Life Extension, Dopamine Advantage, Підтримка дофаміну, 30 капсул

Код: 30709
Фото товару Life Extension, Dopamine Advantage, Підтримка дофаміну, 30 капсул
Фото складу Life Extension, Dopamine Advantage, Підтримка дофаміну, 30 капсул
Фото використання Life Extension, Dopamine Advantage, Підтримка дофаміну, 30 капсул
Основне фото товара Life Extension, Dopamine Advantage, Підтримка дофаміну, 30 капсул
635 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 30.09.2024, без передоплати
Не містить глютену. Без ГМО сертифікації LE. Розумовий драйв і мотивація. Харчова добавка. Наша інноваційна формула підтримує мотивацію та зосередженість завдяки поєднанню порошку кори фелодендрона та спеціальної неврологічно активної ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.05 кг

Life Extension Підтримка дофаміну 30 капсул

Life Extension, Dopamine Advantage, Підтримка дофаміну, 30 капсул

Опис

Наша інноваційна формула підтримує мотивацію та зосередженість завдяки поєднанню порошку кори фелодендрона та спеціальної неврологічно активної форми вітаміну В12. Разом ці поживні речовини захищають клітини вашого мозку від клітинного стресу та сприяють здоровому рівню дофаміну, сприяючи концентрації та допомагаючи вам залишатися зосередженим на поставленому завданні.

Дофамін є ключовим для гарного самопочуття та мотивації. Dopamine Advantage допомагає переконатися, що вашому мозку достатньо для роботи.

Переваги дофаміну

Dofamine Advantage — наша остання формула для здоров’я мозку. Він створений для підтримки мотивації та зосередженості завдяки поєднанню порошку кори фелодендрона зі спеціальною неврологічно активною формою вітаміну B12. Разом ці поживні речовини захищають клітини вашого мозку від клітинного стресу та сприяють здоровому рівню дофаміну, сприяючи здоровому настрою, концентрації та допомагаючи вам залишатися зосередженим на поставленому завданні.

Підтримка здорового рівня дофаміну

Дофамін — це нейромедіатор або хімічна речовина мозку, яка виробляється у вашому мозку та виділяється в синаптичні щілини, мікроскопічні простори між вашими нейронами, для передачі сигнальної інформації від одного нейрона до іншого. На жаль, такі фактори, як харчування, старіння, зміни навколишнього середовища та стрес, можуть спричинити зниження рівня дофаміну, впливаючи на когнітивні показники, мотивацію та навіть призводячи до різноманітних проблем зі здоров’ям. Обидві поживні речовини в нашій формулі, корисній для мозку, підтримують молодий рівень дофаміну в мозку шляхом активного зв’язування з ферментами, які зв’язуються з дофаміном і розщеплюють його; пригнічуючи активність цих ферментів, мозок отримує більше дофаміну.

Кора фелодендрона і MAO-B

Phellodendron amurense, широко відомий як амурське коркове дерево, має багато переваг для здоров’я, зокрема нейропротекторні властивості. У детальному скринінговому дослідженні 2016 року Phellodendron amurense визнано одним із найпотужніших екстрактів для пригнічення активності моноаміноксидази-В (МАО-В), ферменту, який бере участь у метаболізмі дофаміну.

Аденозилкобаламін і LRRK2

Аденозилкобаламін є неврологічно активною формою вітаміну B12 — він може долати мозковий гематологічний бар’єр і легше доступний для мозку. Дослідження 2019 року показало, що вітамін B12 також захищає мозок від окислювального стресу та модулює активність багатої лейцином повторної кінази 2 (LRRK2), ферменту, який регулює рівень дофаміну. Додайте Dopamine Advantage до свого щоденного режиму і «мотивуйте» свій мозок залишатися кмітливим і зосередженим.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) капсулу щодня або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), мальтодекстрин, рослинний стеарат, діоксид кремнію.

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
Кількість речовини у порції% добової норми
Вітамін B12 (як аденозилкобаламін)500 мкг20833%
Фелодендрон (кора) порошок 500 мг
Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка дофаміну (Dopamine Support)
Life Extension, Lactoferrin Caps, Лактоферин, 60 капсул
(4.9)
2785 грн
У наявності