Glucosamine Chondroitin with, Глюкозамін хондроїтин з МСМ, 120 капсул

Код: 11331
Основне фото товара Glucosamine Chondroitin with, Глюкозамін хондроїтин з МСМ, 120 ка
(5)
3840 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
Хрящ, різновид сполучної тканини, що знаходиться в тілі, не має кровопостачання, а також не має нервів. Це служить для забезпечення структури та підтримки інших тканин. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.18 кг

Pure Encapsulations Глюкозамін хондроїтин з МСМ 120 капсул

Glucosamine Chondroitin with, Глюкозамін хондроїтин з МСМ, 120 капсул

Опис

Хрящ, різновид сполучної тканини, що знаходиться в тілі, не має кровопостачання, а також не має нервів. Це служить для забезпечення структури та підтримки інших тканин. Хоча ця сполучна тканина міцна, вона не така тверда чи жорстка, як кісткова речовина; фактично‚ він зазвичай гнучкий і забезпечує амортизацію ваших суглобів. Оскільки він не має власного кровопостачання, він покладається на матрицю, розташовану всередині тканини, щоб поживні речовини проходили та розсіювалися по ній.

Ваш хрящ працює з іншими частинами вашого тіла, щоб підтримувати широкий діапазон рухів. Насправді у вас є інші форми сполучної тканини, які відіграють життєво важливу роль у русі разом із вашими суглобами. Очевидно, що розтяжка та фізичні вправи допоможуть вашим тканинам і суглобам залишатися гнучкими та здоровими, але вашому тілу також потрібні певні поживні речовини для підтримки цих функцій. Хоча існують хороші дієтичні джерела цих інгредієнтів, ви можете розглянути можливість прийняття зручної добавки для додаткової страховки.

Глюкозамін + Хондроїтин з МСМ розроблено з урахуванням цього, щоб допомогти вашому організму. Кожна овочева капсула містить такі інгредієнти:

Рекомендоване дозування становить три капсули на день. Кожної пляшки з 120 капсулами глюкозаміну + хондроїтину з МСМ вистачить вам до 40 днів, якщо приймати стандартну дозу.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробничого процесу має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсулаПорції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Глюкозамін HCI (з краба, креветки) 300 мг / Хондроїтин сульфат (з бичачого) 300 мг / МСМ (метилсульфонілметан) 300 мг / Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: Вегетаріанська капсула ( целюлоза‚ вода)‚ аскорбілпальмітат. Містить молюсків (краби‚ креветки). Виготовлено та виготовлено з метою уникнення: штучних добавок‚ алергенів‚ ГМО‚ забруднювачів навколишнього середовища‚ доданих допоміжних речовин.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі 3 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте в закритому вигляді в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого доступу: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-які проблеми зі здоров’ям або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Застереження щодо алергенів: містить молюсків (краби, креветки). Не приймайте, якщо ви чутливі до молюсків.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Метилсульфонілметан МСМ (MSM)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності