Irwin Naturals, Sunny Mood with Rhodiola, Підтримка стресу, 75 капсул

Код: 2584
Основне фото товара Irwin Naturals, Sunny Mood with Rhodiola, Підтримка стресу, 75...
(5)
1724 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 12.05.2024, без передоплати
Містить шафран. Почувайтеся добре, почувайтеся збалансованими. Ясність і позитивний настрій. Вітамін D3, L-теанін, ДГК, меліса лікарська та пасифлора. Дієтична добавка. Високоспеціалізовані продукти. Добавка для позитивного настрою з родіолою — формула для ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.34 кг

Irwin Naturals Підтримка стресу 75 капсул

Irwin Naturals, Sunny Mood with Rhodiola, Підтримка стресу, 75 капсул

Опис

Добавка для позитивного настрою з родіолою — формула для кращого самопочуття, яка допомагає підняти настрій, коли навколишній світ має сире забарвлення. Цей інноваційний продукт забезпечує широкий спектр фітонутрієнтів і необхідних мінералів для досягнення гарного настрою та емоційного здоров'я.

Гарний настрій. Добавка для позитивного настрою з родіолою підтримує позитивний психічний стан і сприяє відчуттю щастя та здоров'я. Ця формула містить унікальну комбінацію рослинних компонентів, які традиційно використовують у засобах для підтримки настрою, в тому числі мелісу, даміану та шафран. Крім того, до складу входитиме потужний екстракт родіолі, який стандартизовано до мінімуму 3 % розавінів та 1 % салідрозидів. Нещодавні дослідження продемонстрували, що родіола підвищує настрій та надає енергію мозку.

Емоційна рівновага. Добавка для позитивного настрою з родіолою підтримує емоційний баланс та спокій. Поєднуючи адаптогенні рослинні речовини, заспокійливі релаксанти для нервів і такі поживні речовини для відновлення гармонії, як-от L-теанін, ця багатогранна формула може допомогти вам підтримувати душевну рівновагу під час підвищеного емоційного стресу.

Добавка для позитивного настрою з родіолою розроблена для загальної психічної підтримки та ідеально підходить для людей із тимчасовим пригніченим настроєм, періодичною тривогою, емоційною реактивністю, тимчасовим виснаженням, пов'язаним зі стресом, і розумовою втомою. Цей продукт можна вживати щодня для підтримки здоров'я або за потреби, щоб збалансувати розум та емоції.

Переваги нашого продукту

Капсулі із рідиною. Капсулі легко проковтнути, що в них містяться поживні речовини, швидко вивільняються. Інші форми постачання можуть містити зв'язувальні речовини та наповнювачі, які не мають поживної цінності і можуть викликати розлад шлунку. Покращені капсули з рідиною забезпечують оптимальну систему постачання.

Гарантія якості. Irwin Naturals докладає зусиль для створення продуктів для підтримки здоров'я найвищої якості. Ми проводимо випробування наших продуктів на відповідність стандартам, щоб забезпечити їх чистоту та дієвість.

Запатентування BioPerine. Наш спеціальний комплекс BioPerine підвищує біодоступність, покращує засвоєння та ефективність багатьох поживних речовин.

Використання

Взрослим приймати по три (3) капсули з рідиною на день під час їди, запиваючи повною склянкою 240 мл (8 унцій) води.

Композиція

Желатин, очищена вода, гліцерин, соєвий лецитин, пчелиний віск, мальтодекстрин та рибофлавін (барвники), декстрин, діоксид титану (красник) та діоксид кремнію.

Містить: рибу (анчоус, сардина), сої

Без консервантів

Поживна цінність
Розмір порції: 3 капсули з рідиною
Порцій в упаковці: 25 г
 Кількість в 1 порції% від добової норми
Калорії30
Усього жирів2 роки2%
Насичені жири0,5 року3%
Холестерин5 мг2%
Усього вуглеводів2 роки 
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка стресу (Stress Support)