Life Extension, 5 Day Elderberry Immune, Бузина, 40 таблеток

Код: 30893
Фото товару Life Extension, 5 Day Elderberry Immune, Бузина, 40 таблеток
Фото складу Life Extension, 5 Day Elderberry Immune, Бузина, 40 таблеток
Фото використання Life Extension, 5 Day Elderberry Immune, Бузина, 40 таблеток
Основне фото товара Life Extension, 5 Day Elderberry Immune, Бузина, 40 таблеток
(5)
Відсутній у постачальника, уточнити
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua
Не містить глютену. Без ГМО сертифікації LE. Чорна бузина, цинк і вітамін С. Харчова добавка. Протягом багатьох років ми виступаємо за щоденний прийом добавок для зміцнення імунітету. 5 Day ще...
Вага: 0.1 кг

Life Extension Бузина 40 таблеток

Life Extension, 5 Day Elderberry Immune, Бузина, 40 таблеток

Опис

Протягом багатьох років ми виступаємо за щоденний прийом добавок для зміцнення імунітету. 5 Day Elderberry Imune - НЕ така добавка. Ця цільова формула розроблена для негайної підтримки вашої імунної відповіді лише з восьми таблеток на день протягом п’яти днів. Ця формула надає вашій імунній системі інтенсивну живильну підтримку, коли вона вам найбільше потрібна, тож ви залишаєтесь у найкращому стані.

Стандартизований екстракт бузини

Екстракт бузини має репутацію завдяки своїй здатності сприяти здоровій імунній відповіді — репутацію, яку тепер, здається, підтверджують дослідження. Мета-аналіз чотирьох окремих досліджень вказує на те, що додавання стандартизованого екстракту бузини зменшило тривалість і реакцію імунної системи — результати були помічені лише через два дні в одному дослідженні.

Кожна таблетка 5-Day Elderberry Immune містить 90 мг екстракту бузини, стандартизованого за антоціанами. Це становить понад 700 мг стандартизованого екстракту бузини на день, пропонуючи потужну та негайну підтримку здорової імунної відповіді та здоров’я дихальних шляхів.

10 мг цинку

Іони цинку сприяють створенню першої лінії захисту вашого організму. Це одна з причин, чому цинк так шанують за його здатність надавати негайну підтримку здоровій імунній відповіді. Численні дослідження показали, що цинк допомагає зменшити тривалість і реакцію імунної системи, особливо якщо ви починаєте приймати його швидко.

Кожна таблетка 5-Day Elderberry Immune забезпечує 10 мг цинку. Це дорівнює 80 мг цинку, які надходять протягом дня, забезпечуючи ваше тіло майже постійним запасом цинку для підтримки здорової імунної відповіді.

125 мг вітаміну С

Інший мета-аналіз досліджень вітаміну С показав, що прийом вітаміну С допоміг зменшити тривалість і реакцію на імунні проблеми. Кожна таблетка 5-Day Elderberry Immune забезпечує 125 мг вітаміну С. Це дорівнює 1000 мг вітаміну С, що надходять протягом дня, забезпечуючи ваше тіло майже постійним запасом цього потужного антиоксиданту, відомого своїми властивостями для зміцнення імунітету.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Жуйте одну (1) таблетку вісім разів на день протягом п’яти (5) днів або відповідно до рекомендацій лікаря. Не ковтайте таблетки цілими.

Композиція

Сорбіт, ксиліт, стеаринова кислота, ароматизатор полуниці, діоксид кремнію, лимонна кислота, модифікатор смаку, екстракт стевії, мальтодекстрин.

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська жувальна таблетка
Кількість речовини у порції% добової норми
Вітамін С (з аскорбату кальцію)125 мг139%
Цинк (з цитрату дигідрату, ацетату)10 мг91%
Екстракт бузини чорної (Sambucus nigra) (фрукти) [станд. до антоціанів]90 мг
Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Чорна Бузина (Sambucus Elderberry)
NAD+ Cell Regenerator and Resveratrol, Нікотинамід рибозид НАД...
(5)
2645 грн
Доставлення