Life Extension, Glycemic Guard, Гвоздика та Дельфінол, 30 капсул

Код: 30212
Фото товару Life Extension, Glycemic Guard, Гвоздика та Дельфінол, 30 капсул
Фото складу Life Extension, Glycemic Guard, Гвоздика та Дельфінол, 30 капсул
Фото використання Life Extension, Glycemic Guard, Гвоздика та Дельфінол, 30 капсул
Основне фото товара Life Extension, Glycemic Guard, Гвоздика та Дельфінол, 30 капсул
1466 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 01.10.2024, без передоплати
Не містить глютену. 1 Щодня. Не містить ГМО ТА сертифіковано. Допомагає контролювати рівень глюкози після їжі. Харчова добавка. Якщо ви контролювали рівень глюкози в крові, ви знаєте все про рівень ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.05 кг

Life Extension Гвоздика та Дельфінол 30 капсул

Life Extension, Glycemic Guard, Гвоздика та Дельфінол, 30 капсул

Опис

Якщо ви контролювали рівень глюкози в крові, ви знаєте все про рівень цукру в крові натще — ваш рівень цукру в крові, коли ви не їли. Але як бути після їжі? Можуть спостерігатися скачки глюкози після їжі. Спробуйте Glycemic Guard, добавку раз на день, яка допомагає вашому організму підтримувати і без того здоровий рівень цукру в крові, особливо після їжі.

Переваги з першого погляду:

Ця НОВА формула містить потужний екстракт ягід Delphinol maqui та екстракт гвоздики Clovinol. Обидва впливають на метаболізм глюкози або на те, як ваше тіло переробляє цукру з їжі, яку ви їсте. Тому підтримуйте свій здоровий рівень цукру в крові після обіду там, де він повинен бути, за допомогою Glycemic Guard!

Більшість людей, які стурбовані глюкозою, перевіряють рівень цукру в крові натще. Але толерантність до глюкози і здорова чутливість до інсуліну з віком зменшуються, що може призвести до стрибків цукру в крові після їжі. І оскільки рівень цукру в крові натще є золотим стандартом для вимірювання здоров’я цукру в крові, проблеми з рівнем цукру в крові після обіду можуть залишатися непоміченими роками.

Екстракт ягід макі дельфінол

Дельфінол – це стандартизований екстракт ягід макі (Aristotelia chilensis), наповнений корисними для здоров’я сполуками антоціану та дельфінідину. Дельфінол затримує процес виходу їжі зі шлунка і потрапляння в тонкий кишечник. Це впливає на підвищення рівня глюкози та інсуліну після їжі.

В одному дослідженні 200 мг дельфінолу, прийняті за 30 хвилин до їжі, сильно вплинули на постпрандіальний (тобто після їжі) рівень глюкози та інсуліну. Через 60 хвилин після прийому їжі група Delphinol виміряла різницю в рівнях цукру в крові на 15,14%, а в інсуліні – на 57% порівняно з контрольною групою. В іншому дослідженні 180 мг дельфінолу, прийнятого перед сніданком, призвело до статистично значущої зміни рівня гемоглобіну A1c (ключового показника, коли йдеться про здоров’я цукру в крові) лише через 60 днів.

Екстракт бутонів гвоздики кловінол

Кловинол — це водорозчинний екстракт нерозкритих бутонів гвоздики (Syzygium aromaticum). Він багатий поліфенолами, які сприяють здоровій роботі печінки. Дослідження показують, що кловінол пригнічує фермент печінки, який використовується в глікогенолізі, природному процесі, коли ваше тіло розщеплює глікоген для вивільнення глюкози, що зберігається в печінці.

Одне дослідження показало, що 250 мг кловінолу один раз на день призводили до 27% різниці порівняно з вихідним рівнем через 30 днів, причому помітні зміни можна було спостерігати вже через 12 днів.

Якщо ви стежите за рівнем глюкози в крові, спробуйте Glycemic Guard, зручну добавку раз на день, яка допомагає вашому організму підтримувати і без того здоровий рівень цукру в крові, особливо після їжі.

Використання

Перед використанням прочитайте всю етикетку та уважно дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте по одній (1) капсулі щодня або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), мікрокристалічна целюлоза, кремнезем, стеаринова кислота.

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
Кількість речовини у порції% добової вартості
Екстракт гвоздики Clovinol (квіткова брунька) [станд. до 30% поліфенолів]250 мг
Delphinol maqui berry (Aristotelia chilensis) екстракт (фрукти) [станд. до 35% антоціанів, 25% дельфінідинів]200 мг
Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка глюкози (Glucose Support)
Life Extension, Lactoferrin Caps, Лактоферин, 60 капсул
(4.9)
2785 грн
У наявності