Thorne, Dipan-9 Pancreatic Enzymes, Підтримка підшлункової залози, 180 капсул

Код: 14094
Фото товару Thorne, Dipan-9 Pancreatic Enzymes, Підтримка підшлункової зал...
Фото складу Thorne, Dipan-9 Pancreatic Enzymes, Підтримка підшлункової зал...
Фото використання Thorne, Dipan-9 Pancreatic Enzymes, Підтримка підшлункової зал...
Основне фото товара Thorne, Dipan-9 Pancreatic Enzymes, Підтримка підшлункової зал...
(5)
4568 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 12.05.2024, без передоплати
Панкреатичні ферменти. Харчова добавка. Підтримка GI. Не містить глютену. Дипан-9 забезпечує нерозведений панкреатин – ліпазу, протеазу та амілазу. Панкреатин сприяє перетравленню жирів, білків і вуглеводів і забезпечує підтримку при ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.19 кг

Thorne Підтримка підшлункової залози 180 капсул

Thorne, Dipan-9 Pancreatic Enzymes, Підтримка підшлункової залози, 180 капсул

Опис

Дипан-9 забезпечує нерозведений панкреатин – ліпазу, протеазу та амілазу. Панкреатин сприяє перетравленню жирів, білків і вуглеводів і забезпечує підтримку при випадкових нетравленнях шлунка. Травлення вражає мільйони людей щодня. Хоча дієта значною мірою впливає на частоту та тяжкість нетравлення, розлад травлення також пов’язаний із недостатньою активністю травних ферментів, що може погіршитися через хворобу, видалення жовчного міхура, надмірне використання антацидів і старіння. Панкреатин – суміш трьох травних ферментів амілази, ліпази та протеази – необхідний для травлення та засвоєння багатьох поживних речовин, особливо жирів. Добавки панкреатину можуть сприяти травленню та забезпечити живильну підтримку людям, у яких періодично виникають розлади травлення. Оскільки багато добавок панкреатину містять лактозу, яка може викликати дискомфорт у травній системі в осіб з непереносимістю лактози, Dipan-9 від Thorne містить панкреатин, який не розбавляється лактозою. Непереносимість лактози – дефіцит ферменту лактази – є поширеною причиною призначення препарату для підтримки травних ферментів. Проте багато травних ферментів на ринку (панкреатин, пепсин, папаїн і бромелайн) фактично розбавляються лактозою, тому що вона зменшує ефективність травного ферменту, щоб він відповідав певним вимогам. Наприклад, Фармакопея США (USP) диктує, що пепсин і панкреатин мають певну травну здатність. Все, що перевищує зазначену USP потужність, зазначено на етикетці як 2X, 3X тощо, що означає, що продукт має вдвічі або втричі більшу травну силу, зазначену USP. Чистий панкреатин зазвичай має травну здатність у 9 разів. Усе, що менше 9X, означає, що панкреатин розбавлений, часто лактозою. І як рецептурні, так і безрецептурні продукти травних ферментів можуть містити лактозу, яка може не вказуватися на етикетці.

Використання

Приймайте по 1-2 капсули під час кожного прийому їжі або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Гіпромелоза (отримана з целюлози) капсула.

Склад:
Розмір порції: дві капсули
Порцій в упаковці: 90
 Дві капсули містять:% добової норми
Панкреатин (свинячий)†1 г*
*Денна норма (DV) не встановлена
†Панкреатин в одній капсулі містить не менше ніж: Амілаза 112 500 одиниць USP Протеаза 115 000 одиниць USP Ліпаза 17 500 одиниць USP Цей продукт не розбавляється лактозою.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка підшлункової залози (Pancreas Formula)