Life Extension, Health Booster, Підтримка імунітету, 60 капсул

Код: 18013
Фото товару Life Extension, Health Booster, Підтримка імунітету, 60 капсул
Фото складу Life Extension, Health Booster, Підтримка імунітету, 60 капсул
Фото використання Life Extension, Health Booster, Підтримка імунітету, 60 капсул
Основне фото товара Life Extension, Health Booster, Підтримка імунітету, 60 капсул
(5)
2408 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Не містить глютену. 1 Щодня. Без ГМО сертифікації LE. Отримайте користь для здоровя від жиророзчинних вітамінів і фітонутрієнтів. Харчова добавка. Більшість людей не отримують достатньо поживних речовин на основі олії ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.46 кг

Life Extension Підтримка імунітету 60 капсул

Life Extension, Health Booster, Підтримка імунітету, 60 капсул

Опис

Більшість людей не отримують достатньо поживних речовин на основі олії зі свого раціону. Отже, ми розробили наш щоденний підсилювач здоров’я, щоб забезпечити високу ефективність основних жиророзчинних поживних речовин, включаючи вітамін K1 і кілька важкодоступних форм вітаміну K2, різноманітні форми вітаміну E, нашу суміш цінних каротиноїдів MacuGuard для здорового зору. , а також лікопін, шафран тощо.

One Daily Health Booster — це економічно ефективний спосіб отримати цілий ряд цінних жиророзчинних поживних речовин в одній м’якій таблетці.

Один раз на добу

Вітамін К, сприятливий для серця та кісток

Вітамін K корисний для серцево-судинної системи та здоров’я кісток, але важко отримати оптимальну кількість лише з дієти. Ось чому наша формула містить не лише вітамін K1, але й чотири потужні форми вітаміну K2 для комплексної підтримки вітаміну K. Використовуючи MK-4, MK-6, MK-7 і MK-9, наша формула підтримує здоров'я кісток і серця, допомагаючи підтримувати здоровий баланс кальцію в кістках і артеріях.

Змішані токотрієноли

Засіб Life Extension Once Daily Health Booster містить токотрієноли, форму вітаміну Е, яка забезпечує потужні переваги для всього організму. Токотрієноли можуть посилити захист від окислювального стресу, сприяти здоровому ліпідному профілю, захищати мозок і когнітивні функції та підтримувати здоровий ріст волосся.

П'ять видів вітаміну К

Вітамін K1 є найпоширенішою формою вітаміну K, але він міцно зв’язаний з рослинними клітинами в листових зелених овочах. Мало того, що багато людей не люблять ці овочі, вітамін К із цих джерел може погано засвоюватися. Наша формула містить 2000 мкг вітаміну K1, така ж доза, яка сприяла здоров’ю серця в рандомізованому плацебо-контрольованому дослідженні.

Вітамін K2 випускається в декількох формах, включаючи MK-4, -6, -7 і -9. Хоча K2 присутній у раціоні в менших кількостях, він краще засвоюється і залишається в крові довше, ніж K1, і має цінні переваги для серця та кісток.

Менахінон-4 (МК-4) сприяє здоров'ю артерій і кісток. Ця добавка забезпечує 1500 мкг, таке ж дозування, яке було показано для підтримки здорової щільності кісток у клінічних дослідженнях.

Трансменахінон-7 (МК-7) допомагає підтримувати міцність кісток і гнучкість артерій. Ця добавка забезпечує 181 мкг, таке саме дозування, яке досліджувалося в подвійних сліпих, плацебо-контрольованих дослідженнях, які оцінювали здоров’я кісток і серцево-судинну систему.

МК-7 добре всмоктується і залишається в крові протягом тривалого періоду часу. One Daily Health Booster забезпечує потужну дозу чистої, ультра-засвоюваної форми MK-7, виготовленої за допомогою процесу біоферментації.

Менахінон-9 (MK-9) сприяє здоров’ю серцево-судинної системи, згідно з восьмирічним епідеміологічним дослідженням понад 16 000 жінок. Ця добавка містить 11 мкг MK-6 і 43 мкг MK-9, тому що ці нові рок-зірки світу вітаміну K2 ефективні в дуже малих кількостях.

Інноваційні фітонутрієнти

Лікопін — лікопін допомагає підтримувати здоров’я серцево-судинної системи, підтримуючи функцію ендотелію судин (внутрішньої оболонки артеріальних кровоносних судин). Лікопін також сприяє здоровій запальній реакції та допомагає підтримувати вже здоровий рівень артеріального тиску.

Відомо, що лікопін підтримує здоров’я простати, допомагаючи регулювати нормальне розмноження клітин. Також було показано, що лікопін підтримує здорову реакцію на інсулін і сприяє довголіттю.

Хлорофілін. Доведено, що хлорофілін, отриманий із зеленого рослинного пігменту хлорофілу, має властивості захисту ДНК.

Каротиноїдно-фосфоліпідна суміш MacuGuard

MacuGuard — це наша інноваційна формула для здоров’я очей, заснована на суміші лютеїну, транс-зеаксантину та мезо-зеаксантину — важливих поживних речовин, які захищають ніжні фоторецепторні клітини макули сітківки від пошкодження світлом, зміцнюють здоров’я очей і підтримують здоровий зір.

Лютеїн - це каротиноїд, який є важливою частиною макулярного пігменту. Він допомагає захистити очі від впливу синього та ультрафіолету. Лютеїн підтримує здоров'я макули та захищає від окислювального стресу, щоб допомогти вашим очам функціонувати з часом. Шафран допомагає зберегти гостроту зору.

Швидше за все, у вашій полівітамінній формулі не було кількох із цих поживних речовин. Заповніть прогалини за допомогою One-Daily Health Booster.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) м’яку капсулу щодня з їжею або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Олія насіння льону, желатин, гліцерин, мікрокристалічна целюлоза, очищена вода, сафлорова олія, кукурудзяна олія, бджолиний віск, пальмова олія, діоксид кремнію, камедь акації, колір ріжкового дерева, мальтодекстрин.
Склад:
Розмір порції: 1 капсула
Кількість речовини у порції% добової норми
Вітамін Е (як D-альфа-токоферол)30,2 мг201%
Дія вітаміну K від: вітаміну K1 (у вигляді фітонадіону) вітаміну K2 (у вигляді менахінону-4) вітаміну K2 (у вигляді менахінону-6) вітаміну K2 (у вигляді транс-менахінону-7) вітаміну K2 (у вигляді менахінону-9)3735 мкг 2000 мкг 1500 мкг 11 мкг 181 мкг 43 мкг3113%
Запатентована суміш MacuGuard: фосфоліпіди, екстракт календули (квітка) [забезпечує 10 мг вільного лютеїну, 4 мг мезо-зеаксантину та транс-зеаксантину], змішані каротиноїди [забезпечує 1,24 мг α-каротину]173 мг
Хлорофілін (як натрій магній хлорофілін)100 мг
Змішані токотрієноли55 мг
Екстракт шафрану (рилець)20 мг
Запатентована суміш лікопіну [з мікронізованого лікопіну та натурального екстракту томатів Lyc-O-Mato (фрукти)]10 мг
Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка імунітету (Immune Support)
NAD+ Cell Regenerator and Resveratrol, Нікотинамід рибозид НАД...
(5)
2583 грн
Доставлення