ProHealth Longevity, HydroCurc, Гідро Куркумін, 30 капсул

Код: 36828
Основне фото товара ProHealth Longevity, HydroCurc, Гідро Куркумін, 30 капсул
(5)
1321 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 04.05.2024, без передоплати
Система доставки LipiSperse значно підвищує біодоступність куркуміноїдів. Формула, що диспергується в холодній воді, для оптимального поглинання. Потужні антиоксидантні та протизапальні властивості. HydroCurc — це диспергований у холодній воді ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 850030779342
Вага: 0.23 кг

ProHealth Longevity Гідро Куркумін 30 капсул

ProHealth Longevity, HydroCurc, Гідро Куркумін, 30 капсул

HydroCurc — це диспергований у холодній воді порошок екстракту Curcuma longa, спеціально розроблений для підвищення біодоступності куркуміноїдів за допомогою LipiSperse, запатентованої системи доставки, яка полегшує шлунково-кишкове всмоктування та підвищує функціональність. Маючи понад дюжину нагород за своє ім’я, HydroCurc пропонує найбільш біодоступну добавку куркуміну на сьогоднішній день.

Куркумін найбільш відомий своїми антиоксидантними та протизапальними властивостями. Він був широко досліджений і добре відомий своїми численними перевагами для здоров’я, включаючи підтримку когнітивних функцій, імунної системи, здоров’я суглобів і серця. Також було встановлено, що він допомагає покращити відновлення фізичних вправ і якість життя.

Проте користь куркуміну для підтримки здоров’я знайти непросто, оскільки ця сполука сама по собі не дуже біодоступна, тобто наш організм не може засвоїти та використати її повністю. Окрім низької біодоступності, куркумін має надзвичайно низьку розчинність у воді. Замість того, щоб бути гідрофільним (любить воду), куркумін є ліпофільним (любить жир) і гідрофобним. Оскільки наш травний тракт наповнений водою, це може ускладнити засвоєння куркуміну.

Різниця HydroCurc

Рішення проблеми гідрофобії куркуміну знайдено за допомогою запатентованої системи доставки HydroCurc під назвою LipiSperse. Також відомий як порошок, що диспергується в холодній воді (CWD), LipiSperse покращує біодоступність куркуміну, використовуючи сили відштовхування між частинками куркуміну. Ці сили перешкоджають агрегації куркуміну, що перешкоджає його належному розподілу. Щоб уявити це, подумайте, як олія буде сидіти поверх води, а не змішуватися з нею, але додавання оцту чи іншого емульгатора дозволяє їм поєднуватися. Завдяки LipiSperse жиролюбивий куркумін може полегшити всмоктування в кишечнику без необхідності додаткових сполук для підвищення його біодоступності.

Це передбачуване збільшення біодоступності було підтверджено в дослідженні 2019 року. У групі з 18 здорових молодих людей одноразова доза HydroCurc призвела до значного підвищення концентрації куркуміноїдів у плазмі крові — сімейства активних компонентів куркуми, до складу якого входить куркумін. Покращений LipiSperse куркумін підвищив рівень куркуміноїдів у плазмі до 807 нг/мл порівняно з 318 нг/мл, коли учасники споживали сирий куркумін (1).

Завдяки запатентованій системі доставки LipiSperse — і її вражаючим результатам досліджень — HydroCurc забезпечує найбільшу кількість біодоступних куркуміноїдів з однієї дози на сьогоднішній день.

Посилання:

Briskey D, Sax A, Mallard AR, Rao A. Підвищена біодоступність куркуміну за допомогою нової системи дисперсійної технології (LipiSperse). Eur J Nutr. 2019;58(5):2087-2097. doi:10.1007/s00394-018-1766-2

* Ці заяви не були оцінені FDA. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-якій хворобі. Додаткові факти
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
Порцій в упаковці: 30
Сума на порцію%DV
HydroCurc - Екстракт Куркуми Лонги500 мг
† Денна цінність не встановлена

Ред.05.22

HydroCurc є торговою маркою Pharmako Biotechnologies Pty Ltd.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Куркумін (Curcumin)