товару Thorne, 5-MTHF 15 mg 30, 5-MTHF 15 мг, 30 капсул
Фото складу Thorne, 5-MTHF 15 mg 30, 5-MTHF 15 мг, 30 капсул
Фото використання Thorne, 5-MTHF 15 mg 30, 5-MTHF 15 мг, 30 капсул
Основне фото товара Thorne, 5-MTHF 15 mg 30, 5-MTHF 15 мг, 30 капсул
(5)
Відсутній у постачальника, уточнити
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua
Метилфолат. Харчова добавка. Основоположний. Настрій. Серцесудини. Не містить глютену. Активний фолат для настрою, здоровя серця та підтримки нервів. 5-MTHF є активною, готовою до тканин формою фолату. Це важливий вітамін групи В, який ще...
Вага: 0.03 кг

Thorne 5-MTHF 15 мг 30 капсул

Thorne, 5-MTHF 15 mg 30, 5-MTHF 15 мг, 30 капсул

Опис

Активний фолат для настрою, здоров’я серця та підтримки нервів.

5-MTHF є активною, готовою до тканин формою фолату. Це важливий вітамін групи В, який підтримує метилювання. Багато людей не отримують достатню кількість 5-MTHF через дисфункцію кишечника чи печінки або через свою генетичну структуру.

Багато людей не отримують достатню кількість 5-MTHF (L-5-метилтетрагідрофолату), активної форми фолієвої кислоти, через те, що у них є кишкова чи печінкова дисфункція, або тому, що вони належать до трьох із п’яти американців, чий генетичний склад ускладнює це. для перетворення фолієвої кислоти в активний 5-MTHF. Дефіцит фолієвої кислоти пов’язують з немовлятами з низькою вагою при народженні та дефектами нервової трубки, тому Центри з контролю за захворюваннями рекомендують добавки фолієвої кислоти для всіх жінок дітородного віку. Оскільки 5-MTHF також сприяє виробленню серотоніну, мелатоніну, дофаміну, адреналіну та норадреналіну, добавки підтримують здоровий настрій.

Примітка: 1 мг 5-MTHF рекомендується для підтримки плода під час вагітності; варіант 15 мг рекомендується лише за призначенням лікаря.

Жінкам дітородного віку важливо отримувати достатню кількість фолієвої кислоти, а не лише жінкам, які планують завагітніти. Оскільки половина вагітностей є незапланованою, будь-яка жінка, яка може завагітніти, повинна щодня отримувати достатню кількість фолієвої кислоти. Споживання фолієвої кислоти особливо важливо перед зачаттям і під час ранньої вагітності, оскільки найбільша потреба в ній припадає на перший триместр, коли жінка може навіть не знати, що вагітна. Добавки активної форми фолієвої кислоти – 5-MTHF (L-5 метилтетрагідрофолат) – завжди кращі.

Діючи разом з вітаміном B12, 5-MTHF функціонує як донор метильної групи, таким чином полегшуючи перетворення амінокислоти гомоцистеїну в метіонін. Підвищений рівень гомоцистеїну є фактором ризику ряду небажаних захворювань. Донорство метильної групи є життєво важливим для багатьох процесів біохімічного перетворення, включаючи синтез серотоніну, мелатоніну та ДНК.

Використання

Приймати по 1 капсулі щодня. Цей продукт призначений для використання під керівництвом лікаря.

Композиція

Мікрокристалічна целюлоза, гіпромелозна (отримана з целюлози) капсула, лейцин, діоксид кремнію.

Склад:
Розмір порції: одна капсула
Кожна капсула містить%DV
Фолат (як L-5-метилтетрагідрофолат)25 мг DFE6250%
Добова норма (DV) У цьому продукті використовується L-5-метилтетрагідрофолат (Extrafolate-S) Gnosis SpA.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-5-метилтетрагідрофолат (Levomefolic Acid L-5-MTHF)