Life Extension, Geroprotect Stem Cell Livinol Kokum, Гарцінол Кокума, 60 капсул

Код: 18647
Основне фото товара Life Extension, Geroprotect Stem Cell Livinol Kokum, Гарцінол ...
(5)
1919 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 12.05.2024, без передоплати
Сприяє здоровому оновленню клітин . Без ГМО сертифікації LE . Науково розроблено † Life Extension. Харчова добавка . Insilico Medicine. †Розроблено у співпраці з Insilico Medicine, Inc. Стовбурові клітини безцінні для вашого здоров'я та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.08 кг

Life Extension Гарцінол Кокума 60 капсул

Life Extension, Geroprotect Stem Cell Livinol Kokum, Гарцінол Кокума, 60 капсул

Опис

†Розроблено у співпраці з Insilico Medicine, Inc. 

Стовбурові клітини безцінні для вашого здоров'я та життєздатності. Це пояснюється тим, що стовбурові клітини можуть перетворюватися на інші типи клітин, коли вони потрібні вашому тілу, цей процес називається диференціюванням. Стовбурові клітини також можуть створювати більше своїх копій, що називається самовідновленням. Обидві ці властивості необхідні для омолодження тканин.

Здоровий баланс між цими двома діями сприяє підтримці здорових тканин, росту та довголіття. Але старіння може призвести до того, що стовбурові клітини перестануть функціонувати оптимально — часто втрачаючи здатність до самооновлення або диференціювання в інші клітини, або і те, і інше. Ми створили стовбурові клітини GEROPROTECT, щоб допомогти зберегти молодість і здоров’я стовбурових клітин.

Поживні речовини для збалансованого здоров’я стовбурових клітин

Стовбурові клітини GEROPROTECT сприяють молодості, здоровому функціонуванню стовбурових клітин і заохочують збалансовану диференціацію та самооновлення стовбурових клітин. Це робиться за допомогою поживних речовин, які сприяють клітинним шляхам, які допомагають підтримувати молодість стовбурових клітин: здоровий, функціональний білковий пул, здорова ДНК, сигналізація AMPK тощо.

Ці сполуки були ідентифіковані в партнерстві з Insilico Medicine, Inc., компанією з машинного навчання, чий власний алгоритм заснований на обчислювальних техніках штучного інтелекту 21-го століття.

Запатентована суміш пресвератролу

Preservatrol - це запатентована суміш ресвератролу та піцеатанолу, екстракту маракуї. Дослідження in vivo та in vitro показують, що піцеатанол сприяє диференціації стовбурових клітин, а також протеостазу — мережі контролю якості, яка допомагає забезпечити цілісність білків у наших клітинах.

Ресвератрол є фітонутрієнтом із загальновідомими перевагами для довголіття та здоров’я. Дослідження in vivo та in vitro показують, що ресвератрол благотворно впливає на здоров’я стовбурових клітин. Крім того, комбінація ресвератролу та піцеатанолу сприяє здоров’ю ДНК, а також стимулює природні шляхи організму для управління старіючими стовбуровими клітинами.

Лівінол кокум екстракт (гарцинол)

Гарцинол - це сполука, отримана з плодів кокуму (гарцинія індика). Дослідження in vitro показують, що гарцинол допомагає позитивно регулювати самовідновлення та диференціацію здорових стовбурових клітин. Гарцинол пригнічує фермент, який називається гістонацетилтрансфераза, або HAT. Цей фермент є частиною процесу, який називається ацетилюванням гістонів — однією з головних причин старіння та втрати функцій стовбурових клітин. Пригнічуючи цей фермент, гарцинол допомагає відновити молодість стовбурових клітин і відновити їхню довголіття.

Комбінування клітинної підтримки

Стовбурові клітини GEROPROTECT можна приймати окремо, з іншими нашими продуктами GEROPROTECT або в поєднанні з нашою інноваційною формулою Senolytic Activator для покращеної підтримки здоров’я клітин у молодості.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте дві (2) капсули щодня незалежно від прийому їжі або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Мікрокристалічна целюлоза, циклодекстрин, рослинна целюлоза (капсула), концентрація рису, діоксид кремнію. 
Склад:
Розмір порції: 2 вегетаріанські капсули
Кількість порцій в контейнері: 30
 Сума на порцію% добової норми
Лівінол кокум екстракт (плоди) [станд. до 20% гарцинолу]500 мг 
Запатентована суміш пресвератролу [екстракт маракуйї (насіння) (стандартно до 3,5% піцеатаннолу) та екстракт японського споришу (корінь) (стандартно до 98% транс-ресвератролу)]378 мг 
Денна цінність не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Клітинне здоров'я (Cellular Health)