Life Extension, Optimized Carnitine, L-Карнітин, 60 капсул

Код: 30261
Основне фото товара Life Extension, Optimized Carnitine, L-Карнітин, 60 капсул
(5)
1073 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 12.05.2024, без передоплати
Не містить глютену. Сертифікат LE без ГМО. Сприяє виробленню клітинної енергії. Харчова добавка. Optimized Carnitine містить три вдосконалені форми карнітину для оптимізації виробництва клітинної енергії. Усі три потужні форми карнітину ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.1 кг

Life Extension L-Карнітин 60 капсул

Life Extension, Optimized Carnitine, L-Карнітин, 60 капсул

Опис

Optimized Carnitine містить три вдосконалені форми карнітину для оптимізації виробництва клітинної енергії. Усі три потужні форми карнітину працюють разом, допомагаючи організму швидше відновлюватися після фізичних вправ і одночасно підтримуючи здоров’я серця, мозку та нервової системи.

Карнітин - це амінопохідне, що міститься в організмі, яке транспортує жирні кислоти до мітохондрій для використання в якості палива.

Оптимізовані переваги карнітину 

Карнітин — це похідна аміногрупи, яка міститься майже в кожній клітині організму, яка транспортує жирні кислоти до мітохондрій, які використовуються як паливо для виробництва енергії. Оптимізований карнітин містить три вдосконалені форми карнітину, які діють синергетично, щоб спонукати ваші мітохондрії швидко й ефективно виробляти клітинну енергію. Це підвищення клітинної функції допомагає боротися з віковим зниженням клітинної енергії та є важливим для вашого мозку та серця, а також для відновлення фізичних навантажень.

Ацетил-L-карнітин 

Це форма карнітину, яка головним чином бере участь у переміщенні молекул жиру через мітохондріальну мембрану. Він проникає в мозок з кровотоку і забезпечує додаткову енергію безпосередньо до клітин мозку.

Функція мозку: більшість досліджень нейродегенерації використовують форму ацетилкарнітину. Дослідження продемонстрували покращення пам’яті та навчання, а також розумового стану та когнітивних функцій.

Підтримка настрою: Доклінічні дослідження показали, що ацетил-L-карнітин посилює вивільнення дофаміну (нейромедіатора хорошого самопочуття) з нейронів і допомагає йому зв’язуватися з рецепторами дофаміну. ​​Різні дослідження показали його здатність стабілізувати та покращувати настрій.

Ацетил-L-карнітину аргінат 

Ацетил-L-карнітин аргінат (ACA) молекулярно зв'язаний з амінокислотою аргініном. Було показано, що в доклінічних умовах ACA стимулює ріст крихітних, але важливих виступів нервових клітин, які називаються нейритами, які лежать в основі формування пам’яті та навчання.

Пропіоніл-L-карнітин 

Дослідження показали, що пропіоніл-L-карнітин (PLC) відіграє важливу роль у захисті функції та здоров’я ендотеліальних клітин. Показано, що він допомагає виправити дисбаланс між виробництвом і використанням аденозинтрифосфату (АТФ), енергетичної валюти, яка використовується в організмі. Це свідчить про те, що PLC може оптимізувати роботу серця шляхом посилення енергетичного метаболізму та підвищення рівня АТФ.

Окрім захисту судинних клітин від пошкодження, PLC оптимізує функцію ендотелію, збільшуючи виробництво судинорозширювального оксиду азоту.

Завдяки своїм механізмам дії PLC може допомогти покращити фізичну працездатність, чоловічу сексуальну функцію та загальну втому.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте дві (2) капсули один або два рази на день або за рекомендацією лікаря. Цей продукт можна приймати натщесерце з водою або соком вранці розділеними дозами або все відразу.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), рослинний стеарат, діоксид кремнію.

Склад:
Розмір порції: 2 вегетаріанські капсули
Порцій в упаковці: 30
 Сума на порцію% добової норми
Ацетил L-карнітин HCI800 мг 
Ацетил L-карнітину аргінат Di-HCI300 мг 
Гліцин пропіоніл L-карнітин HCI300 мг 
Денна цінність не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Карнітин (L-Carnitine)