Life Extension, Youthful Collagen Cherry, Колаген, 80 цукерок

Код: 14423
Фото товару Life Extension, Youthful Collagen Cherry, Колаген, 80 цукерок
Фото складу Life Extension, Youthful Collagen Cherry, Колаген, 80 цукерок
Фото використання Life Extension, Youthful Collagen Cherry, Колаген, 80 цукерок
Основне фото товара Life Extension, Youthful Collagen Cherry, Колаген, 80 цукерок
(5)
1787 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 22.05.2024, без передоплати
Gummy Science. Без додавання цукру. Харчова добавка. Сертифікат LE без ГМО. Колаген і гіалуронова кислота необхідні для красивої, молодої шкіри, але з віком наша шкіра втрачає ці ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.55 кг

Life Extension Колаген 80 цукерок

Life Extension, Youthful Collagen Cherry, Колаген, 80 цукерок

Опис

Колаген і гіалуронова кислота необхідні для красивої, молодої шкіри, але з віком наша шкіра втрачає ці важливі поживні речовини. Gummy Science Youthful Collagen поєднує клінічно вивчені дози біологічно активного колагену, що живить шкіру, із зволожуючою гіалуроновою кислотою, щоб зменшити появу зморшок.

Колаген і гіалуронова кислота необхідні для красивої, молодої шкіри. Gummy Science Youthful Collagen містить і те, і інше.

Gummy Science Youthful Collagen Переваги

Колаген і гіалуронова кислота є невід'ємними факторами, коли мова йде про здорову шкіру. Обидві поживні речовини допомагають підтримувати шкіру гладкою та утримувати вологу, але колаген шкіри втрачається з віком, причому вважається, що дорослі люди втрачають до 1 відсотка колагену щороку. На щастя, ці інгредієнти є в наших жуйках зі смаком вишні, які не тільки смачні, але й можуть творити чудеса, відновлюючи красиву та сяючу шкіру.

VERISOL Колаген

Ця надзвичайно біодоступна форма колагену типу 1 засвоюється як у вигляді вільних амінокислот, так і у вигляді цілісних колагенових пептидів, які потім доступні для живлення вашої шкіри. Колаген VERISOL стимулює утворення нового колагену, а також еластину, молекули у вашій шкірі, яка допомагає зберегти її гладкою та еластичною.

Еластичність шкіри — порівняно з плацебо колаген VERISOL продемонстрував значне покращення рівня еластичності шкіри лише після 4-8 тижнів прийому добавок один раз на день.

Зморшки під очима — колаген VERISOL також спричинив різке зменшення обсягу та появи зморшок під очима на 20 відсотків лише через 8 тижнів (порівняно з плацебо).

Гіалуронова кислота (ГК) Гіалуронова кислота є важливим компонентом структурно важливого простору між вашими клітинами по всьому тілу, причому більша частина (до 50 відсотків) міститься в шкірі. Гіалуронова кислота допомагає вашій шкірі зберігати здорову вологість. Додавання гіалуронової кислоти допомагає стимулювати синтез ГК, відновлюючи рівень молодості цієї важливої ​​сполуки та сприяючи здоровому зволоженню шкіри.

Гумки зі смаком вишні без додавання цукру

Gummy Science Youthful Collagen Gummies не містить доданого цукру, тож ви отримуєте всі корисні властивості для живлення шкіри без почуття провини. Насолоджуйтесь чотирма такими смачними шматочками на день, щоб отримати клінічно вивчені дози 2500 мг колагену VERISOL і 120 мг гіалуронової кислоти.

Використання

Жуйте чотири (4) жувальні цукерки один раз на день незалежно від їжі або за рекомендацією лікаря. Перед проковтуванням ретельно розжувати.

Композиція

Сироп ІМО, вода очищена, желатин, ксиліт, ароматизатор вишні, ароматизатор ванілі, кислота лимонна, камедь плодів ріжкового дерева, барвник чорна морква, олія соняшникова, екстракт стевії.

Склад:
Розмір порції: 4 цукерки
Кількість порцій в контейнері: 20
Кількість речовини у порції% добової норми
Калорії40
Загальний вміст вуглеводів11 г4%
Загальний цукорg
Включає 0 г доданого цукру
Цукрові спирти2 г
білок3 г
Біоактивні колагенові пептиди VERISOL2500 мг
Гіалуронова кислота120 мг
Денна цінність не встановлена. Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Колаген (Collagen)