Life Extension, Standardized Cistanche, Цистанхе, 30 капсул

Код: 11063
Фото товару Life Extension, Standardized Cistanche, Цистанхе, 30 капсул
Фото складу Life Extension, Standardized Cistanche, Цистанхе, 30 капсул
Фото використання Life Extension, Standardized Cistanche, Цистанхе, 30 капсул
Основне фото товара Life Extension, Standardized Cistanche, Цистанхе, 30 капсул
(5)
689 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 19.05.2024, без передоплати
Не містить глютену. Без ГМО сертифікації LE. Захист від імунного старіння. Харчова добавка. Стандартизований цистанхе, що містить ті самі ехінакозиди, що й формула захисту від імунного старіння, допомагає сприяти ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.05 кг

Life Extension Цистанхе 30 капсул

Life Extension, Standardized Cistanche, Цистанхе, 30 капсул

Опис

Стандартизований цистанхе, що містить ті самі ехінакозиди, що й формула захисту від імунного старіння, допомагає сприяти здоровій запальній реакції та підтримувати вже здоровий артеріальний тиск. Стимулюючи здоровий розвиток Т-клітин, наша формула також допомагає підтримувати здорову імунну відповідь і сприяє довголіттю.

Зробіть кроки сьогодні для підтримки довголіття та молодості імунної функції, додаючи стандартизовану цистаншу.

Стандартизовані переваги Cistanche

Стандартизований Cistanche, який не є таким стандартним

В першу чергу відома тим, що підтримує довголіття, наша формула використовує рослинні екстракти, що містяться в Cistanche, щоб підтримувати не тільки здорові фактори старіння. Як засіб підтримки вже здорової запальної реакції та артеріального тиску, ехінакозиди в цьому рослинному екстракті заохочують здорову функцію нервової системи для оптимального імунного захисту від старіння.

Стандартизований Cistanche забезпечує потужну підтримку проти імунного старіння. Дослідники виявили докази того, що екстракти цистанхея допомагають підтримувати здоровий метаболізм глюкози, сприяють здоровій запальній реакції та підтримують і без того здоровий артеріальний тиск і рівень ліпідів.

Вчені виявили, що сполука ехінакозид, що міститься в рослинному екстракті цистанки, стимулює розвиток наївних Т-клітин і призводить до зменшення кількості Т-клітин пам’яті, таким чином підтримуючи здорову імунну відповідь. Полісахариди цистанхе також продемонстрували позитивний модуляторний вплив на Т-клітини та можуть підтримувати реакцію на вакцину. Cistanche також підвищив активність природних клітин-кілерів (NK), що призвело до збільшення тривалості життя на 15% у дослідженнях на тваринах. Крім того, було виявлено, що цистанхе та ехінакозид поглинають вільні радикали, підтримують здорову функцію нервової системи та сприяють довголіттю.

12-тижневе дослідження на людях харчової добавки, що містить стандартизовану цистаншу, показало, що вона сприяє вражаючій підтримці імунного фактора після прийому добавки. Суб’єкти спостерігали збільшення активності природних клітин-кілерів (NK) на 11,7%, а співвідношення клітин CD4 до CD8 – на 20,2%. Збільшене співвідношення CD4/CD8 свідчить про здорову, молоду імунну функцію.

Для тих, хто шукає ефекту лише від Cistanche, Life Extension створив окремий стандартизований Cistanche, який містить ті самі ехінакозиди, що й у Формулі захисту імунної старіння.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) капсулу щодня з їжею або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), рисове борошно, діоксид кремнію.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Цистанхе (Desert Cistanche)