Klaire Labs SFI, Mastic Gum DGL, Мастикова смола, 60 таблеток

Код: 22643
Основне фото товара Klaire Labs SFI, Mastic Gum DGL, Мастикова смола, 60 таблеток
(5)
1971 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 24.07.2024, без передоплати
Mastic Gum DGL - це жувальна таблетка зі смаком кориці, що містить DGL дегліцирризинований корінь солодки та екстракт кореневища та мастикову камедь для підтримки ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.09 кг

Klaire Labs SFI Мастикова смола 60 таблеток

Klaire Labs SFI, Mastic Gum DGL, Мастикова смола, 60 таблеток

Mastic Gum / DGL - це жувальна таблетка зі смаком кориці, що містить DGL (дегліцирризинований корінь солодки та екстракт кореневища) та мастикову камедь для підтримки здорового травлення та роботи шлунково-кишкового тракту. Цей продукт може допомогти полегшити шлунково-кишковий дискомфорт, пов'язаний шлунка.

Ці твердження не були оцінені Управлінням з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів (FDA). Ці продукти не призначені для діагностики, лікування або лікування будь-яких захворювань або захворювань. або програми прийому харчових добавок, або перед використанням цих або будь-яких продуктів під час вагітності, або якщо у вас серйозне захворювання.Розмір порції: 2 жувальні таблеткиКількість порцій в упаковці: 30Кількість на порцію/калорій 10Всього вуглеводів 3 г/1%Харчові волокна 1 г/4%Натрій 5 мг/%Екстракт дегліцирризінової солодки (DGL) 300 мг/ жувальна гумка (Pistacia lentiscus) (смола з кори мастикового дерева) 150 мг/ Відсоткові добові значення засновані на дієті у 2000 калорій. Добова доза не визначена.Інші інгредієнти: мальтодекстрин, кора кориці, мікрокристалічна целюлоза, натуральні ароматизатори, лимонна кислота, діоксид кремнію, екстракт листя стевії та магнію стеарат.Не містить таких поширених алергенів: молоко/казеїн, яйця, риба, молюски, горіхи, арахіс, пшениця та соя. Не містить штучних барвників, ароматизаторів або консервантів.Проведено відповідно до суворої системи управління якістю відповідно до належної виробничої практики (GMP) та сторонніх сертифікатів якості.Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте якесь захворювання або приймаєте ліки за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту.Зберігайте у недоступному для дітей місці.Не використовуйте, якщо термозбіжна плівка пошкоджена або відсутня.Зберігати у прохолодному, сухому місці (59°F-85°F) далеко від прямого світла.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мастикова смола (Mastic Gum)
Klaire Labs SFI, Equazen Vitaspectrum, Вітаспектрум, 146 г
(5)
2276 грн
Доставлення
Klaire Labs SFI, Mag Complete, Магній, 120 капсул
(5)
1129 грн
Доставлення