MacuGuard + Astaxanthin, Підтримка здоров'я зору, 60 капсул

Код: 30030
Основне фото товара MacuGuard + Astaxanthin, Підтримка здоров'я зору, 60 капсул
(5)
1565 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 23.05.2024, без передоплати
Не містить глютену. 1 Щодня. Не ГМО ТА сертифіковано. Екстракти рослин для підтримки здорового зору. Харчова добавка. MacuGuard Ocular Support з шафраном і астаксантином забезпечує важливі поживні речовини, які ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.09 кг

Life Extension Підтримка здоров'я зору 60 капсул

MacuGuard + Astaxanthin, Підтримка здоров'я зору, 60 капсул

Опис

MacuGuard Ocular Support з шафраном і астаксантином забезпечує важливі поживні речовини, які допомагають захистити ніжні фоторецепторні клітини ока, сприяють здоров’ю жовтої плями та сітківки, допомагають боротися з втомою очей і підтримують здоровий нічний зір.

Поживні речовини, які потрібні нашим очам, часто важко отримати, але варто подбати про те, щоб ми отримували їх достатньо, щоб з часом підтримувати наші очі здоровими.

Підтримка для очей MacuGuard з перевагами шафрану та астаксантину

Чим корисний шафран для здоров’я?

Шафран – це різновид прянощів. Екстракти шафрану використовувалися для підвищення відчуття ситості, підвищення гостроти зору та здоров’я очей.

Які переваги для здоров’я від астаксантину?

Астаксантин сприяє здоров’ю очей, підтримує здоров’я серця та мітохондрій, сприяє здоровій запальній реакції та багато іншого.

Каротиноїди: корисні для очей поживні речовини

Каротиноїди - це клас фітонутрієнтів (хімічних речовин рослин), які отримують з дієтою або добавками. Вживання їжі або прийом добавок, що містять каротиноїди, може запропонувати широкий спектр переваг для здоров’я. Наприклад: каротиноїди лютеїн і зеаксантин є основними пігментами в макулярній частині сітківки ока. Лютеїн і зеаксантин захищають ваше око від впливу світла та вільних радикалів.

Поживні речовини, які потрібні нашим очам, часто важко отримати, але варто подбати про те, щоб ми отримували їх достатньо, щоб з часом підтримувати наші очі здоровими. Наприклад: каротиноїди лютеїн і зеаксантин є основними компонентами вашого макулярного пігменту і допомагають захистити очі від впливу надлишку синього та ультрафіолетового світла.

Лютеїн і зеаксантин: життєво важливі для здорового зору

Ось чому ця формула містить лютеїн, транс-зеаксантин і мезо-зеаксантин, а також альфа-каротин, інший каротиноїд для здоров’я очей, який пов’язують із захистом жовтої плями та сітківки. Дуже добре відомі лютеїн і два типи зеаксантину, які допомагають зберегти здоров’я жовтої плями і діють як захисники від надмірного окислювального стресу. Вони допомагають підтримувати роботу очей навіть з часом.

Астаксантин: бореться з втомою очей

Японські вчені клінічно вивчили астаксантин. Вони продемонстрували, що 6 мг добавок астаксантину щодня сприяли підвищенню гостроти зору та здоров’ю очей.

Фосфоліпіди для каротиноїдів: оптимальне засвоєння

Отримання цих корисних для очей поживних речовин там, де вони вам найбільше потрібні, є важливою частиною підтримки здоров’я вашого зору. Ця формула містить фосфоліпіди, які є невід’ємною частиною кожної клітинної мембрани в організмі. Це сприяє засвоєнню лютеїну і зеаксантину. Хороше всмоктування має вирішальне значення для того, щоб ці поживні речовини потрапляли в сітківку ока.

Харчування для нічного бачення: ягідні флавоноїди C3G

MacuGuard Ocular Support з шафраном і астаксантином також містить флавоноїд антоціан, витягнутий з ягід європейської чорної смородини. Ціанідин-3-глюкозид сприяє регенерації родопсину, сполуки сітківки, яка перетворює видиме світло в електричні сигнали, які досягають зорових центрів мозку, особливо в умовах низької освітленості. Родопсин потребує постійної регенерації, але наука вважає, що з віком цього відбувається все рідше. Ціанідин-3-глюкозид може допомогти літнім очам краще бачити вночі.

Користь шафрану для покращення зору

Ця формула також містить екстракт шафрану. Численні клінічні дослідження показали, що добавки з 20 мг шафрану допомагають підтримувати зір і функцію сітківки ока, що вимірюється як за допомогою передових технічних тестів, так і на оці Снеллена, яка зазвичай використовується лікарями для перевірки зору.

Використання

Перед використанням прочитайте всю етикетку та уважно дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) м’яку капсулу щодня під час їжі або за рекомендацією лікаря.

На основі наукових досліджень ця формула доповнена фосфоліпідами для збільшення поглинання лютеїну.

Композиція

Желатин, оливкова олія extra virgin, гліцерин, сафлорова олія, пальмова олія, очищена вода, бджолиний віск, камедь акації, колір аннато, картопляний мальтодекстрин.

Склад:
Розмір порції: 1 м'яка капсула
Кількість речовини у порції% добової вартості
Запатентована сумішфосфоліпідів MacuGuard, екстракт календули (Tagetes erecta) (квітка) [забезпечує 10 мг вільного лютеїну, 4 мг мезо-зеаксантину та транс-зеаксантину], змішані каротиноїди [забезпечує 1,24 мг α-каротину]173 мг
Екстракт шафрану (стигма)20 мг
Натуральний астаксантин [з CO2 екстракту водорості Haematococcus pluvialis]6 мг
C3G (ціанідин-3-глюкозид) [з екстракту європейської чорної смородини (фрукти)]2,2 мг
Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка здоров'я зору (Eye Health)