Super Nutrition, Advanced Liver Support, Підтримка печінки, 90 капсул

Код: 25763
Основне фото товара Super Nutrition, Advanced Liver Support, Підтримка печінки, 90...
(5)
Сприяє оптимальному здоров’ю печінки. Трави й поживні речовини. Підтримує процеси нормальної детоксикації. Підтримка печінки. Дієтична добавка. Сімейне підприємство, засноване в 1977 р. Допоможіть підтримати здоров’я печінки та життєво важливі процеси детоксикації організму ще...
Міжнародний код товару: 033739001253
Вага: 0.13 кг

Super Nutrition Підтримка печінки 90 капсул

Super Nutrition, Advanced Liver Support, Підтримка печінки, 90 капсул

Опис

Допоможіть підтримати здоров’я печінки та життєво важливі процеси детоксикації організму за допомогою препарату Advanced Liver Support, у якому поєднано корисні поживні речовини й трави, що підтримують роль печінки у цих процесах. Засіб Advanced Liver Support містить екстракт розторопші та унікальну суміш рослинних компонентів і ферментів, які утворюють збалансований рослинний склад для підтримання здорової функції печінки. N-ацетил-L-цистеїн, метіонін та інші поживні речовини додані до складу препарату для підтримання виробництва глутатіону, ефективного вловлювача вільних радикалів, який також має критичне значення для нормальної роботи шляхів виведення речовин з організму.

Використання

Приймати по 3 капсули на день під час їди.

Композиція

Мікрокристалічна целюлоза, гіпромелоза (целюлозна капсула), діоксид кремнію, стеаринова кислота (рослинного походження), стеарат магнію (рослинного походження) та аскорбілпальмітат.

Для виготовлення цього продукту не використовуються пшениця, глютен, соя, молоко, яйця, риба, молюски та деревні горіхи. Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Поживна цінність
Розмір порції: 3 вегетаріанські капсули
Порцій в упаковці: 30
 Кількість в 1 порції% від добової норми
Калорії10 
Усього вуглеводів1 рік 
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка печінки (Liver Support)