Life Extension, Super Ubiquinol CoQ10, Убіхінол 100 мг, 60 капсул

Код: 26358
Основне фото товара Life Extension, Super Ubiquinol CoQ10, Убіхінол 100 мг, 60 капсул
(4.9)
2241 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 07.05.2024, без передоплати
Не містить глютену. Без GMO LE. Покращена система доставки для максимального поглинання. Харчова добавка. Виготовлено з якісного Kaneka Ubiquinol. CoQ10 сприяє здоров’ю серця та виробленню клітинної енергії. Super Ubiquinol CoQ10 with ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 737870142669
Вага: 0.08 кг

Life Extension Убіхінол 100 мг 60 капсул

Life Extension, Super Ubiquinol CoQ10, Убіхінол 100 мг, 60 капсул

Опис

CoQ10 сприяє здоров’ю серця та виробленню клітинної енергії. Super Ubiquinol CoQ10 with Enhanced Mitochondrial Support містить убіхінолову форму коензиму Q10 з високим ступенем біодоступності та доповнений адаптогеном PrimaVie shilajit, який, як показано, додатково збільшує засвоєння CoQ10, сприяє здоров’ю серцево-судинної системи та сприяє виробленню клітинної енергії в молодості.

Коензим Q10 потрібен клітинам вашого серця, але й іншим органам. Ось чому CoQ10 також високо концентрується у вашому мозку, печінці та нирках.

Переваги CoQ10 

CoQ10 для здоров'я серця та клітинної енергії 

CoQ10 (або коензим Q10) є важливою поживною речовиною, необхідною вашому організму для здорової функції мітохондрій, процесу, який виробляє енергію організму на клітинному рівні. Через це має сенс, що CoQ10 зосереджений у високоенергетичних органах, таких як мозок, печінка, нирки та серце.

CoQ10 також має потужні антиоксидантні властивості, захищаючи важливі білки та мітохондріальну ДНК від окисного пошкодження. На жаль, рівень CoQ10 в організмі з часом знижується.

Покращена біодоступність: убіхінол Традиційна убіхінонова форма CoQ10 важко засвоюється організмом. Ось чому Life Extension пропонує форму убіхінолу коензиму Q10 з високою біодоступністю в запатентованій системі доставки, яка, як показує, засвоюється у 8 разів краще, ніж убіхінон. У людей, які приймають цю форму убіхінолу, високий рівень CoQ10 у плазмі може бути досягнутий лише за чотири тижні.

Мумійт підвищує ефективність CoQ10 

Було показано, що шіладжит PrimaVie сприяє мітохондріальному метаболізму, допомагаючи мітохондріям перетворювати жири та цукор в аденозинтрифосфат (АТФ), який є основним джерелом клітинної енергії. У поєднанні з убіхінолом CoQ10 шиладжит подвоює рівень CoQ10 у мітохондріях.

Мумія подовжує ефективність коензиму Q10 на клітинному рівні, стабілізуючи його у формі убіхінолу, і сприяє більшому виробленню клітинної енергії шляхом покращення доставки коензиму Q10 до мітохондрій.

CoQ10 і старіння 

У доклінічній моделі убіхінол був на 40% ефективнішим у сповільненні вимірювань старіння порівняно з убіхіноном. В іншому доклінічному дослідженні комбінація коензиму Q10 і мумії призвела до збільшення виробництва клітинної енергії в мозку на 56% — на 40% краще, ніж лише коензим Q10. М’язова тканина збільшилася на 144%, що на 27% краще, ніж при самому CoQ10.

Зробіть свій внесок у здорове серце 

Super Ubiquinol CoQ10 with Enhanced Mitochondrial Support — це потужна формула для здоров’я серця та підтримки молодості клітинної енергії. Додайте його до свого режиму сьогодні!

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) м’яку капсулу щодня з їжею або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Олія соняшникова, желатин, гліцерин, вода очищена, віск бджолиний, лецитин соняшниковий, барвник анато.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
 Сума на порцію% добової норми
Калорії5 
Загальний жир0,5 року1%†
Убіхінол (як Kaneka Ubiquinol)100 мг 
PrimaVie Shilajit комплекс фульвокислот100 мг 
Денна цінність не встановлена.†На основі дієти 2000 калорій на день.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Убіхінол (Ubiquinol CoQ10)
Douglas Laboratories, Ubiquinol-QH with VESIsorb, Убіхінол, 30...
(5)
4114 грн.
У наявності