Renue, Fisetin Lipo Gel, Ліпосомальний Фізетин, 150 мл

Код: 26407
Основне фото товара Renue, Fisetin Lipo Gel, Ліпосомальний Фізетин, 150 мл
(5)
3763 грн.
В наявності 2 шт.
Термін придатності до 30.01.2025
Товар відправимо 20.04.2024
Фізетин – це природний поліфенол і антиоксидант, що міститься в полуниці, яблуках, цибулі та інших рослинах, який особливо добре позбавляється від цих клітин зомбі. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: ABS26407
Вага: 0.23 кг

Renue Ліпосомальний Фізетин 150 мл

Renue, Fisetin Lipo Gel, Ліпосомальний Фізетин, 150 мл

Фізетин є природним поліфенолом і антиоксидантом, і його основна функція полягає в тому, щоб позбутися старіючих клітин і знизити системне запалення.

Старіння

Коли клітини перестають ділитися, вони стають здебільшого марними та починають накопичуватися у вашому тілі, викликаючи запалення, поступово порушуючи клітинну функцію та збільшуючи ризик розвитку захворювань, пов’язаних із віком.

Вчені називають їх старіючими клітинами, але частіше їх називають клітинами-зомбі. Вони схожі на маленькі фабрики отрут, які не роблять корисної роботи, а замість цього виділяють цитокіни, які викликають запалення в сусідніх клітинах.

Як використовувати

Насосний механізм навантажений. Перед першим використанням може знадобитися 10-20 накачувань. Націльте кінчик насоса під язик. Натисніть, щоб ввести гель. Завершивши, поставте кришку на насос. При проковтуванні ліпосоми дійсно захищають активні інгредієнти від перетравлення в шлунку, але бажано, щоб гель якомога більше вбрався під язиком або в іншому місці ротової порожнини.

Ліпосомальна доставка

Fisetin LIPO Gel використовує ліпосомну систему доставки з уповільненим вивільненням, яка забезпечує чудове поглинання.

Ліпосоми — це революційний спосіб інкапсуляції активних інгредієнтів у фосфоліпідну «бульбашку» для захисту та доставки їх безпосередньо до клітин ваших тканин, які потрапляють через кровотік.⑴ Це дозволяє інгредієнтам поглинатися та використовуватися, а не руйнуватися. в шлунку.

Метою прийому будь-якої добавки є забезпечення її транспортування в кров. Однак через низький рівень абсорбції та біодоступності традиційних пероральних капсул активні інгредієнти втрачають більшу частину своєї ефективності під час проходження через шлунково-кишковий тракт або просто не всмоктуються в тонкій кишці взагалі. Більшість виводиться невикористаним через кишечник або нирки. ⑵

Ліпосомальна доставка забезпечує цілеспрямоване та повне поглинання активних інгредієнтів із ефектом уповільненого вивільнення, на відміну від усіх інших методів доставки поживних речовин. Цей збільшений час циркуляції ключових поживних речовин у крові значно покращує біодоступність. Чим вище біодоступність активної речовини, тим сильніше воно впливає на організм.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Фізетин (Fisetin)
HumanX, Fisetin 500 mg, Фізетин, 30 капсул
(5)
2489 грн.
Доставка