Life Extension, Optimized Resveratrol Elite, Ресвератрол, 60 капсул

Код: 12169
Основне фото товара Life Extension, Optimized Resveratrol Elite, Ресвератрол, 60 к...
(5)
1171 грн.
В наявності 1 шт.
Термін придатності до 30.09.2025
Товар відправимо 27.04.2024
Висока біодоступність Ресвератрол і Кверцетин. Змінена назва товару на Elite (12/2023). Харчова добавка. Добавки ресвератролу допомагають підтримувати здоров’я серцево-судинної системи та мозку, а також захищають від окислювального стресу. Проблема в ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.09 кг

Life Extension Ресвератрол 60 капсул

Life Extension, Optimized Resveratrol Elite, Ресвератрол, 60 капсул

Опис

Добавки ресвератролу допомагають підтримувати здоров’я серцево-судинної системи та мозку, а також захищають від окислювального стресу. Проблема в тому, що звичайний ресвератрол має низьку біодоступність. Optimized Resveratrol Elite поєднує високо біодоступний транс-ресвератрол (форму ресвератролу, що міститься у винограді та японському спориші) з формою рослинного поліфенолу кверцетину з підвищеною біодоступністю для підтримки серця та імунної системи.

Оптимізований Resveratrol Elite?

Ресвератрол — це добавка проти старіння, яка корисна для вашого серця, розуму та здоров’я клітин. Але традиційний ресвератрол має низьку біодоступність. Ця формула містить транс-ресвератрол у гідрогелевому покритті, що покращує біодоступність у колосальні 10 разів! Це поєднується з формою кверцетину з високою біодоступністю — фітонутрієнтом, який корисний для вашого серця та імунної системи. Ця вдосконалена формула дозволяє вашому організму максимально використати переваги для здоров’я цих суперпоживних речовин.

Ресвератрол - це поживна речовина, що сприяє довголіття. Кверцетин сприяє здоров'ю серця та імунітету. Ця добавка дає вам здорову дозу обох.

Оптимізовані елітні переваги ресвератролу

Ресвератрол — добре відома добавка для довголіття та запобігання старінню. Наші формули Resveratrol Elite містять транс-ресвератрол, форму, пов’язану з корисними біологічними ефектами. Ресвератрол також сприяє здоровій чутливості до інсуліну, підтримує здорову запальну відповідь і, як було показано, сприяє здоровій функції ендотелію для здорової серцево-судинної системи.

Більш біодоступний ресвератрол

Ми поєднали ресвератрол з волокнами галактоманнану з насіння пажитника. Це робить наші формули Resveratrol Elite до 10 разів більш біодоступними. Це означає, що транс-ресвератрол у цьому продукті досягає вищих рівнів і циркулює довше, ніж традиційний ресвератрол без рецептури.

Ресвератрол і здоров'я серця

Одним із способів, за допомогою якого ресвератрол може сприяти здоров’ю серця, є захист ваших клітин від окислювального стресу. Пригнічуючи окислювальний стрес у вашій серцево-судинній системі, ресвератрол сприяє здоров’ю та функціонуванню ендотелію — важливому компоненту довгого здорового життя.

Ресвератрол і здоров'я мозку

У той же час ресвератрол продемонстрував здатність допомагати мозку та когнітивним функціям: у рандомізованому контрольованому дослідженні він стимулював здорову неврологічну та метаболічну функцію, а також мозковий кровообіг. Це додаткові способи, за допомогою яких ресвератрол може сприяти ще більш важливим аспектам здорового довголіття.

Збільшення ресвератролу кверцетином

Наша формула також містить кверцетин, фітонутрієнт, який доповнює ресвератрол. Кверцетин є важливим біофлавоноїдом, який також допомагає пригнічувати окислювальний стрес і сприяє здоровій запальній реакції, сприяє здоров’ю серцево-судинної системи та допомагає підтримувати вже здоровий артеріальний тиск. Кверцетин також сприяє неврологічному здоров’ю та підтримує здоровий поділ клітин.

Використання

Прочитайте всю етикетку та уважно дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) капсулу щодня або за рекомендацією лікаря. 

Композиція

Гуміарабік, екстракт рисових висівок, рослинна целюлоза (капсула), стеаринова кислота, діоксид кремнію, мікрокристалічна целюлоза.

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
 Сума на порцію% добової норми
Запатентована суміш Resveratrol Elite: містить 18% транс-ресвератролу (40 мг) [з японського споришу (корінь)], 35% галактоманнанів (77 мг) [з пажитника (насіння)]222 мг 
Фітосома Bio-Quercetin[забезпечує 3 мг кверцетину з концентрату софори японської (брунька квітки), комплекс фосфатидилхоліну з соняшнику (насіння)]9 мг 
Денна цінність не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ресвератрол (Resveratrol)
Ресвератрол в капсулах