Flora, Flor-Essence, Детоксикація для тіла, 946 мл

Код: 20716
Основне фото товара Flora, Flor-Essence, Детоксикація для тіла, 946 мл
(5)
3287 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Преміальні травяні формули. Ніжний детокс для всього організму. Зроблено з органічного кореня лопуха, овечого щавлю та кори вяза. 97 органічних інгредієнтів. Харчова добавка. Органічний продукт сертифікований QAI. Перевірений проект без ГМО. Кошерний. Елейн ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 2.48 кг

Flora Детоксикація для тіла 946 мл

Flora, Flor-Essence, Детоксикація для тіла, 946 мл

Опис

Елейн Александер, покійна канадська дослідниця охорони здоров’я та радіопродюсер/мовник, співпрацювала ексклюзивно з Flora для виробництва FlorEssence. Цей очисний чай довірив Елейн доктор Чарльз Бруш, доктор медичних наук, особистий лікар покійного президента Джона Ф. Кеннеді. Доктор Бруш був партнером у дослідницькій діяльності та співвласником відомої канадської медсестри Рене Кейс у вдосконаленні цієї формули в його клініці в Кембриджі, штат Массачусетс.

FlorEssence підтримує весь організм у його природному процесі виведення. FlorEssence — єдиний продукт на ринку, якому дозволено містити підпис Елейн на упаковці, що підтверджує його історичну достовірність.

Використання

Для дорослих: добре струсити пляшку. Відміряйте 2 унції. чаю і розведіть 2 унціями. або більше гарячої води. Приймати натщесерце бажано за 1/2 години до їди вранці та перед сном. Сьорбайте повільно. Для додаткової сили: приймайте 3 рази на день.

Добре струсіть рідину Flor Essence перед використанням. Після відкриття зберігати в холодильнику та використати протягом 3 тижнів.

Композиція

Вода фільтрована, лимонна кислота.

Склад:
Розмір порції: 2 рідких унції. (60 мл)
Порцій в упаковці: 16
Кількість речовини у порції% добової норми
Запатентована суміш (водний екстракт)1,3 роки
Сертифікований органічний корінь лопуха, сертифікована органічна трава овечого щавлю, сертифікована органічна кора в’яза, трава крес-салату, сертифікована органічна трава розторопші, сертифікований органічний цвіт червоної конюшини, сертифікований органічний корінь ревеню (Rheum palmatum), сертифікована органічна ламінарія.
Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Детокс (Detox and Cleanse)