Vitamin Bounty, Women's Pro-Daily 10 Billion CFU, Мультивітаміни для жінок, 60 капсул

Код: 23166
Фото товару Vitamin Bounty, Women's Pro-Daily 10 Billion CFU, Мультивітамі...
Фото складу Vitamin Bounty, Women's Pro-Daily 10 Billion CFU, Мультивітамі...
Фото використання Vitamin Bounty, Women's Pro-Daily 10 Billion CFU, Мультивітамі...
Основне фото товара Vitamin Bounty, Women's Pro-Daily 10 Billion CFU, Мультивітамі...
(5)
Не потребує охолодження . 10 мільярдів КУО - 5 штамів на порцію. Розроблена цільова формула . Для вагінального, сечовивідного, травного та імунного здоров’я. Не містить глютену . Харчова добавка. Перевірені живі організми. Гарантовано перевірено третьою ще...
Вага: 0.14 кг

Vitamin Bounty Мультивітаміни для жінок 60 капсул

Vitamin Bounty, Women's Pro-Daily 10 Billion CFU, Мультивітаміни для жінок, 60 капсул

Опис

Чому Women's Pro-Daily?

Women's Pro-Daily розроблено з використанням спеціальних пробіотичних штамів, щоб не тільки підтримувати здорову травну систему, але й підтримувати вагінальне здоров'я та здорову функцію щитовидної залози. Розроблений для унікальних потреб жінок, Women's Pro-Daily також містить ключові мінерали та екстракти, які, як було показано, добре поєднуються з різноманітною та потужною сумішшю пребіотиків FOS та пробіотиків.

Інші пробіотики

У той час як деякі бренди стверджують, що вони містять велику кількість мікроорганізмів, ваша шлункова кислота знищить більшість мікроорганізмів, перш ніж вони потраплять у ваш травний тракт.

Women's Pro-Daily використовує запатентовану капсулу з уповільненим вивільненням, яка захищає організми від шлункової кислоти, доставляючи більше посівів і забезпечуючи максимальну ефективність.

Women's Pro-Daily визначив конкретні штами пробіотиків, які мають вирішальне значення для жіночого травного, імунного, вагінального та сечовивідного здоров’я, гарантуючи, що ви отримаєте правильні пробіотики, що відповідають вашим потребам.

Наша місія

Vitamin Bounty вірить, що здоров'я починається зсередини. Ми прагнемо сприяти здоров’ю та благополуччю не лише в наших продуктах, але й у тому, як ми ведемо бізнес і своє життя.

Women's Pro-Daily забезпечує сформульовану дозу пробіотиків, розроблену спеціально для вагінального, сечовивідного, травного та імунного здоров’я жінки.

На момент виготовлення

Використання

Приймайте дві (2) капсули щодня, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря.

Для досягнення максимальної користі: приймайте до чотирьох (4) капсул на день, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря. Оскільки наш пробіотик містить капсули з уповільненим вивільненням, не розжовуйте та не роздавлюйте. Наші капсули забезпечують надходження максимальної кількості пробіотиків до вашого кишкового тракту.

Композиція

Рисове борошно, рослинна целюлоза (капсула), стеарат магнію.

Склад:
Розмір порції: 2 овоч
Порцій в упаковці: 30
 Сума на порцію% добової норми
Запатентована суміш 5 штамів пробіотичних бактерій, що містить: L. Rhamnosus (gg), B. Lactis, L. Salivarius, L. Gasseri, L. Reuteri10 мільярдів КУО*
Запатентована формула жіночого здоров’я: порошок кореня ашвагандхи, порошок плодів журавлини, порошок кореня чорного кохошу500 мг*
Пребіотик ФОС (як фруктоолігосахариди)50 мг*
*Денна цінність не встановлена. На момент виготовлення
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мультивітаміни для жінок (Women's Multivitamins)