Thorne, Sleep+ Wild Blueberry, Підтримка сну, 15 шт

Код: 31452
Основне фото товара Thorne, Sleep+ Wild Blueberry, Підтримка сну, 15 шт
(5)
Опустіть у воду, розчиніть, добре перемішайте та пийте. Харчова добавка. Ваш квиток до країни снів.Кожен розчинний у воді диск зі смаком чорниці містить розслаблюючу суміш інгредієнтів для ще...
Вага: 0.12 кг

Thorne Підтримка сну 15 шт

Thorne, Sleep+ Wild Blueberry, Підтримка сну, 15 шт

Опис

Ваш квиток до країни снів.

Кожен розчинний у воді диск зі смаком чорниці містить розслаблюючу суміш інгредієнтів для міцного сну: L-теанін, мелатонін та ромашка.

Без додавання шкідливих речовин

Якщо ви страждаєте внаслідок зміни часових поясів, недосипаєте через перевтому, працюєте в нічну зміну або просто зазнаєте труднощів із засинанням ночами, добавка Sleep+ допоможе вам досягти глибокого і відновлюючого сну, необхідного для того, щоб прокинутися готовим до повсякденної роботи.

Як добавка Sleep+ покращує цикл сну?

Огляд інгредієнтів добавки Sleep+ від Thorne

Мелатонін – натуральний гормон сну

Високоякісний мелатонін у додатку Sleep+ підтримує природні гормональні сигнали, що посилаються тілу та мозку, які спонукають до сну та покращують якість нічного відпочинку. Клінічні дослідження показують, що добавка з мелатоніном може:

L-теанін - заспокійлива дія для тіла та розуму

У додатку Sleep+ використовується найбільш вивчена форма L-теаніну на ринку. Цей запатентований L-теанін покращує цикл сну та допомагає:

Ромашка - традиційна рослина для спокійного сну

Ромашка (Matricaria recutita) століттями використовувалася у традиційній народній медицині при порушеннях сну та тривожних почуттях завдяки заспокійливим властивостям. Клінічні дослідження свідчать, що ромашка покращує сон.

Використання

Опустіть один диск у 120-180 мл (4-6 унцій) рідини на вибір, дайте йому розчинитися, потім добре перемішайте. Пийте за 30 хвилин до сну або відповідно до рекомендацій лікаря.

Просте приготування за три кроки: опустіть диск у воду; перемішайте або збовтайте до повного розчинення; насолоджуйтесь!

Композиція

Целюлозний порошок, гліцерин (рослинного походження), екстракт кілайї, пулулан, вівсяна клітковина, екстракт спіруліни (барвник), ксилітол, очищена вода, ароматизаторів, екстракт стевії (лист) (ребаудіозид А 95%), лимонна кислота.

ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ
Розмір порції: Один диск
Порцій в упаковці: 15
Кількість в 1 порції% від добової норми
L-теанін200 мг*
Екстракт ромашки (Matricaria recutita) (квітуча верхівка)100 мг*
Мелатонін1 мг*
* Добову норму не визначено.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка сну (Sleep Support)