Advanced Curcumin Elite Turmeric Ginger, Куркумін елітний, 30 капсул

Код: 19634
Фото товару Advanced Curcumin Elite Turmeric Ginger, Куркумін елітний, 30 кап
Фото складу Advanced Curcumin Elite Turmeric Ginger, Куркумін елітний, 30 кап
Фото використання Advanced Curcumin Elite Turmeric Ginger, Куркумін елітний, 30 кап
Основне фото товара Advanced Curcumin Elite Turmeric Ginger, Куркумін елітний, 30 кап
(5)
965 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Не містить глютену. Комбінація з високою біодоступністю. Сертифікат LE без ГМО. Харчова добавка. Куркуміноїди - це сполуки в куркуміні, які допомагають пригнічувати запалення, підтримувати здоровя суглобів і життєво ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.08 кг

Life Extension Куркумін елітний 30 капсул

Advanced Curcumin Elite Turmeric Ginger, Куркумін елітний, 30 капсул

Опис

Куркуміноїди - це сполуки в куркуміні, які допомагають пригнічувати запалення, підтримувати здоров'я суглобів і життєво важливих органів, сприяти здоровій імунній відповіді, зміцнювати здоров'я серця і забезпечувати потужний захист клітин від вільних радикалів. Але загальна кількість вільних куркуміноїдів, які доставляють стандартний куркумін, низька.

Ми витратили роки на пошук чудової форми куркуміну з високою біодоступністю, такої, яка забезпечує максимальну користь для здоров’я, щоб ви могли процвітати. Для цього нам потрібно було знайти технологію, яка б захищала куркуміноїди під час травлення та доставляла більше вільних куркуміноїдів на дозу.

Пажитник допомагає пригнічувати кон'югацію

Потрапляючи в організм, куркуміноїдні сполуки піддаються кон’югації, нормальній хімічній реакції, коли одна сполука приєднується до іншої. Це проблематично, оскільки кон’юговані куркуміноїди не обов’язково забезпечують такі ж переваги для здоров’я, як некон’юговані.

Advanced Curcumin Elite захищає куркуміноїди від кон’югації, поєднуючи куркумін з галактоманнанами, типом клітковини, отриманої з насіння пажитника. Клінічні та доклінічні дані показують, що це забезпечує в 45,5 разів більшу біодоступність і ширший розподіл вільних куркуміноїдів у тканинах, ніж неформульований куркумін.

У клінічному дослідженні понад 70% куркуміноїдів у плазмі все ще були у вільній формі через п’ять годин після прийому. Це означає більш комплексну підтримку здоров’я всього тіла завдяки куркуміну.

Куркуми та імбир

Ми додали кілька рослинних сполук до Advanced Curcumin Elite, щоб посилити користь цієї добавки для здоров’я. Стандартизовані сполуки імбиру та турмерони з олії куркуми доповнюють здатність куркуміну сприяти здоровій запальній реакції та посилювати інші переваги куркуміну для здоров’я.

Чудовий куркумін, відповідально отриманий

Загальна кількість вільних куркуміноїдів, що доставляється стандартним куркуміном (наприклад, у нашому попередньому складі), низька. Отже, ми перейшли на Advanced Curcumin Elite, щоб надавати нашим клієнтам найкращу добавку куркуміну.

Варто також зазначити, що куркумін у Advanced Curcumin Elite отримують від багатьох відповідальних фермерських колективів в Індії. Advanced Curcumin Elite потім виготовляється за допомогою FenuMAT, запатентованої, екологічно чистої технології екстракції на водній основі (без розчинників або хімікатів), під час якої він поєднується з клітковиною пажитника.

Користь куркуміну для здоров’я

Допомагає пригнічувати запальні фактори для підтримки здоров’я суглобів і органів. Екстракт куркуміну допомагає пригнічувати запальні фактори для підтримки здоров’я суглобів і життєво важливих органів. Куркумін також пригнічує метаболізм арахідонової кислоти, а також активність циклооксигенази, ліпоксигенази та цитокінів для сприяння здоровій запальній відповіді.

Здоров’я мозку та імунної системи — екстракт куркуміну пригнічує запальні фактори в організмі, сприяючи здоров’ю імунної системи. Куркумін також може принести користь вашому розуму: дослідження показують, що куркумін підтримує здорову роботу мозку та забезпечує нейрозахисні переваги.

Здоров’я органів травлення, суглобів і підшлункової залози — дані свідчать про те, що куркумін сприяє здоровій роботі кишечника та здоров’ю суглобів. Куркумін також підтримує здорову функцію підшлункової залози, сприяючи здоров’ю острівців підшлункової залози.

Підтримка клітин від вільних радикалів — куркумін забезпечує захист клітин від вільних радикалів. Куркумін також підтримує здоровий рівень холестерину в межах норми та допомагає пригнічувати запалення, сприяючи здоров’ю серцево-судинної системи тощо.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) м’яку капсулу щодня або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Оливкова олія першого віджиму, желатин, гліцерин, вода очищена, соняшниковий лецитин, колір ріжкового дерева, бджолиний віск.
Склад:
Розмір порції: 1 капсула
Кількість речовини у порції% добової норми
Запатентована суміш CGM Curcumin Elite, що містить 40% куркуміноїдів (200 мг) і 3% турмеронів (15 мг) [з куркуми (кореневища)], 30% галактоманнанів (150 мг) [з пажитника (насіння)]500 мг
Гінгерол [з CO2 екстракту імбиру (корінь)]60 мг
Турмерони [з олії екстракту куркуми (кореневища)]60 мг
Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Куркумін (Curcumin)
NAD+ Cell Regenerator and Resveratrol, Нікотинамід рибозид НАД...
(5)
2583 грн
Доставлення
Life Extension, NAD+ 300 mg, НАД 300 мг, 30 капсул
(5)
2476 грн
Доставлення