SuperLife, STC 30, Superlife Total Care 30 1 упаковка, 15 саше

Код: 23066
Основне фото товара SuperLife, STC 30, Superlife Total Care 30 1 упаковка, 15 саше
2133 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 06.10.2024, без передоплати
Superlife Total Care допомагає вашому організму боротися з хворобами самостійно, приймаючи STC30. Він омолоджує відмираючі клітини у вашому тілі та підтримує роботу вашого тіла на ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.23 кг

SuperLife Superlife Total Care 30 1 упаковка 15 саше

SuperLife, STC 30, Superlife Total Care 30 1 упаковка, 15 саше

Superlife Total Care допомагає вашому організму боротися з хворобами самостійно, приймаючи STC30. Він омолоджує відмираючі клітини у вашому тілі та підтримує роботу вашого тіла на оптимальному рівні.

Тому організм може боротися з хворобами самостійно.

STC30 – це нова технологія у світі терапії стовбуровими клітинами. STC30 складається з наступних інгредієнтів:

Порошок соку чорної смородини

Екстракт чорниці

Глісодин (екстракт канталупи)

PhytoCellTec Solar Vitis (Vitis Vinifera)

PhytoCellTec Malus Domastica (Uttwiler Spatlauber)

Вітамін С

Стовбурові клітини рослин (яблука і виноград), що містяться в STC30, витягуються за технологією PhytoCellTecTM з престижних лабораторій MIBELLE BIOCHEMISTRY доктора Фреда Зуллі в Швейцарії, а потужні антиоксиданти (зокрема, SOD), що містяться в них, надходять від технології GliSODine з лабораторій ISOCELL в Франція. Технологія сублінгвального всмоктування надходить від лабораторій PLT Health Solutions у США.

SuperLife Stc30 — це натуральна дієтична добавка для здоров’я, яку слід приймати сублінгвально, тобто наносити під язик (дозволяючи негайно всмоктувати 95% поживних речовин). Це лікувальна трав’яна їжа. Це продукт, який випередив свій час, який використовує рослинні стовбурові клітини для лікування, запобігання чи лікування кількох проблем зі здоров’ям.

Це найпотужніша доступна добавка для стовбурових клітин, яка продається світовим лідером SuperLife і виробляється компанією Mibelle Group у Швейцарії в клініках проти старіння та регенерації, а також у спеціалізованих установах GMP. Продукція Superlife схвалена кількома міжнародними організаціями по всьому світу та схвалена більш ніж у 45 країнах.

SuperLife Stc30 природним чином активує ваші власні дорослі стовбурові клітини і забезпечує міцний імунітет. Оскільки в нашому тілі від 50 до 70 трильйонів клітин, здоров’я клітин має вирішальне значення для нашого загального самопочуття та гарного здоров’я.

Кожна упаковка містить 15-денний запас або 15 пакетиків. Щомісячна поставка становитиме 2 коробки stc30. Рекомендована доза становить від одного до двох пакетиків на день і принаймні 1 місяць для досягнення оптимальних результатів.

SUPERLIFE корисний для всіх, щоб оптимізувати ваше здоров’я. Незалежно від того, хворі ви чи ні, придбайте продукт SUPERLIFE, щоб оптимізувати своє здоров’я. Будь-хто може взяти це. Насправді, для власного здоров’я всім рекомендується прийняти принаймні дві коробки SUPERLIFE STC30 протягом свого життя. При будь-яких проблемах зі здоров’ям приймайте SuperLife STC30 як ДОБАВКУ на додаток до звичайних ліків протягом щонайменше 3 місяців.

SuperLife STC30 (SuperLife Total Care) пишається тим, що є джерелом стовбурових клітин для лікування та профілактики захворювань. SuperLife STC30 містить безліч інгредієнтів, які допомагають покращити здоров’я. Виводить накопичену погану кров, воду та інші розчинні та нерозчинні токсини з організму. Тому ми радимо пити багато води під час використання STC30, щонайменше 3 літри води на добу.

100% клінічно доведено безпечність та ефективність. Результат можна побачити через кілька днів. Склад 100% швейцарської якості. 100% НЕТОКСИЧНИЙ, ВСЕ НАТУРАЛЬНИЙ, 100% ХАЛАЛ, ЗАРЕЄСТРОВАНО FDA, 100% БЕЗ ПОБОЧІВ, БЕЗ ПЕРЕДОЗУВАННЯ.

Чорна смородина науково відома як Ribes nigrum. У минулому вони були відомі як «заборонений плід», особливо в Сполучених Штатах. Чорна смородина багата на антоціани, поліфенольні речовини, антиоксиданти, вітамін С і гамма-ліноленову кислоту (GLA). Чорна смородина допомагає:

Регулюють кровотік

Поліпшення імунної системи

Здоров'я очей

Здоров'я кишечника і

Здоров'я нирок

Науково доведено, що чорна смородина мінімізує ризик розвитку метаболічних порушень, таких як цукровий діабет 1 і 2 типу. Чорна смородина також багата такими вітамінами, як Е, А, В1, В5 і В6. Можливо, важливішим є те, що він дуже багатий вітаміном С. Вміст вітаміну С у ньому перевищує вміст у цитрусових фруктах на 4. Вміст антиоксидантів у чорній смородині і, відповідно, STC30 вдвічі перевищує вміст у чорниці. . Вітамін С також сприяє білковому обміну та виробленню колагену, який відіграє важливу роль у догляді за шкірою та запобіганні старінню.

