Pizza Crust Mix Gluten Free, Зернові культури, 454 г

Код: 24726
Фото товару Pizza Crust Mix Gluten Free, Зернові культури, 454 г
Фото складу Pizza Crust Mix Gluten Free, Зернові культури, 454 г
Фото використання Pizza Crust Mix Gluten Free, Зернові культури, 454 г
Основне фото товара Pizza Crust Mix Gluten Free, Зернові культури, 454 г
412 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 29.09.2024, без передоплати
Повторно закривається упаковка. Компанія, що належить працівникам. За ваше здоровя. Кошерне парве. Перевірено та підтверджено відсутність глютену в нашій лабораторії контролю якості. Дорогі друзі, Думаю, кожен погодиться, що ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.57 кг

Bob's Red Mill Зернові культури 454 г

Pizza Crust Mix Gluten Free, Зернові культури, 454 г

Опис

Дорогі друзі,

Думаю, кожен погодиться, що в ароматі свіжоспеченої піци, що виходить з духовки, є щось магічне. Але в сучасному напруженому світі буває важко знайти час, щоб приготувати щось особливе, особливо якщо ви дотримуєтеся безглютенової дієти. Ось чому ми створили лінійку смачних безглютенових сумішей, які пропонують традиційний смак і текстуру випічки, на якій ви виросли. Змішайте партію сьогодні та насолоджуйтесь частуванням, яке ви зможете з’їсти з задоволенням!

За ваше здоров'я,

Боб Мур

Використання

Скоринка для піци

З’єднайте всі інгредієнти у великій мисці. Перемішайте до повного з’єднання. Тісто буде дуже липким; злегка змочивши руки водою або олією, ви запобіжите прилипання тіста під час роботи з тістом.

Залиште тісто в мисці, накрийте плівкою і дайте піднятися в теплому місці на 20 хвилин. Поки тісто піднімається, попередньо розігрійте духовку до 425°F і намажте маслом дві 12-дюймові форми для піци або одну 16-дюймову форму для піци; відкласти.

Помістіть тісто в центр підготовленої форми для піци. (Якщо ви робите дві 12-дюймові піци, спочатку розділіть тісто навпіл). Накрийте кожен шматок тіста великим шматком поліетиленової плівки. Використовуючи качалку або руки, розкачайте або притисніть тісто, щоб воно підійшло до форми. Використовуйте пальці поверх пластику, щоб створити край скоринки, якщо хочете.

Зніміть поліетиленову плівку та запікайте без начинки 7 хвилин.

Вийміть з духовки та полийте улюбленим соусом і начинкою. Випікайте ще 15-18 хвилин, поки скоринка не стане золотисто-коричневою.

Готує дві 12-дюймові піци або одну 16-дюймову піцу.

Варіант без яєць: змішайте 2 столові ложки борошна з насіння льону і 6 столових ложок води; дайте постояти 1 хвилину. Додайте в рецепт так само, як і яйця.

Інструкції щодо заморожування: наше тісто для піци без глютену можна заморозити для подальшого використання та зберігати до 1 місяця. Після того, як тісто підійде, загорніть його в поліетиленову плівку та покладіть у безпечний для заморожування поліетиленовий пакет. За день до того, як ви захочете використовувати, перенесіть тісто в холодильник для розморожування. У день використання дайте тісту нагрітися до кімнатної температури, а потім сформуйте його на формі для піци згідно з інструкцією. Ми наполегливо рекомендуємо приготувати, сформувати та випікати тісто протягом 7-9 хвилин, а потім заморозити запечену скоринку. Потім скоринку можна вийняти з морозилки, швидко розморозити в мікрохвильовій печі або при кімнатній температурі, покрити зверху та випікати ще 15-18 хвилин.

Композиція

Суміш: борошно з цільного зерна коричневого рису, картопляний крохмаль, борошно з цільного зерна пшона, борошно з цільного зерна сорго, борошно тапіоки, картопляне борошно, цукор, ксантанова камедь, сіль, гуарова камедь. Пакет дріжджів: дріжджі, сорбітан моностеарат, аскорбінова кислота.

Склад:
Розмір порції: 3 столові ложки суміші (30 г)
Кількість порцій в контейнері: 15
Кількість речовини у порції% добової норми
Калорії 110
Загальний жир 0,5 г1%
Насичених жирів 0 г0%
Транс-жири 0 г
Холестерин 0 мг 0%
натрію 170 мг 7%
Загальний вміст вуглеводів 24 г 9%
Харчові волокна1 г4%
Загальний цукор 1 г
Включає доданий цукор 1 г2%
білок 2 г
Вітамін D0 мкг0%
Кальцій 22 мг2%
Залізо0 мг0%
Калій82 мг 2%
% добової норми показує, скільки поживної речовини в порції їжі сприяє щоденному раціону. 2000 калорій на день використовуються для загальних порад щодо харчування.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Зернові культури (Grain)
Bob's Red Mill, Kamut Whole Grain, Камут, 680 г
(5)
470 грн
Доставлення
Bob's Red Mill, Organic Flaxseed Meal Whole Ground, Льон, 453 г
(4.9)
673 грн
Доставлення