Life Extension, Asian Energy Boost, 90 капсул

Код: 17849
Основне фото товара Life Extension, Asian Energy Boost, 90 капсул
(4.9)
827 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 02.04.2024, без передоплати
Не сертифіковано GMO LE. Енергія без стимуляторів. Харчова добавка . Не містить глютену. Asian Energy Boost поєднує в собі два інноваційні екстракти, кордицепс і Panax ginseng, щоб збільшити власне джерело ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 737870180593
Вага: 0.08 кг

Life Extension Asian Energy Boost 90 капсул

Life Extension, Asian Energy Boost, 90 капсул

Опис

Asian Energy Boost поєднує в собі два інноваційні екстракти, кордицепс і Panax ginseng, щоб збільшити власне джерело енергії вашого тіла, АТФ (аденозинтрифосфат) без зниження стимуляторів.

Енергетична підтримка для всіх

Гомеостаз — це термін, який стосується тенденції вашого тіла до рівноваги між фізіологічними системами. Однак постійний стрес може підірвати здатність вашого організму підтримувати гомеостаз. Asian Energy Boost поєднує азіатські гриби Cordyceps і спеціально ферментовану форму кореня Panax ginseng для забезпечення енергетичної підтримки.

Результати клінічних досліджень

Кордицепс, один із найбільш цінних лікарських грибів у Китаї, традиційно використовувався як тонізуючий засіб із багатьма перевагами, включаючи підтримку енергії та витривалості. Дослідження показують, що кордицепс в Asian Energy Boost підтримує рівень енергії, позитивний настрій, витривалість до фізичних вправ і стійкість до стресу. В одному дослідженні здорові дорослі у віці 50-75 років приймали 333 міліграми екстракту кордицепса тричі на день протягом 12 тижнів. Ці суб’єкти дослідження могли виконувати вправи на стаціонарному велосипеді на максимальних рівнях понад 10% довше до появи м’язової втоми.

Дослідження на тваринах показують, що екстракт кордицепсу може підтримувати здоровий метаболізм ліпідів і глюкози, підтримувати нормальне розширення кровоносних судин і сприяти здоровій реакції на інсулін. Нормальна чутливість до інсуліну дозволяє вашим клітинам ефективно засвоювати цукор із крові для стабільного вироблення енергії.

Кордицепс та його активні компоненти та метаболіти також продемонстрували антиоксидантні та імуномодулюючі властивості.

Panax ginseng (також відомий як червоний, азіатський, китайський або корейський женьшень) є шанованою та широко використовуваною адаптогенною травою, яка може покращити вашу здатність справлятися зі стресом. Його традиційне використання як загального тонізуючого засобу проти хронічних захворювань підтверджується доказами його сильної здатності балансувати окисні процеси та регулювати реакцію на стрес. Дослідження на тваринах показують, що екстракт женьшеню Panax може підтримувати позитивний настрій, допомагаючи регулювати гіпоталамо-гіпофізарно-наднирникову вісь, відповідальну за реакцію на стрес, балансувати рівні гормонів, підтримувати здоровий рівень факторів росту мозку, а також запобігати окислювальному стресу та нервовому запаленню. Інші дослідження показують, що женьшень може підвищити витривалість під час фізичних вправ.

Все більше досліджень показують, що сполуки женьшеню під назвою гінзенозиди підтримують здоровий метаболізм глюкози та виробництво мітохондріальної енергії. Дослідження також показують, що женьшень і гінзенозиди можуть підтримувати здорову неврологічну функцію.

Для посилення потенції Asian Energy Boost використовує женьшень Panax, який був ферментований, процес, який підтвердив доступність і засвоєння біологічно активної сполуки, виготовленої з гінзенозидів, Сполуки K. У плацебо-контрольованому дослідженні за участю здорових чоловіків і жінок, які приймали ферментований добавка женьшеню протягом 14 днів сприяла пом’якшенню реакції на стрес, викликаної фізичними вправами, і підтримувала здорову антиоксидантну активність в організмі.

Рекомендоване використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) капсулу щодня або за рекомендацією лікаря. 

Інші інгредієнти

Мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза (капсула), камедь акації, діоксид кремнію, рослинний стеарат. 

Попередження

Зберігати щільно закритим у прохолодному сухому місці.

Доповніть Факти
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
 Сума на порцію% добової норми
GS15-4 Ферментований екстракт азійського женьшеню (корінь)200 мг 
Денна цінність не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)
Alt: Генистеин Соу Комплекс 1000 мг, Genistein Soy Complex 1000 mg,...
(5)
1109 грн.
Доставка
Alt: Autism Nutrition, ANRC Essentials Plus, Добавка для дітей з РА...
(5)
4219 грн.
Доставка
Alt: Life Extension, Senolytic Activator, Сенолітичний активатор, 2...
(5)
900 грн.
Доставка
Alt: Allergy Research Group, Tricycline, Тріціклін, 90 капсул
(4.9)
3185 грн.
Доставка