Culturelle, Kids Immune Defense, Жувальні Пробіотики, 30 таблеток

Код: 21946
Основне фото товара Culturelle, Kids Immune Defense, Жувальні Пробіотики, 30 таблеток
1866 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 26.09.2024, без передоплати
Створіть бренд 1, рекомендований педіатрами. Суперімунітет Жувальні. Пробіотик бузина, вітамін С і цинк. Сприяє здоровю імунітету та верхніх дихальних шляхів. Допоможе вашим дітям бути здоровими та сильними. З іншими ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.12 кг

Culturelle Жувальні Пробіотики 30 таблеток

Culturelle, Kids Immune Defense, Жувальні Пробіотики, 30 таблеток

Опис

Без алергіїCulturelle Kids Immune Defense використовує потужну суміш, що містить науково підтверджені пробіотики разом із бузиною природного походження, а також вітаміном С і цинком. Це допомагає вашим малюкам почуватися якнайкраще протягом усього року. Пробіотик LGG Штам LGG є найбільш науково вивченим пробіотиком у дітей і допомагає захистити їх імунне здоров’я, активізуючи силу їхнього мікробіому. Бузина, вітамін С і цинкВиготовлено зі справжніх плодів бузини, ці жувальні продукти мають чудовий смак і містять цинк і антиоксидантний вітамін С, які допомагають підтримувати імунну систему вашої дитини. Цінності нашого бренду. Ми прагнемо покращити здоров’я та благополуччя для вас і вашої родини. Ми віримо в чесність, тому дотримуємося найвищі стандарти правди. Ми віримо в природну силу мікробіома вашого тіла, а також у наукові дослідження та продукти, які розкриють його повний потенціал. Ми віримо в безкомпромісну якість, безпеку та підтверджену ефективність. Ми віримо в те, що даємо вам можливість охоплювати кожен день з упевненістю. На основі кількості наукових і клінічних досліджень Lactobacillus rhamnosus GG для ряду переваг станом на січень 2020 року. Гарантована ефективність протягом дати, зазначеної на коробці, за умови зберігання згідно з інструкціями. ♢На основі опитування 2020 року серед педіатрів, які рекомендували бренд пробіотиків. ^Хоча цей продукт містить інгредієнти, отримані з пшениці, він відповідає визначенню FDA щодо вмісту глютену (менше 20 ppm). Не є низькокалорійною їжею. ∞Виключає клейкі формули.

Використання

Вказівки для дітей 3-12 років: приймати по одній (1) жувальній таблетці в будь-який час доби з їжею або без неї. Для постійної підтримки травлення та імунітету рекомендується продовжувати щоденне вживання.

Композиція

Ксиліт, маніт (кукурудзяний або пшеничний), гідроксипропілцелюлоза, стеаринова кислота, натуральний ароматизатор, стеарат магнію, овочевий сік (барвник), екстракт листя стевії.
Склад:
Розмір порції: одна (1) таблетка
Кількість речовини у порції%DV 3 роки%DV 4+ років
Калорії0
Загальний вміст вуглеводівg%++%+
Загальний цукор0 г
Включає 0 г доданого цукру 0%++0%+
Цукровий спиртg
Вітамін С (аскорбінова кислота)90 мг600%100%
Цинк (як оксид цинку)1,88 мг63%17%
Lactobacillus rhamnosus GG26 мг (5 мільярдів КУО)
Порошок плодів бузини (Sambucus nigra L.)50 мг
++Відсоток добової норми базується на дієті на 1000 калорій. + Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій. Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)