Genex Formulas, Huperzine-A 200 mcg, Гіперзин А, 120 капсул

Код: 23455
Основне фото товара Genex Formulas, Huperzine-A 200 mcg, Гіперзин А, 120 капсул
(5)
1505 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 14.05.2024., без передоплати
Серія ноотропів Genex Brain - натуральні добавки, що підтримують когнітивні здібності, такі як пам'ять та навчання. Альфа-ГПЦ, Гуперзін-А та Левова грива.У наші дні багато говорять ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 860005294831
Вага: 0.09 кг

Genex Formulas Гіперзин А 120 капсул

Genex Formulas, Huperzine-A 200 mcg, Гіперзин А, 120 капсул

Серія ноотропів Genex Brain - натуральні добавки, що підтримують когнітивні здібності, такі як пам'ять та навчання. Альфа-ГПЦ, Гуперзін-А та Левова грива.

У наші дні багато говорять про ноотропи для мозку або «ноотропні стеки», які являють собою групу стимулюючих мозок добавок, що використовуються разом для підвищення ефективності. Ідея полягає в тому, щоб підтримувати нейромедіатор ацетилхолін, який відповідає за такі речі, як пам'ять та навчання. Це особливо важливо із віком.

Гуперзин А - речовина, що отримується з трав сімейства Баранцеві, є інгібіторомацетилхолінестерази. Таким чином, він блокує ензим, що розщеплює ацетилхолін, що призводить до збільшення рівня ацетилхоліну в крові. Гуперзин A є відносно безпечною речовиною за результатами досліджень токсичності на тваринах та дослідженнях за участю людини, не виявляючи побічних ефектів при стандартному дозуванні у вигляді харчової добавки. Корисна дія Гуперзина А дуже схожа з дією гліатиліну (Alpha GPC), але може виявитися більш ефективною, якщо є підвищена активність ацетилхолінестерази.

Клінічні випробування в Китаї показали, що Гуперзін А є порівняно ефективним серед аналогічних препаратів на ринку, і, можливо, навіть безпечніше багатьох з них щодо побічних ефектів. У 2008 році Національний інститут з проблем старіння провів перше контрольоване дослідження з оцінки ефективності та токсичності Гуперзіна А для покращення когнітивних функцій у пацієнтів з бронхіальною астмою (хворобою Альцгеймера). У цьому дослідженні контрольованим методом подвійного сліпого плацебо-контролю, 210 учасників з легким і помірним ступенем БА отримували або 200 мкг Гуперзин А, 400 мкг Гуперзин А, або плацебо двічі на день протягом 16 тижнів. Хоча у хворих у групі з нижчою дозою Гуперзину А порівняно з плацебо жодних статистичних відмінностей у когнітивних оцінках не було відзначено, більш високі дози (400 мкг) Гуперзину А викликали покращення розумової активності та активності у повсякденному житті. Тим не менш, в жодній з трьох груп значних змін протягом хвороби або в психіатричній оцінці не було зазначено, відповідно до когнітивної шкали оцінки БА.

Гуперзин А був відмічений [кем?] як безпечний і добре переносимий у дослідженні препарат. , за рахунок його високої здатності зв'язуватися з ацетилхоліном головного мозку, що призводить до зниження доступності для системного інгібування бутрилхоліну, що призводить до різних системних ефектів, які можуть розглядатися як побічні.

В одному з добре розроблених науково-дослідних проектів було показано, що Гуперзін А викликає значне покращення пам'яті учнів китайських середніх шкіл, які скаржилися на проблеми з пам'яттю.

Крім інгібування ацетилхолінестерази, він також може мати нейропротекторну (що захищає нерви) дію проти глутамату, пігментації бета-амілоїду та токсичності, спричиненої H2O2. Гуперзин A може також блокувати іонний канал рецептора нітродиметиламіну без психоміметичних побічних ефектів.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Гіперзин А (Huperzine A)