Vitamineral Green Version 5.5 10, Мінерали, 300 г

Код: 28576
Фото товару Vitamineral Green Version 5.5 10, Мінерали, 300 г
Фото складу Vitamineral Green Version 5.5 10, Мінерали, 300 г
Фото використання Vitamineral Green Version 5.5 10, Мінерали, 300 г
Основне фото товара Vitamineral Green Version 5.5 10, Мінерали, 300 г
(5)
3027 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Трави. Водорості. Земля Овочі. Морські овочі. Ферменти. Ідеальний супутник земного бульйону. Поживний - Основний - Жорсткий. Зелений суперпродуктовий комплекс широкого спектру дії. OTCO. Сертифікований веган. Сертифікований продукт без глютену. TruGanic Sourcing. Eco Facility. Веганська етика. Перевірено лабораторією. Кошерне Пареве. Органічний ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 1.15 кг

HealthForce Superfoods Мінерали 300 г

Vitamineral Green Version 5.5 10, Мінерали, 300 г

Опис

Vitamineral Green — це надзвичайно потужний комплекс зелених суперпродуктів, який поєднує в собі найпоживніші суперпродукти на планеті в легкому у використанні порошку. Підщелачує трави та соки трав, прісноводні водорості та морські овочі, багаті йодом та мікроелементами. Наша унікальна формула пропонує різноманітну суміш рослинних продуктів, які зазвичай не зустрічаються в нашому сучасному раціоні. Включивши біорізноманітні суперпродукти, такі як кропива, хвощ і листя морінги, а також незелені потужні суперпродукти, такі як ягоди амли та корінь імбиру, ми створили комплекс біопоживних суперпродуктів широкого спектру, який є справді одним із вид.

Vitamineral Green - це справжній корм без синтетичних/ізольованих поживних речовин. Без сполучних речовин, наповнювачів або доданих підсолоджувачів. 100% зелений: не розбавлений зерновими, бобовими, насінням/чіа/льоном, клітковиною, фруктами чи наповнювачами.

HealthForce SuperFoods — це низова незалежна ботанічна компанія, що володіє та управляє цільними продуктами харчування. Ми пропонуємо різноманітну та справді ефективну лінійку продуктів, натхненну неймовірною симбіотичною силою рослин. Наша місія підживлюється прагненням до чистоти та серцевої співпраці, а також твердою відданістю співчуттю та чесності. Ми пишаємося тим, що можемо запропонувати етичні продукти, створені для того, щоб допомогти вам процвітати в сучасному світі.

«Бажаю тобі завжди здоров’я і щастя! »

Доктор Джамет Шерідан - натуропат і запеклий дослідник фітотерапії

Використання

Рекомендоване застосування: починайте з 1 чайної ложки на день і поступово збільшуйте протягом двох тижнів до запропонованого вживання 1 столової ложки на день. Додайте в структуровану воду (бажано охолоджену), свіжі овочеві/фруктові соки, змішайте в смузі або посипте на/або змішайте з продуктами. Vitamineral Green" — це їжа. Якщо ви відчуваєте тимчасові сприятливі реакції очищення, які вважаєте небажаними (наприклад, розрідження кишечника), зменшіть споживану кількість до 1 чайної ложки або менше, а потім збільште протягом кількох днів до однієї порції на день. Охолоджувати не потрібно .

Рекомендовані добавки: органічна веганська дієта, що складається з цільної їжі з акцентом на свіжих сирих продуктах та інших підтримуючих продуктах, таких як «Справді натуральний вітамін С», «Порятунок печінки» SCRAM, «Дружня сила» MycoForce, земляний бульйон (унікальний комплекс суперхарчових продуктів) і; натхненний руху, а все інше - здоров'я і радості!

Композиція

Виготовлено на веганському заводі в США без глютену, арахісу та деревних горіхів.

Склад:
Розмір порції: прибл. 1 столова ложка (6,5 г)
Порцій в контейнері: прибл. 46
Кількість речовини у порції% добової норми
Калорії25
Загальний вміст вуглеводів3 г1%
Харчові волокна2 г6%
Загальний цукорg
білок2 г
Кальцій70 мг5%
Залізо4,6 мг26%
натрію20 мг%
Калій130 мг3%
З листя кропиви♢∞, стручка ріжкового дерева♢∞, листя люцерни♢∞, листя ячменю♢∞, листя пирію♢∞, хвоща польового♢∞, листя петрушки♢∞, кореня імбиру♢∞, соку листя ячменю♢ ∞, лист базиліка♢∞, сік листя вівса♢∞, лист кульбаби♢∞, лист морінги♢∞, фрукт амли♢∞, лист базиліка♢∞3624 мг
З води Спіруліна∞, Хлорела♢∞2440 мг
З океанів Лист водорості♢0∞, Лист Дулсе♢0∞, Лист Норі0∞381 мг
VMG" Ферментні каталізатори Протеаза∞, Альфа-галактозидаза∞, Амілаза∞, Целюлаза∞, Ліпаза∞, Бромелайн∞, Папаїн∞55 мг
Відсоток добової норми базується на 2000-калорійній дієті. Денна норма не встановлена ​​♢Organic 0 Wildcrafted ∞TruGanic
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мінерали (Minerals)
HealthForce Superfoods, Chlorella Manna, Хлорелла Манна, 300 г
(5)
2967 грн
Доставлення