Seeking Health, Optimal Electrolyte, Електроліти, 210 г

Код: 24601
Основне фото товара Seeking Health, Optimal Electrolyte, Електроліти, 210 г
(5)
Цільова підтримка. Підтримує зволоження та енергію. Харчова добавка. Optimal Electrolyte від Seeking Health містить ключові поживні речовини у зручній у використанні формі порошку для підтримки максимальної фізичної працездатності. ще...
Міжнародний код товару: 810007520346
Вага: 0.32 кг

Seeking Health Електроліти 210 г

Seeking Health, Optimal Electrolyte, Електроліти, 210 г

Опис

Optimal Electrolyte від Seeking Health містить ключові поживні речовини у зручній у використанні формі порошку для підтримки максимальної фізичної працездатності. Без штучних ароматизаторів і барвників Optimal Electrolyte пропонує здорову альтернативу спортивним напоям з високим вмістом цукру. Доступний у трьох натуральних смачних смаках: лимонад, ягідний або апельсиновий або сельтер (без додавання аромату).

Електроліти несуть електричний заряд і відіграють ключову роль у підтримці стабільності клітинної мембрани, забезпечуючи правильну роботу м’язів. З додаванням креатину, D-рибози та ніацину Optimal Electrolyte підтримує підтримку клітин, а також виробництво енергії.

Креатин може вироблятися в організмі людини природним шляхом і допомагає постачати енергією всі клітини як невід’ємний компонент у регенерації АТФ (аденозинтрифосфату). Креатин може підтримувати здоров'я м'язів, силові та швидкісні тренування, забезпечуючи клітини АТФ. Ця функція також життєво важлива для підтримки здорових клітин серцевого м’яза.

D-рибоза — це всюдисущий пентозний цукор, який може сприяти виробленню енергії та відновленню м’язів. Це пов’язано з критичною роллю, яку він відіграє у виробленні енергії для клітин. Як і креатин, D-рибоза може підтримувати здорову серцево-судинну функцію, оскільки здорова робота серця залежить від стабільного постачання АТФ і нуклеотидів для отримання енергії.

Ніацин додається для підтримки здорового кровотоку, кровообігу та метаболізму. Цей вітамін групи В важливий для правильного функціонування всіх клітин, включаючи клітини мозку та нервової системи. Ніацин має добре відомий ефект розширення судин, який часто називають «припливом» ніацину, який є відкриттям дрібних кровоносних судин (капілярів) для збільшення кровотоку.

Ці ключові інгредієнти разом із важливими мінеральними електролітами, такими як калій і магній, роблять Optimal Electrolyte чудовим вибором для підтримки витривалості та рівня енергії як частину вашого розпорядку дня чи фітнес-режиму.

Використання

Сухими руками додайте одну мірну ложку в склянку, наповнену на 1/4 (приблизно 2 унції) очищеною водою. НЕ змочуйте совок. Дайте на кілька секунд закипіти. Потім наповніть склянку до повних 8 унцій.

Продукт буде менше шипіти, якщо вода холодна, тому ви можете додати лід.

Композиція

Яблучна кислота і силікат кальцію. 

Доповніть Факти
Розмір порції: 1 мірна ложка (7,00 г)
Порцій в упаковці: 30
 Сума на порцію% добової норми
Калорії15 
Загальна кількість вуглеводів4 г1%†
Загальний цукор2 г 
Включає 2 г доданого цукру2 г 4% 
Ніацин (як інозитол гексанікотинат)25 мг156%
Магній [як DiMagnesium Malate і магнію креатин хелат§ (Creatine MagnaPower)]150 мг36%
Натрій (у вигляді бікарбонату натрію)140 мг6%
Калій (у вигляді бікарбонату калію)510 мг11%
D-рибоза2 г*
Таурин250 мг*
Креатин [як хелат креатину магнію§ (Creatine MagnaPower)]225 мг*
†Відсоток добової норми (DV) базується на дієті в 2000 калорій. *Денна цінність не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Електроліти (Electrolyte)