Wild Crafted, Red Pine Needle Oil, Пікногенол, 60 мл

Код 37033
Основне фото товара Wild Crafted, Red Pine Needle Oil, Пікногенол, 60 мл
(5)
4813 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.04.2024., без передоплати
Найкращий рослинний екстракт для захисту імунної системи! Очистіть організм від вірусів, паразитів, цвілі, бактерій і пластикових токсинів. Відомо, що токсини, що містяться в пластмасі, викликають рак, вроджені ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 858749007534
Вага: 0.23 кг

Wild Crafted Пікногенол 60 мл

Wild Crafted, Red Pine Needle Oil, Пікногенол, 60 мл

Найкращий рослинний екстракт для захисту імунної системи! Очистіть організм від вірусів, паразитів, цвілі, бактерій і пластикових токсинів. Відомо, що токсини, що містяться в пластмасі, викликають рак, вроджені дефекти, пригнічення імунної системи та проблеми з розвитком дітей. Очищає артерії від накопичення бляшок, що є критично важливим для здорової роботи серця. Клієнти з усього світу дуже рекомендують Brain Fog & Long Haul. Це також неймовірна косметична процедура, яка давно використовується в Кореї як секретна зброя для запобігання старінню та природної краси. Омолодження шкіри для яскравішого та чистішого кольору обличчя. 

Природним чином очищає тіло від пластику - ЄДИНИЙ натуральний продукт, який, як відомо, досягає цього! Відомо, що токсичні хімічні речовини, що виділяються з пластику, спричиняють рак, безпліддя, вроджені дефекти, проблеми з розвитком дітей, пригнічення імунної функції та порушення систем організму, включаючи неврологічну та гормональну системи. Очищення організму від шкідливих пластикових токсинів має вирішальне значення для оптимального здоров’я та благополуччя.

Доведено, що природні елементи, що містяться в олії хвої червоної сосни, здійснюють безліч корисних дій в організмі!


Наші голки червоної сосни, виготовлені в дикій природі, збираються екологічно чистим способом з дерев, що дико ростуть у високогірних лісах Кореї! Олія хвої червоної сосни містить високий рівень хлорофілу, заліза, бета-каротину, протеїну, вітаміну А, рутину та природного скипидару, унікального для хвої Pinus densiflora, і відповідає за те, щоб організм міг захистити організм від безлічі іноземних загарбників.«Мабуть, однією з найдивовижніших властивостей продуктів із хвої червоної сосни є їх здатність підтримувати організм проти всіх типів іноземних загарбників, від яких страждає більшість населення світу».

Паразит — це організм, який живе на або в організмі іншого виду, відомий як господар. Є численні паразити, які процвітають з людського тіла, використовуючи харчування, призначене для належного функціонування та благополуччя ураженої людини. Коли людина заражена паразитами, її організм постійно позбавляється життєво важливих елементів, необхідних для здоров’я. Продукти з хвої червоної сосни з Pinus densiflora мали великий успіх у підтримці організму від паразитарних атак і виведенні. Це особливо важливо, тому що, відмираючи, паразити створюють підвищену токсичність в організмі. При прийомі з Fulvic Ionic Minerals ваше тіло зможе пройти цей важливий період очищення найбільш м’яким, природним та ефективним способом. Тіло проходить через подібні періоди очищення, коли бореться з Candida, грибками, вірусами,

«Продукти з хвої червоної сосни з Pinus densiflora є потужним засобом краси, який уповільнює процес старіння при щоденному вживанні!»

Олія хвої червоної сосни Pinus densiflora допоможе омолодити старіючі клітини, уповільнюючи процес старіння, завдяки чому ви одразу почуваєтеся живішими. Також вони значно допоможуть підтягнути в’ялу та в’ялу шкіру. При щоденному споживанні він дуже успішно повертає сивому волоссю свій природний колір і навіть успішно відростає волосся. Продукти з червоної сосни були секретом природної краси, довголіття та боротьби зі старінням у Японії та Кореї протягом тисячоліть! 


«Якщо воно не має нашого імені, це не те саме!»

Щоб олія хвої Pinus densiflora забезпечувала оптимальні переваги для здоров’я, вона повинна бути отримана з дерев, вирощених у дикій природі в їх рідному середовищі та ідеальному кліматі, без хімікатів або насіння ГМО (генетично модифікованих організмів). Понад 60% виробництва червоної сосни вирощується хімічним шляхом із насіння ГМО. Наші продукти отримують із незайманих дерев, що дико ростуть у їхніх гірських лісах Кореї в оптимальних кліматичних умовах і без використання хімікатів. Хвоя збирається екологічно чистим способом, що забезпечує сталість.

«Жоден інший продукт із сосни не є безпечним для внутрішнього використання, він призначений лише для зовнішніх цілей. Наші продукти з хвої червоної сосни з Pinus densiflora призначені для безпечного й ефективного очищення внутрішньої частини тіла, а також виконують чудову роботу при зовнішньому використанні. Червоний Продукти із соснової голки також чудові для домашніх тварин!"

