MitoQ, Curcumin, Куркумін, 60 капсул

Код: 24575
Основне фото товара MitoQ, Curcumin, Куркумін, 60 капсул
(5)
4813 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.05.2024., без передоплати
ПІДТРИМКА МОЗКУ, ТРАВЛЕННЯ ТА ІМУННОЇ СИСТЕМИ: MitoQ + куркумін розроблено для тих, хто хоче підтримувати імунітет, здорову роботу травної системи та загальне здоров’я органів. ПЕРШИЙ У ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 9421031781606
Вага: 0.23 кг

MitoQ Куркумін 60 капсул

MitoQ, Curcumin, Куркумін, 60 капсул

Про нас

Наш запатентований антиоксидант - це прорив у здоров'ї людини. З моменту створення двома вченими з Університету Отаго в 1990-х роках MitoQ став предметом понад 650 незалежних досліджень. Наразі вчені виявили, що, борючись зі стресом клітин, MitoQ підтримує здоров’я серцево-судинної системи, спортивні результати та багато іншого.

Як було відкрито MitoQ?

MitoQ був створений двома вченими з Університету Отаго, Нова Зеландія, у 1990-х роках. Це перша в світі молекула антиоксиданту, мала та позитивно заряджена, що дає їй здатність ефективно проникати всередину мітохондрій (клітинних електроцентралів, звідки походить близько 90% вільних радикалів, що пошкоджують клітини). До появи MitoQ не існувало ефективного способу живлення клітин енергією зсередини. Завдяки цим двом вченим тепер ми всі можемо підтримувати основні будівельні блоки нашого здоров’я – одну клітину за один раз.

Що робить MitoQ унікальним?

Весь асортимент MitoQ містить наш перший у світі запатентований антиоксидант, який, як було науково доведено, бореться зі стресом у клітинах так, як інші антиоксиданти не можуть. MitoQ підтримується десятиліттями глобальних наукових досліджень. Проведено 14 клінічних випробувань і понад 650 незалежних дослідницьких статей, опублікованих у всьому світі, а ще понад 30 досліджень проводяться. Ми постійно дізнаємось більше про потенціал MitoQ для здоров’я людини.

Чому ми любимо те, що робимо?

Заохочуючи людей у ​​всьому світі додавати MitoQ до свого ранкового розпорядку дня, ми сподіваємося зміцнити здоров’я та амбіції кожного. Допомагаючи вам зрозуміти ключові фактори способу життя, які впливають на клітинний стрес, і показуючи вам, як MitoQ може боротися з цим, ми сподіваємося, що зможемо надати вам (не таку вже секретну) зброю, яка може підтримувати енергійне, повноцінне життя.

Яку проблему ми вирішуємо?

Коротко: ми боремося зі стресом клітин. Що це значить? Клітинний стрес негативно впливає на вашу енергію, розумову концентрацію, вік і здоров’я вашого тіла на всіх рівнях. MitoQ бореться з цим і, роблячи це, підтримує вашу енергію, розумову концентрацію, здатність старіти з витонченістю – і здоров’я клітин, які живлять ваше тіло та розум.

MitoQ (мітохінол)

Змінена молекулярна форма антиоксиданту CoQ10, запатентований антиоксидант MitoQ відрізняється. Він менший і має позитивний заряд, тому його можна легко втягнути у ваші клітини, де його потужна підтримка найбільше потрібна. Науково доведено, що MitoQ сприяє життєдіяльності клітин, покращуючи енергію, здоров’я та старіння.

Лонгвіда куркумін

Куркумін Longvida є революційним інгредієнтом, біодоступність якого в 65-100 разів вище. Чудові властивості поглинання куркуміну Longvida дозволяють значній його частині потрапляти в кров і мати системну підтримуючу дію на шляхи імунної відповіді організму. Збалансована імунна система підтримує роботу шлунково-кишкового тракту та неврологічну функцію.

MitoQ глибоко покращує здоров'я клітин

Ваше тіло складається з трильйонів клітин. Ваше серце, мозок і навіть смакові рецептори. Клітини старіють, відновлюються та добре ростуть, виробляючи достатню кількість енергії для досягнення вашої мети — великої чи малої.

01. СТРЕСОВАНІ КЛІТИНИ

Щодня ваше життя піддає вас і ваші клітини шкідливим стресам, таким як забруднення навколишнього середовища, УФ-випромінювання, неправильне харчування, недостатній сон, куріння, життєвий стрес і надмірне вживання алкоголю.

З часом накопичуються високоактивні молекули, відомі як радикали, що призводить до окисного стресу клітин. У довгостроковій перспективі цей стрес може призвести до проблем зі здоров’ям, таких як низька енергія, втома, туман мозку, повільне відновлення та швидке старіння.

02. УВЕДІТЬ MITOQ

MitoQ — це передова молекула, яка досить мала, щоб проходити крізь стінку мітохондрій, контролюючи рівні радикалів, щоб допомогти відновити виробництво енергії. Оскільки ваші мітохондрії працюють оптимально, ваші трильйони клітин тепер працюють у найкращому стані, даючи вашому тілу енергію та здоров’я, необхідні для того, щоб жити найкращим життям сьогодні, завтра та на довгі роки.

* Ці заяви не були оцінені Управлінням з харчових продуктів і медикаментів. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування чи профілактики будь-яких захворювань.

Інгредієнти

Діюча речовина в одній дозі (2 капсули): MitoQ (мітохінолу мезилат) 10 мг, екстракт куркуми Longvida (Curcuma longa) (кореневища) 400 мг. Також містить: оболонка капсули Vege (гіпромелоза, очищена вода, ацетат калію), мікрокристалічна целюлоза, лецитин, стеаринова кислота, мальтодекстрин, стеарат магнію, колоїдний безводний діоксид кремнію, аскорбілпальмітат, діоксид кремнію.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Куркумін (Curcumin)