Jarrow Formulas, Fem Dophilus, Вагінальні пробіотики, 60 капсул

Код: 2013
Основне фото товара Jarrow Formulas, Fem Dophilus, Вагінальні пробіотики, 60 капсул
(4.9)
2114 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 08.05.2024, без передоплати
Здоров'я піхви/сечовивідних шляхів. 25+ років досліджень/клінічних досліджень. Запатентовані штами. L. Rhamnosus GR-1 & L. Reuteri RC-14. Пероральна пробіотична добавка. Не містить глютену. Веганський. Штами мають значення. Не містить основних алергенів. Підходить для вегетаріанців/веганів. Пробіотики Jarrow ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 790011030300
Вага: 0.43 кг

Jarrow Formulas Вагінальні пробіотики 60 капсул

Jarrow Formulas, Fem Dophilus, Вагінальні пробіотики, 60 капсул

Опис

GR-1/RC-14 і Vaginal FLORA (як і називають microbiota)

У одному з раундованих клінічних тріалів, 75% жінок у GR-1/RC-14 probiotic group виявлено значним збільшенням у домашній flora композиції, тоді як тільки 34% жінок в placebo (не-пробіотичні) group experienced similar improve. 

Fem-Dophilus contains 2 patented and clinically documented probiotic strains, Lacticaseibacillus rhamnosus GR-1‡ і Limosilactobacillus reuteri RC-14‡, розроблений і розроблений Dr. Gregor Reid and Dr. Andrew Bruce в Urex Biotech. Понад 25 років досліджувана практика орального використання GR-1 і RC-14 до колонізації та сприятливого здоров'я природного і первинного tract health. А особливі мануфактурні процеси захищають пробіотичні речовини в Fem-Dophilus від шлунка acid і поліпшення probiotic bacterial survival to lower intestine.

‡Updates базується на офіційній taxonomy reclassification.

25+ років досліджень/клінічних досліджень GR-1/RC-14.

Використання

Для maintenance, включаючи 1 capsule orally за днем, preferably with meal and glass of water, and increase to 2 capsules per day as needed or take as directed by your qualified healthcare professional. Якщо ваші фізичні особистих професіоналів приписують цей продукт в суміші з антибіотики, приходять на 1-2 години після того, як медицина.

Композиція

Декстрос нейгідрат, картопляний крохмаль, целюлоза і стеарат магнію (рослинне джерело). Капсула складається з желатину і діоксиду титану.

Містить: молоко (у слідових кількостях).

Без пшениці, глютену, сої, яєць, риби/молюсків або арахісу/горіхів.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
 Сума на порцію: 
Запатентована пробіотична суміш Lacticaseibacillus rhamnosus, GR-1† Limosilactobacillus reuteri, RC-14 †134 мг (5 Billion CFU§)†††† ††
††Денна норма (DV) не встановлено. † За ліцензією Chr. Hansen A/S та захищено Chr. Патенти Hansen сімейства патентів WO 00/35465 та інші. §Мінімум 5 мільярдів життєздатних клітин на момент споживання за рекомендованих умов зберігання та протягом дати найкращого використання.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики для жінок (Probiotic For Women)