Natura Nectar, Bee Propolis Trio, Прополіс, 60 капсул

Код: 11912
Фото товару Natura Nectar, Bee Propolis Trio, Прополіс, 60 капсул
Фото складу Natura Nectar, Bee Propolis Trio, Прополіс, 60 капсул
Фото використання Natura Nectar, Bee Propolis Trio, Прополіс, 60 капсул
Основне фото товара Natura Nectar, Bee Propolis Trio, Прополіс, 60 капсул
(5)
1443 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-10 днів, орієнтовно до 18.05.2024, без передоплати
Захистіть і активуйте здоров'я природним шляхом. Бразильська суміш прополісу. 85% Коричневий. 10% зелений. 5% Червоний. Сприяє здоровій реакції на запалення. Природне джерело активної сполуки CAPE. Натуральні інгредієнти | Не містить глютену. Щоденна дієтична ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.27 кг

Natura Nectar Прополіс 60 капсул

Natura Nectar, Bee Propolis Trio, Прополіс, 60 капсул

Опис

Бджолиний прополіс Тріо

Сьогодні ми піддаємося більшому шуму, забрудненню та викликам, ніж будь-коли раніше, створюючи потенційне перевантаження, яке може загрожувати нашому здоров’ю, психічній активності та щастю. Подібно до бджіл, які захищають свої вулики та здоров’я своїм прополісом, добавка Bee Propolis Trio від NaturaNectar може підтримати ваше здоров’я.

Завдяки унікальній суміші преміального бразильського прополісу — коричневого (85%), зеленого (10%) і червоного (5%), Bee Propolis Trio є природним джерелом багатьох важливих активних сполук, таких як CAPE (фенетиловий ефір кавової кислоти), антиоксидант. описаний у сотнях наукових досліджень через його численні переваги для здоров’я. Bee Propolis Trio швидко завоював популярність серед споживачів будь-якого віку, оскільки він модулює імунну систему, підтримує дихальну систему та сприяє здоровій відповіді на запалення. Екстракти бразильського прополісу FLAV-M15 і PWE-MD Trio отримують шляхом злиття під час ексклюзивного процесу зеленої екстракції NaturaNectar. гарантуючи найвищу якість, чистоту та стандартизацію будь-яких інших продуктів бджолиного прополісу, доступних сьогодні.

Моя оздоровча зона

Цей продукт підтримує здоров'я:

NaturaNectar

Надійний бренд, заснований на нашому науковому розумінні чудових переваг медоносних бджіл та їхнього бджолиного прополісу.

У NaturaNectar ми розуміємо природу та науку, що стоять за вуликом, і знаходимо в них своє натхнення. З такою самою зосередженістю та відданістю медоносних бджіл створенню стійких і продуктивних вуликів із прополісом, наша компанія прагне запропонувати вам оздоровчі продукти, просочені тим самим захисним прополісом, щоб допомогти вам жити активним і здоровим життям. Ми спрямовуємо наші корпоративні ресурси на життєво важливі дослідження, необхідні для забезпечення того, щоб медоносні бджоли й надалі залишалися справжніми дивами природи, а також підтримуємо навколишні громади, які допомагають збирати наш бджолиний прополіс у екологічний спосіб.

Якість від джерела

Дочірня компанія NaturaNectar ALMAR Apiary розташована в красивій Бразилії, на батьківщині зелених дощових лісів, де збирають найкращий і найчистіший у світі бджолиний прополіс. Наші новаторські та ефективні продукти отримують для вас безпосередньо з бразильських медоносних бджіл та їхніх біорізноманітних лісів!

30+ років вдосконалення найсучасніших стандартизованих екстрактів прополісу

Завдяки нашому партнерству з PRC-Propolis Research Center, наші стандартизовані екстракти прополісу на 100% водній основі стали основою великої лінійки продуктів NaturaNectar.

Місія NaturaNectar полягає в тому, щоб захищати та активізувати здоров’я природним шляхом завдяки нашій прихильності розробці надійних, науково обґрунтованих, розроблених лікарями продуктів, одночасно будучи соціально та екологічно відповідальним.

Використання

Приймайте одну капсулу всередину один або два рази на день для підтримки загального стану здоров’я.

Композиція

Целюлоза (рослинного походження), стеарат магнію (рослинного походження), діоксид кремнію.

NaturaNectar Bee Propolis Trio не містить спирту, цукру, крохмалю, пшениці, глютену, дріжджів, молока (лактози), яєць, молюсків, штучних консервантів, ароматизаторів, барвників або барвників.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в упаковці: 60
 Сума на порцію% добової норми
Бразильський бджолиний прополіс (FLAV-M15) [стандартно, до 5,0 мг флавоноїдів, хризину, текто-хризину, піноцембріну, галангіну ао]100 мг
Водний екстракт прополісу (PWE-MD) [станд. до мінімум 0,06 мг органічних ароматичних кислот: CAPE, кавова кислота, ферулова кислота, корична кислота тощо]3 мг
† Добова норма (DV) не встановлена
Flav-M15 і PWE-MD отримані ексклюзивним Green Extraction NaturaNectar для чистоти, стандартизації та ефективності.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Прополіс (Propolis)
Natura Nectar, Green Bee Propolis, Прополіс, 60 капсул
(5)
2465 грн.
Доставка
Natura Nectar, Brown Bee Propolis, Прополіс, 60 капсул
(5)
1103 грн.
Доставка