Оскільки наші продукти з червоної хвої містять молекулу C10 і мають надзвичайно малий молекулярний розмір, вони проникають у кожну частину тіла. Багато людей відчувають миттєве відчуття ясності та посилення енергії від цієї дорогоцінної олії. Цей чудо-продукт дійсно не має собі рівних. Спробуйте це сьогодні та відчуйте негайний ефект, який відчує ваше тіло!

«Червоний Олія хвої є чудовим джерелом природного хлорофілу. Хлорофіл дивовижно схожий на гемоглобін, речовину, яка переносить кисень у крові. Доктор Йосіхіде Хагівара, президент Інституту здоров’я Хагівара в Японії, виявив, що коли хлорофіл поглинається людиною, він перетворюється в людську кров, яка транспортує поживні речовини до кожної клітини тіла».

«Вироби з хвої червоної сосни Pinus densiflora використовувалися в традиційній східній медицині понад 4000 років для лікування понад 170 захворювань.го питання».

Традиційні східні медичні книги «Dongwee Bogam» і «Boncho Kangmok» цитують багато випадків, що охоплюють сотні років, коли пацієнти, які приймали продукти з червоної хвої, мали дивовижні результати за короткий проміжок часу. Сьогодні вони продовжують використовувати цю особливу олію для покращення майже всіх проблем зі здоров’ям, які тільки можна собі уявити, а також для запобігання старінню/зменшення віку, здоров’я серцево-судинної системи, фізичної сили, лібідо, життєвої сили та покращення функції мозку. Відповідно до сучасних медичних журналів і вчених, олія хвої червоної сосни з Pinus densiflora є "для підтримки здорового тіла та високого рівня енергії".«Не плутайте продукти з хвої червоної сосни з «продуктами з кедрових горіхів». Кедрові горіхи не містять ЖОДНОГО з елементів, які містяться в голках Pinus densiflora, і не дають ЖОДНОЇ користі для здоров’я продуктів з хвої червоної сосни».

Багато клієнтів запитували нас, чи «олія кедрового горіха» є тим самим, що олія хвої червоної сосни з Pinus densiflora, і відповідь НІ! У них немає нічого спільного. Вони з абсолютно різних дерев, а також з абсолютно різних частин дерев. Масло кедрового горіха НЕ містить хлорофілу, заліза, бета-каротину, протеїну, вітаміну А, рутину, молекули C10, а також природного скипидару, унікального для хвої Pinus densiflora, який відповідає за захист організму від чужоземних загарбників. . Той, хто говорить вам інакше, є шарлатаном. Продукти з кедрових горіхів не виконуватимуть жодної функції продуктів Red Pine Needle, оскільки вони не мають жодного спільного елемента. Якщо це не з хвої Pinus densiflora, це не те саме!

Рекомендації для дорослих: 5-7 крапель безпосередньо в рот як щоденна добавка. Можна розводити у воді або соку. Для оптимального поглинання використовуйте наші іонні мінерали Fulvic.

Рекомендації для дітей: 1 крапля, якщо маса тіла перевищує 30 фунтів на день, розведена у воді або соку як щоденна добавка. Наші клієнти повідомляють, що їхні діти більше не хворіють, ніж усі в їхньому класі!

Місцеве застосування: нанесіть невелику кількість у повному або розведеному вигляді на уражені ділянки, уникаючи очей і носових проходів.

Для терапевтичного очищення:
Рекомендації для дорослих: 10-12 крапель 1-3 рази на день, доки проблема не зникне, після цього 7 крапель щодня для підтримки. 
Для отримання оптимальних результатів використовуйте з іонними мінералами Fulvic Optimally Organic.

НЕ приймайте, якщо ви вагітні або намагаєтеся завагітніти. Проконсультуйтеся з лікарем, коли починаєте новий режим прийому добавок, особливо для дітей. 

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ЗБЕРІГАННЯ: Обов’язково використовуйте кришку, з якою ви отримали свою пляшку, щоб зберігати олію, а не скляну крапельницю, яку ми надаємо лише для введення ваших доз. Якщо ви залишите скляну крапельницю на пляшці, олія розщепить гуму, яка потрапить у ваше масло. Хоча ми використовуємо лише натуральний каучук для наших скляних крапельниць, бажано уникати проковтування.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пікногенол (Pycnogenol)
Alt: Now, Pycnogenol 60 mg, Пікногенол 60 мг, 50 капсул
(5)
1582 грн.
Доставка
Alt: Now, Pycnogenol 100 mg, Пікногенол 100 мг, 60 капсул
(4.9)
2833 грн.
Доставка
Alt: NutraChamps, Pycnogenol 100 mg, Пікногенол, 60 капсул
(5)
1152 грн.
Доставка
Alt: Nature's Way, Pycnogenol, Пікногенол, 30 таблеток
(5)
1264 грн.
Доставка