Pure Encapsulations, ChromeMate GTF 600, Хром Піколінат 600 мкг, 180 капсул

Код 31447
Основне фото товара Pure Encapsulations, ChromeMate GTF 600, Хром Піколінат 600 мк...
(4.9)
2457 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.04.2024., без передоплати
Ваш метаболізм потребує харчової підтримки, щоб залишатися активним. Здоровий метаболізм може забезпечити вас енергією, необхідною для повсякденної діяльності, і може допомогти підтримати ваші зусилля щодо підтримки ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 766298004754
Вага: 0.14 кг

Pure Encapsulations Хром Піколінат 600 мкг 180 капсул

Pure Encapsulations, ChromeMate GTF 600, Хром Піколінат 600 мкг, 180 капсул

Ваш метаболізм потребує харчової підтримки, щоб залишатися активним. Здоровий метаболізм може забезпечити вас енергією, необхідною для повсякденної діяльності, і може допомогти підтримати ваші зусилля щодо підтримки нормальної ваги, а також хороших спортивних результатів. Одним із таких основних поживних речовин є хром.

Хром — це мінерал, який підтримує метаболізм глюкози та ліпідів (жирів) у вашому організмі. Хоча це мікроелемент, він все ще важливий. Це може сприяти здоров’ю серця та гарному зору, допомагаючи організму ефективніше перетравлювати їжу. Крім того, хром може підтримувати здоровий склад тіла, сприяючи хорошому балансу між сухою м’язовою масою та жиром; це може статися в поєднанні зі здоровою дієтою та регулярними фізичними вправами. Крім того‚ хром може допомогти вам підтримувати рівень кальцію‚ який підтримує міцність кісток (особливо у літніх жінок). У деяких випадках мінерал також може підвищити ваш настрій.

Хороші дієтичні джерела хрому включають нежирне м’ясо та сири, цільнозернові злаки або хліб, м’ясо органу, спаржу, вівсянку, чорнослив, гриби, пивні дріжджі та горіхи. На жаль, більшість оброблених і рафінованих харчових продуктів (які дуже поширені в сучасній стандартній західній дієті) мають низький вміст хрому, що означає, що багато людей можуть відчувати дефіцит, не підозрюючи про це.

ChromeMate GTF 600 від є зручним джерелом хрому. Одна рослинна капсула містить 600 мкг полінікотинату хрому. Потенційні переваги цієї добавки для серцево-судинної системи максимізуються завдяки забезпеченню нікотинової кислоти, яка також відома як ніацин або вітамін B3.

Приймайте одну капсулу ChromeMate GTF 600 щодня під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки із 180 капсул вистачить приблизно на шість місяців.

прагне розробляти та виготовляти високоякісні гіпоалергенні дієтичні добавки. Контроль якості під час розробки та виробничого процесу має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.


Ці заяви не були оцінені Управлінням з харчових продуктів і медикаментів (FDA). Ці продукти не призначені для діагностики, лікування чи лікування будь-якої хвороби чи стану. Будь ласка, проконсультуйтеся зі своїм лікарем перед початком будь-яких фізичних вправ чи програми харчових добавок або перед використанням цих або будь-яких продуктів під час вагітності або якщо у вас є серйозне захворювання.Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці
: 180Кількість на порцію /Хром (у вигляді полінікотинату хрому) 600 мкг / 500%Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода).Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин.Гіпоалергенний.Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі в день під час їжі.Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці.Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена.Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров’я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням.Зберігати в недоступному для дітей місці.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Хром (Chromium)
Alt: Now, GTF Chromium 200 mcg, Хром, 250 таблеток
(5)
649 грн.
У наявності
Alt: Natural Factors, Chromium Picolinate 500 mcg, Хром Піколінат 5...
(5)
488 грн.
Доставка
Alt: Pure Encapsulations, ChromeMate GTF 600, Хром, 60 капсул
(5)
1033 грн.
Доставка
Alt: Nature's Way, Chromium Picolinate, Піколінат хрому 200 мкг, 10...
(5)
457 грн.
Доставка