Life Extension, Heart Health, Пробіотики, 60 капсул

Код: 29913
Основне фото товара Life Extension, Heart Health, Пробіотики, 60 капсул
(5)
1097 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 12.05.2024, без передоплати
Не містить глютену. Не ГМО ТА сертифіковано. Пробіотик для підтримки серцево-судинної системи. Харчова добавка. Наша пробіотична добавка FLORASSIST Heart Health використовує новий пробіотичний штам Lactobacillus reuteri 30242 для підтримки ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.06 кг

Life Extension Пробіотики 60 капсул

Life Extension, Heart Health, Пробіотики, 60 капсул

Опис

Наша пробіотична добавка FLORASSIST Heart Health використовує новий пробіотичний штам Lactobacillus reuteri 30242 для підтримки здоров’я серцево-судинної системи. Було показано, що цей пробіотик підтримує і без того здоровий рівень холестерину, фібриногену та С-реактивних білків — усіх факторів, які сприяють здоров’ю серцево-судинної системи.

Пробіотики були важливою частиною традиційних дієт протягом тисяч років, сприяючи оптимальному здоров’ю.

FLORASSIST Користь для здоров’я серця 

Багаторівнева підтримка охорони здоров’я

Відомо, що пробіотики допомагають підтримувати баланс травної системи. Але наукові дослідження показали, що цей новий пробіотик Lactobacillus reuteri 30242 сприяє здоров’ю серця, підтримуючи вже здорові рівні холестерину, СРБ і фібриногену. 

FLORASSIST Heart Health містить новий пробіотик Lactobacillus reuteri 30242, який під час клінічних випробувань, як було показано, підтримує здоровий рівень холестерину вже в межах норми. Крім того, було показано, що L. reuteri 30242 підтримує здорові рівні апоВ-100 (білка, що міститься в холестерині ЛПНЩ), С-реактивного білка та фібриногену.

Підтримує вже здоровий холестерин

Пробіотики були важливою частиною традиційних дієт протягом тисячоліть у вигляді кислого молока та овочевих продуктів, таких як йогурт і соління. Це приписують внесок у оптимальне здоров’я та довголіття деяких досліджуваних груп населення.

Тепер наукові дослідження виявили переваги для здоров’я серця для конкретного пробіотичного організму, Lactobacillus reuteri 30242. Клінічні випробування показали, що цей штам допомагає підтримувати вже здоровий рівень холестерину, включаючи важливий холестерин ЛПНЩ.

Підтримує здоровий рівень апопротеїнів

Важливо підтримувати вже здоровий рівень холестерину, як і холестерин ЛПНЩ. Але ви, можливо, не чули про важливість молекул, які називаються апопротеїнами, які входять до складу холестерину. Аполіпопротеїни В100 і А1, згідно з медичними дослідженнями, такі ж важливі, як і сам холестерин. Було показано, що lactobacillus reuteri 30242 сприяє здоровому балансу аполіпопротеїнів B100 і A1 для рівнів, які вже знаходяться в межах норми.

Підтримує здоровий рівень СРБ

С-реактивний білок (СРБ) став потужним предиктором загального стану серцево-судинної системи. Було показано, що Lactobacillus reuteri 30242 підтримує здорові рівні СРБ вже в межах норми.

Підтримує здоровий рівень фібриногену 

Важливий внесок у згортання крові, рівень фібриногену часто використовується як індикатор серцево-судинного здоров’я. Було показано, що Lactobacillus reuteri 30242 допомагає підтримувати здоровий рівень фібриногену вже в межах норми.

FLORASSIST Heart Health створено для зручного використання у вигляді капсул, які легко ковтати без неприємного присмаку. Одна капсула з їжею двічі на день є прекрасним доповненням до підтримки здорового способу життя.

Використання

Перед використанням прочитайте всю етикетку та уважно дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте по одній (1) капсулі двічі на день під час їжі або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Целюлоза мікрокристалічна, капсула (гіпромелоза, геллановая камедь), рослинний стеарат, діоксид кремнію. 

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
 Сума на порцію% добової вартості
Пробіотик для здоров’я серцяLactobacillus reuteri (NCIMB 30242) (2,5 мільярда КУО†)

74 мг

 
Денна цінність не встановлена.†Колонієутворюючі одиниці на момент виготовлення.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)