Force Factor, Pine Bark 600 mg, Пікногенол, 30 капсул

Код: 23888
Фото товару Force Factor, Pine Bark 600 mg, Пікногенол, 30 капсул
Фото складу Force Factor, Pine Bark 600 mg, Пікногенол, 30 капсул
Фото використання Force Factor, Pine Bark 600 mg, Пікногенол, 30 капсул
Основне фото товара Force Factor, Pine Bark 600 mg, Пікногенол, 30 капсул
(5)
Відсутній у постачальника, уточнити
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua
основи. Потужна формула діє швидко. Харчова добавка. Традиційно використовується для Висота пристрасті. Чудове поглинання. Основні натуральні інгредієнти. Неймовірне джерело пристрастіБагато хто вважає, що кора дерева Pinus pinaster, яке зустрічається ще...
Вага: 0.08 кг

Force Factor Пікногенол 30 капсул

Force Factor, Pine Bark 600 mg, Пікногенол, 30 капсул

Опис

Традиційно використовується для:

Неймовірне джерело пристрасті

Багато хто вважає, що кора дерева Pinus pinaster, яке зустрічається майже виключно в пишних прибережних лісах на півдні Франції, має неймовірні властивості для зміцнення здоров’я. Цей екстракт соснової кори, багатий біофлавоноїдами та проантоціанідинами, відомий своїм впливом на багато біологічних процесів.

Але, мабуть, найбільш вражаючим є його передбачуваний вплив на рівень оксиду азоту (N.0.) в організмі, а отже, його здатність покращувати кровотік. Посилення кровотоку може означати більше пристрасті та драйву, не кажучи вже про прискорення, коли і де воно вам найбільше потрібно.

Завдяки 600 мг преміального екстракту соснової кори в кожній порції, а також Біоперіну та селену для оптимального засвоєння, очікуйте відчути різницю. Поєднайте цю формулу з іншою добавкою Force Factor Fundamentals, L-аргініном, для ще більш вражаючих результатів.

Фундаментальне укладання

Усі формули Force Factor Fundamentals були розроблені для поєднання разом, а також з будь-якою іншою добавкою в нашій повній лінійці харчових продуктів преміум-класу.

Розкрийте свій потенціал

Основними будівельними блоками відмінного здоров’я та добробуту є інгредієнти, які забезпечують виняткові переваги — потужні сполуки, взяті окремо або в поєднанні, підживлюють преміальне харчування та допомагають нам жити повноцінніше.

Кожна формула Force Factor Fundamentals була розроблена з використанням тих самих суворих стандартів і порогу наукової обґрунтованості, що й наші всеосяжні добавки щодо ефективності, незалежно від того, чи йдеться про конкретну проблему, чи націлюється на певний дефіцит, чи посилюється існуючий атрибут.

Обґрунтовані дози ключових компонентів поєднуються з BioPerine та селеном для оптимального засвоєння та ефективності. Ці цілеспрямовані комбінації інгредієнтів працюють швидко та послідовно, щоб отримати потужні результати, даючи вам саме те, що ви хочете, і нічого з того, чого ви не хочете.

Кожна формула Fundamentals була спеціально розроблена для поєднання з повною лінійкою добавок преміум-класу Force Factor, допомагаючи вам досягти ваших цілей і повністю розкрити свій потенціал.

Використання

Приймати по 1 капсулі щодня під час їжі.

Композиція

Желатин, стеарат магнію, діоксид кремнію, целюлоза мікрокристалічна.

Попередження щодо алергенів: виготовлено обладнанням, яке обробляє продукти, що містять молоко, яйця, соєві боби, пшеницю, молюсків, риб’ячий жир, горіхи та арахіс.

З гордістю виробляється в США з іноземних і вітчизняних інгредієнтів.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в упаковці: 30
Кількість речовини у порції% добової норми
Селен (як L-селенометіонін)50 мкг91%
Екстракт кори сосни (Pinus massoniana Lamb) (стандартний для проантоціанідинів)600 мг
Екстракт плодів чорного перцю BioPerine5 мг
Денна норма (DV) не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пікногенол (Pycnogenol)
Force Factor, Smarter Greens, Суперфуд, 419 г
(5)
1894 грн
Доставлення