aSquared Nutrition, Acetyl L-Carnitine 1000 mg, L-Карнітин, 200 капсул

Код: 24655
Основне фото товара aSquared Nutrition, Acetyl L-Carnitine 1000 mg, L-Карнітин, 20...
(5)
1768 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.05.2024., без передоплати
Формула ацетил L-карнітину максимальної потужності aSquared Nutrition містить 1000 мг ацетил L-карнітину на порцію та 200 овочевих капсул у кожній пляшці для повного запасу на ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: X001D45AK3
Вага: 0.23 кг

aSquared Nutrition L-Карнітин 200 капсул

aSquared Nutrition, Acetyl L-Carnitine 1000 mg, L-Карнітин, 200 капсул

Формула ацетил L-карнітину максимальної потужності aSquared Nutrition містить 1000 мг ацетил L-карнітину на порцію та 200 овочевих капсул у кожній пляшці для повного запасу на 100 днів. *

Ацетил L-карнітин - це амінокислота, яка природним чином створюється в організмі та допомагає у виробництві енергії. Ацетил L-карнітин є мітохондріальним антиоксидантом, який може забезпечувати живлення клітин проти старіння, сприяючи покращенню клітинної функції. *

 

ДИВОВИЖНА КОРИСТ ДЛЯ ЗДОРОВ'Я

Ацетил L-карнітин — це амінокислота, яка природним чином створюється в організмі та має багато переваг для здоров’я. * Численні фактори можуть призвести до дефіциту ацетил L-карнітину в організмі. Люди часто приймають добавки ацетил L-карнітину, щоб відновити оптимальний рівень ацетил L-карнітину в організмі. * КОРИСТ ДЛЯ ЗДОРОВ'Я АЦЕТИЛ L-КАРНІТИНУ:

Ацетил L-карнітин — це ацетильована форма L-карнітину, яка особливо корисна для мозку. * ПЕРЕВАГИ АЦЕТИЛ L-КАРНІТИНУ ДЛЯ МОЗКУ:

Інформація про безпеку

Не перевищуйте рекомендовану дозу. Не призначений для вагітних і годуючих матерів. Не призначено для дітей віком до 18 років. Якщо ви приймаєте будь-які ліки, маєте відоме захворювання або плануєте медичну процедуру, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Припиніть використання та зверніться до лікаря, якщо виникнуть будь-які побічні реакції.

Інгредієнти

Інгредієнти (на порцію): ацетил-L-карнітин (вільна форма) 1000 мг (19% ефективність). Інші інгредієнти: рослинна целюлоза (капсула), рисове борошно.

Напрямки

Дорослим приймати дві (2) капсули на день, бажано під час їжі.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Карнітин (L-Carnitine)