Natura Nectar, Bee Propolis Ultimate, Прополіс, 60 капсул

Код: 12032
Фото товару Natura Nectar, Bee Propolis Ultimate, Прополіс, 60 капсул
Фото складу Natura Nectar, Bee Propolis Ultimate, Прополіс, 60 капсул
Фото використання Natura Nectar, Bee Propolis Ultimate, Прополіс, 60 капсул
Основне фото товара Natura Nectar, Bee Propolis Ultimate, Прополіс, 60 капсул
(5)
3606 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-10 днів, орієнтовно до 18.05.2024, без передоплати
Захистіть і активуйте здоров'я природним шляхом. Один на день. Сотні активних сполук. Активуйте оздоровлення багатьох клітин і систем організму. Преміальний червоний, зелений і коричневий прополіс. Натуральні інгредієнти. Не містить глютену. Щоденна дієтична ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.27 кг

Natura Nectar Прополіс 60 капсул

Natura Nectar, Bee Propolis Ultimate, Прополіс, 60 капсул

Опис

Бджолиний прополіс Ultimate

Сьогодні ми стикаємося з більшою кількістю шуму, забруднення та життєвих проблем, ніж будь-коли раніше, створюючи потенційне перевантаження, яке може загрожувати нашому здоров’ю, психічній активності та щастю. Як бджоли, які захищають свої вулики та здорові своїм прополісом. Добавка Bee Propolis Ultimate від NaturaNectar може унікально підтримати ваше здоров’я.

Ексклюзивна формула, яка містить терапевтичні дози флавоноїдів і органічних ароматичних кислот (ОАК) із бразильського червоного, зеленого та коричневого прополісу преміум-класу. Це природне джерело відомих активних сполук Artepillin-C, CAPE (фенетиловий ефір кавової кислоти), Vestitol, Neo-Vestitol, Formononetin та понад 300 інших природних сполук, корисних для вашого здоров’я. Ці екзотичні та ексклюзивні види бразильського прополісу цінуються за їхні терапевтичні властивості, підтверджені сотнями наукових досліджень. Все в одній капсулі!

Моя оздоровча зона

Цей продукт підтримує здоров'я:

NaturaNectar

Надійний бренд, заснований на нашому науковому розумінні чудових переваг медоносних бджіл та їхнього бджолиного прополісу.

У NaturaNectar ми розуміємо природу та науку, що стоять за вуликом, і знаходимо в них своє натхнення. З такою самою зосередженістю та відданістю медоносних бджіл створенню стійких і продуктивних вуликів із прополісом, наша компанія прагне запропонувати вам оздоровчі продукти, просочені тим самим захисним прополісом, щоб допомогти вам жити активним і здоровим життям. Ми спрямовуємо наші корпоративні ресурси на життєво важливі дослідження, необхідні для забезпечення того, щоб медоносні бджоли й надалі залишалися справжніми дивами природи, а також підтримуємо навколишні громади, які допомагають збирати наш бджолиний прополіс у екологічний спосіб.

Якість від джерела

Дочірня компанія NaturaNectar ALMAR Apiary розташована в красивій Бразилії, на батьківщині зелених тропічних лісів, де збирають найкращий і найчистіший у світі бджолиний прополіс. Наші новаторські та ефективні продукти отримують для вас безпосередньо з бразильських медоносних бджіл та їхнього біорізноманітного лісу!

30+ років вдосконалення найсучасніших стандартизованих екстрактів прополісу

Завдяки нашому партнерству з PRC-Propolis Research Center, наші стандартизовані екстракти прополісу на 100% водній основі стали основою великої лінійки продуктів NaturaNectar.

Місія NaturaNectar полягає в тому, щоб захищати та активізувати здоров’я природним шляхом завдяки нашій прихильності розробці надійних, науково обґрунтованих, розроблених лікарями продуктів, одночасно будучи соціально та екологічно відповідальним.

Використання

Приймайте одну капсулу всередину один раз на день для підтримки загального стану здоров’я. Зверніться до свого лікаря щодо вищих доз.

Композиція

Целюлоза (рослинного походження), стеарат магнію (рослинного походження), діоксид кремнію.

NaturaNectar Bee Propolis Ultimate не містить спирту, цукру, крохмалю, пшениці, глютену, дріжджів, молока (лактози), яєць, молюсків, штучних консервантів, ароматизаторів, барвників або барвників.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в упаковці: 60
 Сума на порцію:% добової норми
Флавоноїди бразильського червоного прополісу (FLAV R) [станд., до мінімум 2,5 мг флаваноїдів]50 мг
Флавоноїди бразильського зеленого прополісу (FLAV G) [станд., до мінімум 2,5 мг флавоноїдів]50 мг
Флавоноїди бразильського коричневого прополісу (FLAV B) [стандартно, до мінімум 1,5 мг флавоноїдів]50 мг
Водний екстракт бразильського червоного прополісу (PWE RD) [стандартний вміст, мінімум 0,06 мг органічних ароматичних кислот (OAA)]3 мг
Водний екстракт бразильського зеленого прополісу (PWE GD) [стандартний вміст, мінімум 0,06 мг органічних ароматичних кислот (OAA)]3 мг
Водний екстракт бразильського коричневого прополісу (PWE MD) [станд., до мінімум 0,06 мг органічних ароматичних кислот (OAA)]3 мг
† Добова норма (DV) не встановлена
FLAV і PWE отримані ексклюзивним Green Extraction NaturaNectar для чистоти, стандартизації та ефективності.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Прополіс (Propolis)
Natura Nectar, Green Bee Propolis, Прополіс, 60 капсул
(5)
2465 грн.
Доставка
Natura Nectar, Brown Bee Propolis, Прополіс, 60 капсул
(5)
1103 грн.
Доставка
Natura Nectar, Bee Propolis Trio, Прополіс, 60 капсул
(5)
1443 грн.
Доставка