Life Extension, Florassist Mood Improve, Підтримка настрою, 30 капсул

Код: 18019
Основне фото товара Life Extension, Florassist Mood Improve, Підтримка настрою, 30...
(5)
1061 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 12.05.2024, без передоплати
Суміш пробіотиків і шафрану для покращення психічного світогляду. 1 Щодня. Не містить глютену. Без GMO LE. Харчова добавка. Те, як ви себе почуваєте, залежить від здоров’я травної системи. Дослідження показують, що ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.05 кг

Life Extension Підтримка настрою 30 капсул

Life Extension, Florassist Mood Improve, Підтримка настрою, 30 капсул

Опис

Те, як ви себе почуваєте, залежить від здоров’я травної системи. Дослідження показують, що двонаправлений зв’язок між травним трактом і мозком відіграє важливу роль у настрої та емоційному здоров’ї. FLORASSIST Mood Improve поєднує інноваційні пробіотики зі стандартизованим екстрактом шафрану для підтримки емоційного благополуччя та підтримки збалансованого настрою.

Вірте чи ні, здоров’я травлення залежить від вашого самопочуття. Ось чому ми створили нашу формулу FLORASSIST Mood Improve.

FLORASSIST Переваги для покращення настрою 

Пробіотики та емоційне здоров'я 

Клінічні та доклінічні дослідження показують, що кишкові мікроби можуть підтримувати настрій і поведінку, впливаючи на вісь кишківник-мозок, складну комунікаційну мережу, яка з’єднує ваш кишечник з вашим мозком. І два пробіотики в цій формулі особливо ефективні.

У двох рандомізованих контрольованих дослідженнях учасники, які приймали суміш Lactobacillus helveticus Rosell-52 і Bifidobacterium longum Rosell-175, повідомили про значне покращення настрою, реакції на стрес і підтримку емоційного балансу порівняно з плацебо. Ці штами також полегшували шлунково-кишковий дискомфорт, пов’язаний зі стресом.

Екстракт шафрану 

Ми розробили запатентований екстракт популярної спеції шафрану, який стандартизований за двома сполуками сафранал і кроцин, тому що переконливі дослідження вказують на те, що сполуки шафрану покращують настрій. У п’яти різних клінічних дослідженнях учасники, які щодня приймали екстракт шафрану, повідомили про покращення результатів тесту на настрій порівняно з плацебо або іншими контрольними групами.

Найвищий рівень стандартизації у вищезазначених клінічних дослідженнях становив 11% для кроцину та 2% для сафраналу. Оскільки ці концентрації недоступні на ринку, ми працювали з нашими джерелами шафрану, щоб створити запатентовану суміш спеціально для цієї формули.

FLORASSIST Mood Improve — наша найкраща в своєму класі добавка для підтримки настрою. Спробуйте сьогодні.

Рекомендоване використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте по одній (1) капсулі щодня разом із лікарем або за рекомендацією лікаря.

Інші інгредієнти

Крохмаль картопляний, порошок рослинної олії, целюлоза мікрокристалічна, мальтодекстрин, целюлоза рослинна (капсула), стеарат рослинний, кислота аскорбінова.

Містить молоко, соєві боби.

Попередження

Зберігати щільно закритим у прохолодному сухому місці.
Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
 Сума на порцію% добової норми
Пробіотична суміш Mood(3 мільярди КУО†)Lactobacillus helveticus Rosell-52 ME^Bifidobacterium longum Rosell-175 ME^357 мг 
Екстракт шафрану (риле)[станд. до 2% сафраналу; 11% кроцинів]30 мг  
Денна цінність не встановлена.†Колонієутворюючі одиниці на момент виготовлення.^ME означає процес мікрокапсулювання, який захищає пробіотики для підвищення стабільності.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)