Solgar, Curcumin Brain Works, Куркумін, 90 капсул

Код: 22257
Основне фото товара Solgar, Curcumin Brain Works, Куркумін, 90 капсул
(5)
2352 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 17.07.2024, без передоплати
Більша біодоступність. Більше, краще, швидше. Тривала підтримка. Без ГМО. Без глютену, пшениці та молочних продуктів. Підходить для веганів. Харчова добавка. Більше, краще, швидше. . Це відмінність Solgar Full Spectrum Curcumin Brain Works. За ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.6 кг

Solgar Куркумін 90 капсул

Solgar, Curcumin Brain Works, Куркумін, 90 капсул

Опис

Більше, краще, швидше... це відмінність Solgar Full Spectrum Curcumin Brain Works. За допомогою куркуміну повного спектру компанія Solgar перетворила погано засвоюваний куркумін із жиророзчинної у водорозчинну фітонутрієнтну речовину... завдяки чому він одразу стає готовим до організму, швидше засвоюється та активніший, ніж будь-коли раніше.♦Тепер Solgar Full Spectrum Brain Works поєднує потужність куркуміну повного спектру з бакопою (Bacomind), холіном і вітаміном B12 для кращої підтримки когнітивного здоров’я та функціонування. Solgar поєднує порошок традиційних трав і сучасну науку в унікальній формі, поєднуючи...Відчуйте, як просто залишатися кмітливим. Solgar Full Spectrum Curcumin Brain Works...три капсули рідкого екстракту один раз на день...це те, з чого складаються чудові спогади.Готовий організм має значенняОдин із викликів із куркуміном...існує обмеження щодо того, скільки може ваше тіло поглинути і фактично використовувати. Якщо поглинання підвищується, більший рівень активного куркуміну може діяти кількома шляхами для підтримки антиоксидантного здоров’я. Окислювальний стрес від надлишку вільних радикалів був пов’язаний із зниженням когнітивних функцій. Нарешті, Solgar виводить біодоступність і засвоєння на абсолютно новий рівень. На відміну від звичайного порошку куркуми, Solgar починається з 95% екстракту куркуміну... стандартизованої активної форми, очищеної та концентрованої з рідного кореня куркуми (Curcuma longa). Вперше Solgar оточує та інкапсулює стандартизований екстракт куркуміну мікроскопічними «водолюбними» сферами, які називаються міцелами. Міцели роблять різницю в поглинанні і настільки мікроскопічно малі, що дозволяють куркуміну легко проходити в кров. При такому розмірі міцели практично невидимі та мають здатність перетворювати щільний і непрозорий порошок у кришталево чисту рідину, придатну для тіла. Чим прозоріша рідина... тим краще поглинання. Чим більше поглинання... тим більша біодоступність. І чим більша біодоступність... тим більша сила куркуміну. ​​Швидше засвоюється, краще засвоюється та діє довше, ніж будь-коли раніше♦ - Повний спектр куркуміну працює на мозок. Більше...Краще...Швидше...♦♦Ці заяви базуються на дослідженні куркуміну NOVASOL на людях у порівнянні з нативним екстрактом куркуміну за допомогою об'єктивного вимірювання (аналіз метаболітів).

Використання

Як дієтичну добавку для дорослих приймайте три (3) капсули на день, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря.

Композиція

Фракціонована кокосова олія, полісорбат 80 (емульгатор), бакопа моньєрі, рослинна целюлоза, холіну бітартрат, канделильський віск, екстракт кореневища куркуми, соняшниковий лецитин, метилкобаламін, фіолетовий морквяний концентрат (колір).

Не містить: глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, цукру, натрію, штучних ароматизаторів і штучних підсолоджувачів.

Склад:
Розмір порції: 3 капсули
Кількість порцій в контейнері: 30
Кількість речовини у порції% добової норми
Вітамін B12100 мкг 4167%
Холін 110 мг 20%
Повний спектр куркуміну: загальна кількість куркуміноїдів)38,5 мг
Bacopa monnieri (повітряна) (BacoMind)300 мг
Денна норма (DV) не встановлена
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Куркумін (Curcumin)