Чорна смородина, що використовується в STC30, допомагає стимулювати імунну систему. Чорна смородина багата на антиоксиданти і антоціани. Вони сприяють зміцненню імунної системи. Вони також мають протимікробні, протипухлинні, антитоксичні, противірусні та антисептичні властивості. Чорна смородина також безпосередньо впливає на реакцію організму на запалення.

Порошок чорної смородини містить гама-лінолеву кислоту (GLA). GLA - це омега-6 жирна кислота, яка допомагає помірно послабити запальні реакції. Це може допомогти зменшити біль, скутість, біль і пошкодження суглобів і м’язів.

Порошок чорної смородини містить калій і GLA, які можуть допомогти знизити кров’яний тиск. GLA також допомагає запобігти пошкодженню міокарда і запобігає злипання тромбоцитів в кровотоці. Дослідження також показали, що порошок чорної смородини збільшує приплив крові до серця, а також зменшує опір кровоносних судин проти кровотоку.

Чорниця науково відома як Vaccimium myrtillus. Це частина сімейства Ericaceae з синонімами, такими як чорниця, чорниця, чорниця мучниця та чорниця європейська. Чорниця є важливим компонентом Super life STC30 і має безліч функцій. Вони розуміють:

Захист від ураження печінки: завдяки наявності антиоксидантів чорниця захищає печінку від пошкоджень, які можуть бути викликані стримуванням стресу. Екстракти чорниці виявляють інгібіторну та антивільну дію, що підвищує рівень вітаміну С і глутатіону в організмі. Підвищення рівня цих двох поживних речовин значно знижує концентрацію оксиду азоту в гепатоцитах.

Профілактика атеросклерозу: екстракти чорниці містять антоціаноз. Антоціани покращують кровообіг навколо периферичних тканин і запобігають окисленню холестерину ЛПНЩ. Холестерин ЛПНЩ є основним причинним фактором атеросклерозу. Однак, щоб це довести, потрібні додаткові дослідження.

Боротьба з нирковою недостатністю. Згідно з дослідженнями, екстракти чорниці допомагають нормалізувати деякі фактори, які викликають ниркову недостатність, такі як креатинін, оксид азоту та азот сечовини крові. Антиоксиданти збільшують швидкість поглинання радикалів кисню в нирках, захищаючи їх від окислювального пошкодження.

Захист шкіри: Чорниця використовувалася для лікування різних шкірних захворювань, включаючи виразки та варикозне розширення вен. Вживання чорниці сприяє поліпшенню кровообігу і бореться з венозним дефіцитом, що викликає особливі шкірні розлади.

Профілактика раку: екстракт чорниці уповільнює розвиток ракових клітин. Дослідження, проведені з метою аналізу протипухлинних властивостей різних ягід, довели, що чорниця є найсильнішим у пригніченні ракових клітин. Це пов’язано з наявністю таких фенольних компонентів, як дельфінідин і глікозиди. Ці два феноли запобігають поширенню злоякісних клітин і викликають апоптоз (прогресуючу загибель клітин).

Інші переваги включають заспокійливу дію: діарея і загоєння ран, зниження ризику хвороби Альцгеймера, серцево-протекторний ефект, зниження рівня поганого холестерину, допомагає проти інфекцій сечовивідних шляхів і захищає від захворювань очей.

Глісодин – це радикально нова форма антиоксидантної добавки. Як важливий компонент STC30, глізодин стимулює антиоксидантну захисну систему організму. Він покращує вироблення організмом власних природних антиоксидантів, включаючи супероксид дейсмази (СОД, найсильніший антиоксидант). З цієї причини організм добре підготовлений для відновлення та боротьби зі стресом.

Супероксиддисмутаза і глутатіонпероксидаза є потужними антиоксидантами, які допомагають боротися з вільними радикалами супероксиду. Ці два антиоксиданти перетворюють вільні радикали в менш реакційноздатні іони, які потім руйнуються за допомогою каталізу та глутатіонпероксидази – процес, який називається диспропорціонуванням.

Зазвичай, якщо хтось споживає супероксиддисмутазу в сирому вигляді, шлункові кислоти (кислоти в шлунку) руйнують їх. Однак, якщо він укладений в гліадин (білок-носій), він стає захищеним від травних кислот і ефективно розпізнається імунними клітинами шлунково-кишкової системи. GliSODin як харчова добавка супероксиддисмутази використовує цю технологію і може використовувати СОД для покращення антиоксидантного захисту організму.

