Nature's Truth, Sleep Melatonin Gummies, Мелатонін, 40 цукерок

Код: 26522
Фото товару Nature's Truth, Sleep Melatonin Gummies, Мелатонін, 40 цукерок
Фото складу Nature's Truth, Sleep Melatonin Gummies, Мелатонін, 40 цукерок
Фото використання Nature's Truth, Sleep Melatonin Gummies, Мелатонін, 40 цукерок
Основне фото товара Nature's Truth, Sleep Melatonin Gummies, Мелатонін, 40 цукерок
572 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 29.09.2024, без передоплати
Вітаміни. Дуже смачно. Не містить глютену. Без ГМО. Харчова добавка. Веганська формула. Відчуйте себе комфортно, дайте своїм малюкам легку низьку дозу мелатоніну перед сном, щоб допомогти їм налаштуватися на спокійний ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.15 кг

Nature's Truth Мелатонін 40 цукерок

Nature's Truth, Sleep Melatonin Gummies, Мелатонін, 40 цукерок

Опис

Відчуйте себе комфортно, дайте своїм малюкам легку низьку дозу мелатоніну перед сном, щоб допомогти їм налаштуватися на спокійний нічний відпочинок.

Лягти спати стало легше з дитячими цукерками Nature's Truth Sleep Melatonin Gummies! Ці заспокійливі жувальні цукерки забезпечують спеціально підібрану низьку дозу мелатоніну, щоб допомогти час від часу неспокійних ночей. Найкраще те, що вони природно не містять ліків, а також м’які та ефективні для дітей. Кожна смачна вишнева гумка містить 1 мг мелатоніну – низьку дозу, яку ви можете спокійно дати своїй дитині, коли вона заспокоїться на ніч. Організм виробляє мелатонін природним шляхом, і він відіграє важливу роль у вашому природному циклі сну. Наші веганські цукерки з мелатоніном на основі пектину та тапіоки невеликі, м’які, їх легко жувати дітьми.

Насичені натуральними смаками, ці цукерки є зручним засобом підтримати здоровий сон вашої дитини. Діти можуть пожувати одну жуйку за 30 хвилин до сну, щоб забезпечити спокійний сон і отримати відпочинок, який потребує їхній зростаючий організм. Ми знаємо, наскільки важливий оздоровчий досвід для вас і тих, кого ви любите, особливо для ваших дітей. Ваші малюки заслуговують на найкраще, тому ми використовуємо лише найякісніші інгредієнти для створення наших дитячих цукерок Sleep Melatonin Gummies.

Використання

Для дітей віком від 2 років приймайте одну (1) веганську жуйку за 30 хвилин до сну, оскільки мелатонін може викликати сонливість. Для досягнення найкращих результатів дайте дитині спати більше 6 годин. Приймати тільки за призначенням. Не перевищуйте рекомендовану дозу. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, з педіатром вашої дитини.

Композиція

Сироп тапіоки, цукрова пудра, пектин, лимонна кислота, цитрат натрію, натуральні ароматизатори, соняшникова олія, натуральна глазур з пальмового листя, рослинна олія, сік чорної моркви концентрований (барвник).

Ні: глютен, пшениця, дріжджі, молоко, лактоза, соя, штучний ароматизатор, штучний підсолоджувач.

Склад:
Розмір порції: 1 веганська гумка
Порцій в упаковці: 40
Кількість речовини у порції% добової норми для дітей віком від 2 до 3 років% добової норми для дорослих і дітей віком від 4 років
Калорії10
Загальний вміст вуглеводів2 г1% %
Загальний цукор 2 г
Включає 2 доданих цукру 8% 4%
Мелатонін 1 мг
Денна цінність не встановлена. Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій. Відсоток добової норми базується на дієті на 1000 калорій.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мелатонін (Melatonin)