Vitamin C 24-Hour Liposomal Hydrogel Formula, Вітамін C, 30 капсул

Код: 31060
Основне фото товара Vitamin C 24-Hour Liposomal Hydrogel Formula, Вітамін C, 30 капсу
(5)
1181 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
24-годинна формула ліпосомального гідрогелю. Не містить глютену. Сертифікат LE без ГМО. У 7 разів більше поглинання. Харчова добавка. Ми знаємо, що вітамін С корисний для нас. Тому багато людей приймають ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.11 кг

Life Extension Вітамін C 30 капсул

Vitamin C 24-Hour Liposomal Hydrogel Formula, Вітамін C, 30 капсул

Опис

Ми знаємо, що вітамін С корисний для нас. Тому багато людей приймають високі дози цієї важливої ​​поживної речовини, щоб максимізувати її користь. Але є проблема: ваше тіло може засвоїти та використати за один раз лише стільки вітаміну С. Якщо ви приймаєте добавку з високими дозами вітаміну С, частина або більша його частина може бути витрачена даремно, буквально: ваше тіло просто вимиє те, що не може використати відразу.

Щоб оптимізувати вітамін С, захистіть його

Наша 24-годинна ліпосомальна гідрогелева формула вітаміну С дає вашому організму більше 24 годин, щоб використовувати цю важливу поживну речовину. Щоб досягти цього, ми поєднали 350 мг вітаміну С з інноваційною ліпосомальною системою доставки: ліпідною сферою, виготовленою з соняшникової олії, яка підтримує всмоктування. Потім цей ліпосомальний вітамін С вливають у гідрогель, виготовлений із волокон галактоманнану з насіння пажитника. Ліпосомальне покриття та галактоманнанові волокна дозволяють вітаміну С засвоюватися протягом тривалого періоду.

24-годинні переваги для здоров'я

Оскільки ваше тіло має час, щоб засвоїти наш ліпосомний вітамін С зі стабільною швидкістю, ваша система завжди має вітамін С під рукою — до 24 годин! Це призводить до 7 разів більших загальних рівнів у плазмі, ніж стандартна добавка вітаміну С. Це означає, що ваше тіло буде насолоджуватися перевагами вітаміну С протягом усього дня.

Вітамін С і ваше здоров'я

Здоров’я імунітету. Вітамін С має заслужену репутацію для підтримки імунітету: він допомагає заохочувати здорову імунну відповідь, тож ви можете більше днів почуватися якнайкраще.

Здоров'я серцево-судинної системи Коли ми думаємо про вітамін С, швидше за все, ми не вважаємо його для здоров'я серця, але, можливо, нам варто. Кілька клінічних досліджень показують, що вітамін С сприяє здоровому кровообігу, заохочуючи все, від здорового артеріального кровотоку до покращеного розширення кровоносних судин.

Здоров'я органів дихання Вітамін С також підтримує здорову роботу легенів. В одному клінічному дослідженні щоденне споживання вітаміну С покращило якість дихання після фізичних вправ. В іншому випадку вітамін С допомагав підтримувати здорове дихання під час імунної відповіді на респіраторний виклик.

Здоров’я шкіри та клітин Вітамін С може допомогти подолати вільні радикали, які можуть негативно позначитися на зовнішньому вигляді та загальному здоров’ї вашої шкіри. Щоденне споживання вітаміну С стимулювало поглинання шкірою вільних радикалів — насправді переваги залежали від дози… отже, чим більше вітаміну С ви поглинаєте, тим краще!

У доклінічних дослідженнях також було показано, що вітамін С стимулює вироблення колагену: одного з основних будівельних блоків шкіри, сухожиль тощо. Як бачите, є багато вагомих причин приймати щоденну добавку вітаміну С. І якщо ви збираєтеся це зробити, прийміть 24-годинний ліпосомальний гідрогель з вітаміном С — найкращий спосіб отримати максимум вітаміну С!

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) таблетку щодня або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Целюлоза мікрокристалічна, натрію кроскармелоза, гідроксипропілметилцелюлоза, рослинний стеарат, діоксид кремнію, гліцерин.

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська таблетка
Кількість речовини у порції% добової норми
Вітамін С [як аскорбат кальцію з Lipo-Cmax]350 мг389%
Кальцій [як аскорбат кальцію з Lipo-Cmax]40 мг3%
Lipo-Cmax [забезпечує аскорбат кальцію, галактоманани з пажитника (насіння), соняшниковий лецитин]1000 мг
Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін C (Vitamin C)
NAD+ Cell Regenerator and Resveratrol, Нікотинамід рибозид НАД...
(5)
2583 грн
Доставлення