Інші клінічно доведені переваги Gilsodin включають:

Попередження пошкодження ДНК, спричиненого окислювальним стресом

Пригнічення фотооксидативного стресу

Розсіювання молочної кислоти, що запобігає її накопиченню під час тренування

Зміцнення серцево-судинної системи

Поліпшення інших важливих маркерів окисного стресу.

Але наскільки саме глісодин допомагає покращити антиоксиданти?

Фрукти та овочі, які ми їмо, виробляють антиоксиданти та каротиноїди в організмі, захищаючи його від внутрішніх і зовнішніх пошкоджень. Тому надзвичайно корисно для організму споживати речовини, які можуть стимулювати вироблення цих антиоксидантів.

Коротше кажучи, Phytocelltec Malus Domestica — це ліпосомальний препарат стовбурових клітин яблуні. Ці стовбурові клітини багаті епігенетичними факторами та метаболітами, які забезпечують довговічність клітин шкіри. Дослідження показують, що PhytocellTec Malus Domestica захищає стовбурові клітини шкіри та затримує старіння волосяних фолікулів. Це пояснює його властивості проти старіння.

Захист стовбурових клітин людини за допомогою PhytocellTec Malus Domestica був продемонстрований різними експериментами in vitro. Деякі дослідження також показали його антивікову дію. Ефекти проти зморшок Malus Domestica були оцінені в дослідженні за участю 20 добровольців у віці від 37 до 64 років. Емуляцію, що містить 2% PhytocellTec Malus Domestica, наносили двічі на день протягом 28 днів на «гусячі лапки». Глибину зморшок визначали за допомогою швидкої зміни фази вібраційного вимірювання шкіри.

Результати показали значне і помітне зменшення глибини зморшок у 100% випробовуваних.

Vitis vinifera просто відноситься до клітинного екстракту винограду. Виноград має значні переваги проти старіння в шкірці та кісточках. Шкірки та насіння піддають техніці екстракції стовбурових клітин. Ця техніка передбачає надріз на шкірі або насінні та видалення стовбурових клітин рослини з мозолі, яка утворюється, коли вона намагається загоїти рану.

Стовбурові клітини збирають із селективного винограду, який здатний протистояти ультрафіолетовим променям сонця. Вони здатні підтримувати та регенерувати дорослі епідермальні стовбурові клітини. Виноградні кісточки та шкірка багаті фенольними сполуками, такими як проантоціанідини та антоціани. Антоціани мають протизапальні та антиоксидантні властивості. Проантоціанідини стабілізують вироблення колагену, який сприяє еластичності шкіри, вони також зменшують набряк і діють як антиоксиданти.

Проантоціанідини, що містяться в Vitis Vinifera, більш ефективні, ніж вітаміни C і E. Сонце виробляє УФ-промені, які очищають тканини шкіри та зв’язуються зі здоровими клітинами шкіри. Це пошкоджує здорові клітини шкіри, і вони поступово відмирають.

Антиоксиданти, присутні в Vitis vinifera, а також STC30 зв’язуються з цими вільними радикалами і не дають їм зв’язуватися зі здоровими клітинами. Таким чином, Vitis vinifera запобігає та усуває старіння і зморшки на шкірі, а також в’ялість через вплив сонячних променів.

Вітамін С бере участь у сотнях процесів в організмі. Однією з його основних функцій є допомога організму виробляти колаген, білок, необхідний для формування сполучної тканини шкіри, зв’язок і кісток. Він також сприяє підтримці імунної функції, активізує загоєння ран, бере участь у формуванні еритроцитів і підвищує засвоєння заліза, що міститься в рослинах.

Існує велика кількість досліджень і синтезу терапевтичних ефектів вітаміну С, і не всі з них можна процитувати тут. Тому для полегшення читання та розуміння ми зберегли найпереконливіші та найновіші дані.

Вітамін С має потужну антиоксидантну силу. Існує багато досліджень і синтезу терапевтичних ефектів вітаміну С. У поєднанні з іншими антиоксидантними молекулами, такими як вітамін Е, селен або навіть цинк, він допомагає нейтралізувати надлишок вільних радикалів в організмі. В результаті аскорбінова кислота захищає від окисного стресу і передчасного старіння клітин. Ця антиоксидантна дія також бере участь у захисті організму від деяких патологій, таких як рак, серцево-судинні захворювання або нейродегенеративні патології.

Вітамін С забезпечує вироблення в мозку нейромедіаторів: дофаміну, норадреналіну, адреналіну тощо. Тому він необхідний для правильного функціонування мозку. Крім того, його здатність боротися з окисленням може бути корисною для уповільнення виникнення нейродегенеративних патологій (наприклад, хвороби Альцгеймера).

Концентрація вітаміну С особливо важлива в клітинах, забезпечуючи імунний захист організму. Справді, він бере участь у виробництві та оновленні білих кров'яних тілець і, таким чином, дозволяє організму захищатися від внутрішніх і зовнішніх патогенів.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)